Sergey_Alekseev Опубліковано: 17 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2013 Продам залишок рулону Євробар'єр Плюс (135 г\м2), який в мене залишився після будівництва даху. Дата виробництва - жовтень 2012. З моменту придбання в листопаді зберігався в темній шафі. Розміри 23,4 * 1,5м. Тобто 35,1 м2. Фото етикетки і рулону: Ціна: 250 грн. Доставка Новою поштою за мій рахунок Оплата: Передплата на крату Приватбанка, або ж післяплата на Новій пошті, але послуга післяплати за рахунок покупця. Самовивоз можливий лише з м. Василькова, або смт Калинівки, що під Києвом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Р Опубліковано: 20 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2013 Продам залишок рулону Євробар'єр Плюс (135 г\м2), який в мене залишився після будівництва даху. Дата виробництва - жовтень 2012. З моменту придбання в листопаді зберігався в темній шафі. Розміри 23,4 * 1,5м. Тобто 35,1 м2. Фото етикетки і рулону: Ціна: 250 грн. Доставка Новою поштою за мій рахунок Оплата: Передплата на крату Приватбанка, або ж післяплата на Новій пошті, але послуга післяплати за рахунок покупця. Самовивоз можливий лише з м. Василькова, або смт Калинівки, що під Києвом. Добрый день. За 200 в Киеве заберу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergey_Alekseev Опубліковано: 20 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 2013 Нажаль не зручно його тягнути в Київ. В теорії, ще забрати можна з Вишневого. Ціна без змін. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergey_Alekseev Опубліковано: 30 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 травня 2013 Новая ціна - 240 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Р Опубліковано: 18 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2013 Новая ціна - 240 грн. Добрый день. За 200 грн заберу в понедельник, если вывезете на трасу Киев-Одеса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
coffeeman Опубліковано: 18 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2013 Готов забрать за 240 грн. Вишевое подходит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergey_Alekseev Опубліковано: 19 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 19 червня 2013 Відписав coffeemanу в особисті повідомлення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergey_Alekseev Опубліковано: 24 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2013 Мембрана продана. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз