naupv Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого 09.02.2024 в 19:06, Дорофеев Сергей сказав: А если машиной почистить дно обоих колодцев (им уже лет и лет) будет вода лучше впитываться? Ні, грунт навколо колодязя вже насичений жирами і всякою хімією. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого (змінено) Підкажіть по брендах змішувачів для ванни, кухні, по якості і довговічності, потрібно на зйомну квартиру, бюджетом 2-3 тис. грн за змішувач що краще невбиваєме? Змінено 15 лютого користувачем Mystery Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) Є вихід під холодну воду. Раніше всі крани, які б не закручував у цю муфту протікали. Нарешті намотав багато паклі і досить міцно закрутив. ніби не тече, але в самій муфті сочаться краплі води дуже повільно. Впевнений що саме в муфті між пластиком і металом як на фото. Підкажіть - чи обов'язкова заміна/перепайка, чи можна якось полагодити/замазати чимось? Не призведе в майбутньому до аварії (чи не трісне)? Виклик сантехніка з паяльником в моєму місці - дуже проблематично. PS: На фото волога пляма на стіні - протекло під час монтажу крана, насправді стіна суха. Змінено 18 лютого користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого Слить воду, высушить и паяльником пройтись. Но очень аккуратно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого (змінено) 8 годин тому, Сергей 31 сказав: Слить воду, высушить и паяльником пройтись. Но очень аккуратно. Мається на увазі побутовим паяльником? Пройтись це як, по стику пластмаси і металу? Кран обовязково знімати, так як другий раз я його малоймовірно так закручу надійно? Змінено 18 лютого користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого Только что, AnMig сказал: Кран обовязково знімати, так як другий раз я його малоймовірно так закручу надійно? Это сами решайте по месту, не факто что поможет. Но это последнее, что можно пробовать перед перепайкой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого Шановні, в когось був досвід сам із цим насосом? Щось якось підозріло дешево як для свого призначення. В каталозі не знайшов, тож маю підозри що це підробка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого Это не оригинал. я очень много подобных насосов покупал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого Только что, Made in USSR сказал: Это не оригинал. я очень много подобных насосов покупал. Я це розумію, питання про його гіпотетичний ресурс та характеристики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 19 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 8 минут назад, blacktigra сказал: маю підозри що це підробка. так і є 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого не подскажу,не знаю. я искал исключительно оригинал и покупал их ,так как мне играть в лотерею желания не было . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2 минуты назад, Made in USSR сказал: я искал исключительно оригинал и покупал их ,так как мне играть в лотерею желания не было . Я шукаю насос для власного експерименту, тож потрібно щось недороге, з напором 4-6 метрів. Але якщо він через місяць помре, це мені вже не дуже підходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого не должен за месяц сдохнуть . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 1 час назад, blacktigra сказал: Я шукаю насос для власного експерименту, тож потрібно щось недороге, з напором 4-6 метрів. Але якщо він через місяць помре, це мені вже не дуже підходить. В латунному корпусі? Якщо не принципово, в чугунії буде дешевше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 8 минут назад, murava сказал: В латунному корпусі? Так, бо то для ГВП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 36 минут назад, murava сказал: В латунному корпусі? Якщо не принципово, в чугунії буде дешевше в смысле в латунном корпусе ?!😲 . Там и в оригинале чугун. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 27 минут назад, Made in USSR сказал: в смысле в латунном корпусе ?!😲 . Там и в оригинале чугун. Не хочется ломать вашу картину мира, но там как раз есть в сериях и латунные корпуса. В оригинале, да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого не исключаю ,но сколько оригинала не покупал везде только винт большой латунный остальное чугунь.😜 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 14 хвилин тому, Made in USSR сказав: не исключаю ,но сколько оригинала не покупал везде только винт большой латунный остальное чугунь.😜 Значить ви купували насоси для опалення, а вся лінійка Star-Z із бронзи: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 3 часа назад, Made in USSR сказал: в смысле в латунном корпусе ?!😲 . Там и в оригинале чугун. - Хто тут свідок? - Я свідок! А що трапилося? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого да ,я покупал много насосов для системы отопления Wilo Star-RS (различные ) .Начиная с 10 года я их купил штук 20 . О них я знаю. У них корпуса чугунные . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 8 часов назад, Made in USSR сказал: О них я знаю. У них корпуса чугунные Я вам дуже вдячний за ваш відгук, але ж питання було про конкретний насос, не для систем опалення. Для рециркуляції ГВП чавун не підходить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2 часа назад, blacktigra сказал: Для рециркуляції ГВП чавун не підходить а почему ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого температура , перепад температур. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого (змінено) 16 минут назад, igorrius сказал: а почему ? Через корозію. В гарячій воді для побутових потреб завжди буде розчинений кисень, тому чавун буде кородувати. Латунь/бронза/НЖ не кородують, принаймні не так активно як чавун. Це не стосується насосів для систем опалення, бо кисню там майже нема, або взагалі нема. Змінено 20 лютого користувачем blacktigra 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз