Merci Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 А кому подарить бассейн вот такой intex-pool.info/produktsiya/naduvnyie-easyset/naduvnoy-basseyn-intex-56932/ Пользовались два сезона, надо клеить пару дырок в верхнем надувном круге. Самовывоз, бориспольская трасса, 11 км от КП, забирать в субботу-воскресенье, потом уедет на свалку, в комплекте штатный фильтр, подробности по месту и времени через ЛС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
so-rec Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 Буду первым! Заберу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hello Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 На всякий случай буду второй )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олег111 Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 на совсем всякий случай - третьим)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 А вдруг? И я постою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Merci Опубліковано: 25 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 Если первый желающий сегодня не перезвонит, позвоню второму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xfxf Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 Поздно увидела... Постою... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 Готов забрать в порядке очереди Где свалка - покажите ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Merci Опубліковано: 26 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2013 Первый желающий должен завтра утром забрать, если вдруг не приедет, буду звонить в порядке очередности) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Merci Опубліковано: 27 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2013 Тему можно закрывать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення