Дорофеев Сергей Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 7 минут назад, sapozhnik сказал: Дякую. Ідеї відкинув - нехай малі вчаться керувати маєвським Мудрое решение Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 (змінено) Підкажіть, ситуація наступна ) міста 7-8см, нічого в такі розміри не стає, посунуть тумбу не варіант, є план купити хромовані кутники, подовжувачі і прямі крани з американкой хромовані і відповідно наколхозіть на герметик сушарку десь сантиметрів на 5 від стіни. Це єдине можливе рішення чи є ще шось чого я за відсутністю досвіду не знаю? Пс про хром та герметик в курсі, мій наче допускає Змінено 8 грудня 2024 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 18 годин тому, standov сказав: Підкажіть, ситуація наступна ) міста 7-8см, нічого в такі розміри не стає, посунуть тумбу не варіант, є план купити хромовані кутники, подовжувачі і прямі крани з американкой хромовані і відповідно наколхозіть на герметик сушарку десь сантиметрів на 5 від стіни. Це єдине можливе рішення чи є ще шось чого я за відсутністю досвіду не знаю? Пс про хром та герметик в курсі, мій наче допускає www.pivduyma.ua/rizbovi-fityngy/fityngy-rizbovi-hromovani/pattaroni-f195cr-100-mm-nipel schlosser.com.ua/ua/eksklyuzivna-armatura/komplekty-lux/z-ruchnim-regulyuvannyam.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 57 минут назад, naupv сказал: www.pivduyma.ua/rizbovi-fityngy/fityngy-rizbovi-hromovani/pattaroni-f195cr-100-mm-nipel schlosser.com.ua/ua/eksklyuzivna-armatura/komplekty-lux/z-ruchnim-regulyuvannyam.html Ну тобто це те що я написав чи я не зрозумів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Ну тобто хромовані подовжувачі з зовнішніми різьбами, кутові хромовані крани для сушарок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) 1 час назад, naupv сказал: Ну тобто хромовані подовжувачі з зовнішніми різьбами, кутові хромовані крани для сушарок. 5 см от стены. Вы будете подпиливать крепления? Так вы полотенце не засунете. Я бы между угловым краном и полотенцесушителем поставил самую короткую нержавеющую шлангу и вынырнув из за тумбы выгнул их до нормального размера полотенцесушителя. Прошу прощения. А при чем герметик? Змінено 9 грудня 2024 користувачем Дорофеев Сергей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 2 часа назад, naupv сказал: Ну тобто хромовані подовжувачі з зовнішніми різьбами, кутові хромовані крани для сушарок. чет не зрозумів, там глибини не вистачає, 80мм а найкоротші крани які нагуглив шось типу 94. чи я не розумію ідею 43 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал: 5 см от стены. Вы будете подпиливать крепления? Так вы полотенце не засунете. ну не 5 а 7, по кріпленням полотенчик нормально стає, крани не стають які гугляться. 45 минут назад, Дорофеев Сергей сказал: короткую нержавеющую шлангу и вынырнув из за тумбы выгнул их до нормального размера полотенцесушителя. ой не, логіка зрозуміла але страшне ) 45 минут назад, Дорофеев Сергей сказал: Прошу прощения. А при чем герметик? ну в тому сенсі що я там не змогу нормально ні запаковать ні закрутить, а на герметік багато розуму та навику не треба, бо я жеж "не справжній зварювальник"(с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 7 минут назад, standov сказал: ой не, логіка зрозуміла але страшне Так нержавейка гофрированная. За кранами. Чего бояться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) о! поки писав надумав ще варіант, виглядає робочим. за бопомогоб кутників висунути вперед (вздовж стіни) полотенчік і поставити кутові крани боком. типу від розетки кутом ухожу вбок, на кут накручую кутовий кран, в нього крутілка залишається параллельно стіні а американка пішла вгору Трошки по дебільному але мабуть трошки не так буде кидатися в очі, голосне осі зловити полотенчіка і в правильній послідовності скручувати, але в цьому мабуть герметик допоможе Змінено 9 грудня 2024 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 1 минуту назад, Дорофеев Сергей сказал: Так нержавейка гофрированная. За кранами. Чего бояться? та я не боюсь воно просто страшне виглядає ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 А наявність кранів обов'язкова? Можна просто поставити кутові американки 1/2 хромовані. Частиною НР в сушарку, в стіну хромований ніпель та декоративну чашку. По факту підібрати подовжувач НР-ВР 1/2 у водорозетку (бажано якісний, не гірше бронзових Viega) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 10 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 10 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 22 часа назад, yoojin сказал: А наявність кранів обов'язкова? Можна просто поставити кутові американки 1/2 хромовані. Частиною НР в сушарку, в стіну хромований ніпель та декоративну чашку. По факту підібрати подовжувач НР-ВР 1/2 у водорозетку (бажано якісний, не гірше бронзових Viega) теж про такий варіант думав, але виходить так що вони всі занадто короткі (сушарка сильно прижата до стіни) і доведеться шось крутить з подовжувачами і ідея вже не виглядає надто елегантною. Але в цілому варіант. @B.S.V.от я не знайшов таких штук коротше за 94мм (з урахуванням різьби) і відповідно мені десь 1см не вистачає щоб їх банально вкрутити в розетки. так то да, було-би ідеально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 10 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 1 час назад, standov сказал: теж про такий варіант думав, але виходить так що вони всі занадто короткі (сушарка сильно прижата до стіни) і доведеться шось крутить з подовжувачами і ідея вже не виглядає надто елегантною. Але в цілому варіант. @B.S.V.от я не знайшов таких штук коротше за 94мм (з урахуванням різьби) і відповідно мені десь 1см не вистачає щоб їх банально вкрутити в розетки. так то да, було-би ідеально. Так, ці крани Маріо теж довгі. Щодо варіанта без кранів можна регулювати винос сушарки за допомогою хромованих подовжувачів НР-НР watton.ua/general-fittings-udlinitel-1-2h40-nn-hrom.html На ці подовжувачі хромовані чашки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 10 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 Можна і з кранами, замість кутових американок. Можна вкластися в 3-5 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 10 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 (змінено) 25 минут назад, B.S.V. сказал: Можна і з кранами, замість кутових американок. Можна вкластися в 3-5 см. Ще-б знати що це за крани, мені таке, з крутілкой вниз, не гугляться. Я-ж не думаю що це звичайний кран перевернули і в якого американка з боку стіни стала ) Змінено 10 грудня 2024 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 10 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 8 минут назад, standov сказал: Я-ж не думаю що це звичайний кран перевернули і в якого американка з боку стіни стала ) Саме так і є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 10 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 54 минуты назад, B.S.V. сказал: Саме так і є. Мда, а мене шановна сантехнічна громада не прокляне за таке? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 10 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 Можна також використати відсічний вентиль для зворотньої лінії www.dommax.com.ua/tovar.php?id=4032 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 11 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2024 11 часов назад, standov сказал: Мда, а мене шановна сантехнічна громада не прокляне за таке? Сантехнічній громаді такий всеосяжний, глибокий, потужний і незламний пофіг , що ви не повірите... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2024 1 час назад, murava сказал: Сантехнічній громаді такий всеосяжний, глибокий, потужний і незламний пофіг , що ви не повірите... Та знаю я вас, так наче пофвг а потім картинки гуляють "ви подивіться на цього ідьйота!") 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2024 12 часов назад, yoojin сказал: Можна також використати відсічний вентиль для зворотньої лінії www.dommax.com.ua/tovar.php?id=4032 О дякую, забавне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 11 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2024 15 часов назад, yoojin сказал: Можна також використати відсічний вентиль для зворотньої лінії www.dommax.com.ua/tovar.php?id=4032 Аналогічний на фото і стоїть) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 11 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2024 2 минуты назад, B.S.V. сказал: Аналогічний на фото і стоїть) Але ж він стоїть "навпаки") А можна спробувати поставити нормально) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 11 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2024 12 минут назад, yoojin сказал: Але ж він стоїть "навпаки") А можна спробувати поставити нормально) "Нормально" "голова" буде випирати вперед, що ТС не влаштовує. А на фото, люфт на кріплені був повністю відсутній, і на конус не ставав. І замовник сказав, нащо мені ця "балумба" спереді. Майже 14 років стоїть і норм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз