SergeyKo Опубліковано: 26 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2013 Ищу пару-тройку людей, которые сделают отмостку вокруг старого дома в Чернигове. Желательно чтоб бригада завезла щебень, песок, бетономешалку (одна фаза). Углубляться в землю сильно не нужно, доски для опалубки есть, должно хватить. Лучше эту работу сделать в выходные (суббота - воскресенье) по возможности. Жду конкретных предложений (цены промониторил). Заранее благодарен. Перезвоню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 27 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2013 Ищу пару-тройку людей, которые сделают отмостку вокруг старого дома в Чернигове. Желательно чтоб бригада завезла щебень, песок, бетономешалку (одна фаза). Углубляться в землю сильно не нужно, доски для опалубки есть, должно хватить. Лучше эту работу сделать в выходные (суббота - воскресенье) по возможности. Жду конкретных предложений (цены промониторил). Заранее благодарен. Перезвоню. Старенький домик в Чернигове все еще ждет строителей... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalinas Опубліковано: 28 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2013 Старенький домик в Чернигове все еще ждет строителей... До окончания тендера осталось ? дней! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lisnychencko Опубліковано: 29 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2013 Шо не пруха? Бувае, для Вас всі ціни дорогі. Скажу по правді,Ви самі спробуйте,може дешевше буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 29 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2013 Шо не пруха? Бувае, для Вас всі ціни дорогі. Скажу по правді,Ви самі спробуйте,може дешевше буде. Что, в Виннице нет работы, охота поговорить? Ой сори, поболтать.... Шел мимо, проходи далее....и не засоряй, а то и так кругом нагажено:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalinas Опубліковано: 29 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2013 Шо не пруха? Бувае, для Вас всі ціни дорогі. Скажу по правді,Ви самі спробуйте,може дешевше буде. Ти шо з бодуна..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lisnychencko Опубліковано: 29 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2013 Что, в Виннице нет работы, охота поговорить? Ой сори, поболтать.... Шел мимо, проходи далее....и не засоряй, а то и так кругом нагажено:D Е расісти,а як вас назвати,я навіть не уявляю. Якщо, я із Вінниці то це порушення прав людини????? Чому,я маю ховати свое походженню,я цего не цураюсь, може мені треба у вас запитати дозволу,щоб працювати в Киеві?????Чи може ваші корні із Киева,щось мені в це мало віриться. Я гадаю,що ваші рідні приїхали притерлись, а вам по роду попадае жити і тут відразу пальці стают веером, але склірозна память недае згадати вам,що ви такі самі!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 29 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2013 Шо не пруха? Бувае, для Вас всі ціни дорогі. Скажу по правді,Ви самі спробуйте,може дешевше буде. Какой привет - такой ответ... Не просят, не лезь, 220 вольт. Нечего дельного сказать, лучше промолчать... Тендер не обсуждается, тендер предлагается. Точка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lisnychencko Опубліковано: 29 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2013 Ти шо з бодуна..... Незнаючи людину прошу висловлюватися адекватно так,як такі висловлювання не в Вашу сторону. Раджу Вам ще раз пройти навчання в школі,можливо воно Вам піде в кращу сторону. Добавлено через 10 минут Какой привет - такой ответ... Не просят, не лезь, 220 вольт. Нечего дельного сказать, лучше промолчать... Тендер не обсуждается, тендер предлагается. Точка. Я не відчуваю ваших 220вольт, а вам правда в очі коле:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 7 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 2013 Незнаючи людину прошу висловлюватися адекватно так,як такі висловлювання не в Вашу сторону. Раджу Вам ще раз пройти навчання в школі,можливо воно Вам піде в кращу сторону. Добавлено через 10 минут Я не відчуваю ваших 220вольт, а вам правда в очі коле:D:D:D Чего шумим, кому шумим... Люди уже работают, зарабатывают... Тендер закрыт! Всем спасибо, ну а болтунам... да и болтунам тоже спасибо, насмешили... :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 31 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 травня 2013 Незнаючи людину прошу висловлюватися адекватно так,як такі висловлювання не в Вашу сторону. Раджу Вам ще раз пройти навчання в школі,можливо воно Вам піде в кращу сторону. Добавлено через 10 минут Я не відчуваю ваших 220вольт, а вам правда в очі коле:D:D:D Вопрос закрыт окончательно. Хорошие ребята в Чернигове. Сделали все как надо. Подсыпка песком, щебень и потом бетонирование. Кстати другие только предлагали забетонировать без подсыпки, и цена была значительно выше:D Всей бригаде трудились 3 дня, ну а я по этому поводу пью виски Bushmills...:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBRU Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Добрый день! А не остались ли у вас контактов этих строителей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 19 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Добрый день! А не остались ли у вас контактов этих строителей? Конечно остались. Еще несколько раз по разным причинам сотрудничали. Пишите в личку, отвечу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз