Savochka Опубліковано: 14 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2013 Здравствуйте! А не подскажете где можно купить не дорого заглушки пластиковые на столбики 60х40 и 100х100 в Киеве (или возле Василькова ? Нашел пару ссылок на форуме, но уже сайтов тех нет Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 14 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2013 Здравствуйте! А не подскажете где можно купить не дорого заглушки пластиковые на столбики 60х40 и 100х100 в Киеве (или возле Василькова ? Нашел пару ссылок на форуме, но уже сайтов тех нет Спасибо Брав тут : zaglushki.com.ua/ .Вислали новою почтою.Якість заглушок і сервісу на висоті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Savochka Опубліковано: 14 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2013 Брав тут : zaglushki.com.ua/ .Вислали новою почтою.Якість заглушок і сервісу на висоті. Дякую! Нажаль нема ціни на сайті, завтра зателефоную їм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 14 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2013 Дякую! Нажаль нема ціни на сайті, завтра зателефоную їм. Можу вислати Вам прайс на почту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Savochka Опубліковано: 14 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2013 Можу вислати Вам прайс на почту. так, звичайно висилайте sergiy.savochka собачка gmail.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 14 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2013 Відіслав.Удачі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Savochka Опубліковано: 14 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2013 Відіслав.Удачі отримав та відповів вже ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 15 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2013 отримав та відповів вже ;) Ви мене сплутали з продавцем.А я такий же клієнт як і Ви,просто в мене був прайс от я й поділився. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Savochka Опубліковано: 15 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2013 Ви мене сплутали з продавцем.А я такий же клієнт як і Ви,просто в мене був прайс от я й поділився. вибачте, буває Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ser_Gio Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 Ви мене сплутали з продавцем.А я такий же клієнт як і Ви,просто в мене був прайс от я й поділився. Брось прайс и мне! електронка в личке! Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Виталий22 Опубліковано: 19 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2013 Продам заглушки на столбики 60*40,(60 шт).Цена 3.10 грн/шт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivan_G Опубліковано: 21 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2013 Продам заглушки на столбики 60*40,(60 шт).Цена 3.10 грн/шт. Я бы купил штук 30 (на 100грн), больше не надо. Бываю в Киеве на Борщаговке, но могу покататься. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз