руслан1981 Опубліковано: 26 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2013 добрый день! подскажите кто знает если у меня в скважене зерколо воды 5 метро, а насосную станцию хочу поставеть в бойлерной это еще метров 10 по горизонтале насос потянет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 26 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2013 Потянет, если динамика скважины хорошая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kiriljan Опубліковано: 26 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2013 есле денамека харшая то носос потянед, не зобудьте пролажить трубу Ф40 на всасевающщую могистраль, ато вазможна коветация.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
test3210 Опубліковано: 27 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2013 у меня откровенный китай 1300 ватт тянул с 6 метров + около 15 горизонтали (32 труба), потом когда шла перестройка дома сократил горизонталь до 7 метров примерно, стал быстрее качать по сути, на горизонтальный участок трубу потолще , таким образом снизите сопротивление движению воды сейчас поменял насос на sprut s5, стало гораздо тише, и качает шустрее насос практически не слышен (но если насос не стоит в доме то это не существенно) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз