Artemis Опубліковано: 20 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2013 Служили столбиками для забора. 7 шт. Тяжеленные. цену не сложила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 21 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня 2013 уже 10 шт. Трубы, трубы, кому трубы. Могу как металл сдать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aborigen Опубліковано: 23 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2013 Как метал могу забрать. Если да, то бронь! Тел для связи в личку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 цену не сложила Я б у Вас взял бы 3 штуки самых не ржавых гривен за 500 в дополнение к машинке и алфавиту Во только как их доставить - пока что хз... Нужны для ворот и калитки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 24 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 по 3 грн. за кг. продам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 по 3 грн. за кг. продам. Я вписываюсь в 430 грн)) На выходных подумаю как их доставить. Если найду кого-нить - отпишусь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aborigen Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 так почему же не оставили номер тел., я как раз выезжаю в Киев грузовой машиной Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 так почему же не оставили номер тел., я как раз выезжаю в Киев грузовой машиной Это Вы мне или ТС? Если мне, то - 09954114ноль4, Богдан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 24 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 одна труба где-то около 100 кг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 одна труба где-то около 100 кг. Если это 159*5, то там 19 кг в метре. Если 159*6, то 22.64 кг/м. Ваша труба 2,5м, что составляет около 47 или 56 кг... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серыч Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 beavis,Я через день езжу с Виноградаря в Гнидын через Бортничи - если по дороге могу подсобить с доставкой за символическую плату...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 27 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2013 beavis,Я через день езжу с Виноградаря в Гнидын через Бортничи - если по дороге могу подсобить с доставкой за символическую плату...... Спасибо, но мне в Глеваху... Немного не по дороге Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 28 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 травня 2013 ап. продам трубы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз