Makar1 Опубліковано: 24 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 Имею болгарку Титан 125-много работал по бетону,появился нехороший звук редуктора-как будто нету смазки.Кто знает как разобрать её(разобрать не проблема)-есть ли ньюансы;вылетит какая нить пружинка и т.д и т.п Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vavilеn Опубліковано: 24 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 Makar1, диск менять или снимать пробовали ? А то бывает диск попадается такой, при котором появляется звук в редукторе (у любой болгарки). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 24 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 Невже така велика проблема розібрати а потім зібрати болгарку,щоб для цього створювати тему.Якщо вже щось і вилитить то я думаю не проблема поставити на місце-не космічний корабель все ж таки розбираєте.А без змазки полюбому буде посторонній звук. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Makar1 Опубліковано: 25 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 vovan1111,Ты не поверишь о чём только не спрашивают на форумах! Я спросил о ньансах-на всякий случай.Разобрал-смазал-ньюансов нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 Ну значить все ОК!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз