кэш Опубліковано: 10 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2013 Кто даст хорошую цену на 700м2 гипсакартона плюс профиль Или владеет информацией об оптовых продавцах. С ув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ТТ Опубліковано: 10 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2013 кэш, пусть будет 760 кв.м., ОК? Пока нашёл только Ригипс (влага стена) по 70 грн/лист и Маэстро в Эпике по 68 (кажется). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Прохожий Опубліковано: 10 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2013 кэш, пусть будет 760 кв.м., ОК? Не понял немного... лист 3 квадрата Паллет 54 листа - 162 квадрата . Никак 760 не получается... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ТТ Опубліковано: 11 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2013 Не понял немного... лист 3 квадрата Паллет 54 листа - 162 квадрата . Никак 760 не получается... Продаже ведь осуществляется не только кратно паллетам, правильно? А площадь указана ориент-но. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кэш Опубліковано: 13 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня 2013 Кто даст хорошую цену на 700м2 гипсакартона плюс профиль Или владеет информацией об оптовых продавцах. С ув. Вопрос актуален!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кэш Опубліковано: 23 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 23 травня 2013 АПТУАЛЬНО!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Экономный Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Кто даст хорошую цену на 700м2 гипсакартона плюс профиль Или владеет информацией об оптовых продавцах. С ув. чем все закончилось? кто предложил и по чем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кэш Опубліковано: 18 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 2013 Купил регипс влагостойкий на стену и потолок все таки европейский материал я думаю лучше нашего. Кнауф не советовали, лафарш говорят лучше, но хуже Регипса. Нашло несколько мест где продают Регипс если надо дам координаты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BasOV Опубліковано: 19 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2013 Купил регипс влагостойкий на стену и потолок все таки европейский материал я думаю лучше нашего. Кнауф не советовали, лафарш говорят лучше, но хуже Регипса. Нашло несколько мест где продают Регипс если надо дам координаты. Нужно, давайте координаты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor1359 Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 И мне координаты пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kotena Опубліковано: 5 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2013 мы брали гкл регипс в КВС торг 37-37-007, 89-10-50 - это район дома торговли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз