murava Опубліковано: 13 листопада Поділитись Опубліковано: 13 листопада Плоские как-то душевней выглядят 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 13 листопада Поділитись Опубліковано: 13 листопада Ну да, это логично и понятно, тоже так думаю. Но, т.к. мы с Вами не сантехники, мне хотелось бы еще и мнение кого-то из наших сантехников. Да, вот еще, место установки - 9 этажка : - полотенцесушитель, - чугунные батареи центрального отопления. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 13 листопада Поділитись Опубліковано: 13 листопада 3 часа назад, murava сказал: Плоские как-то душевней выглядят Спасибо. Буду считать это официальным разрешением на установку американок данного типа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 листопада Поділитись Опубліковано: 13 листопада 10 минут назад, АлександрБ. сказал: Ну да, это логично и понятно, тоже так думаю. Но, т.к. мы с Вами не сантехники, мне хотелось бы еще и мнение кого-то из наших сантехников. Да, вот еще, место установки - 9 этажка : - полотенцесушитель, - чугунные батареи центрального отопления. Ось так легко й невимушено yoojin та murava припинили бути сантехніками... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikhailoff71 Опубліковано: 13 листопада Поділитись Опубліковано: 13 листопада (змінено) Доброго дня, шановне панство! Питаю у вас поради, бо самостійно не можу прийти до вирішення питання. Є наступні умови. Квартира з котлом, який забезпечує ГВП, але відстань від нього до душової складає приблизно 10 метрів. Тож після заходу в душ треба чекати більш ніж хвилину, поки пійде тепленька, що доволі некомфортно. Тому вирішив поставити бойлер на 50 літрів безпосередньо біля точки розбору та підключити за допомогою МП труби і трійників 3/4, приблизно як на першому фото. Здавалося б все просто, але весь водопровід в квартирі побудован на трійниках, які замуровані в поли/стіни. Тобто перекрити подачу гарячої води на вході в змішувач неможливо (є ще дві точки розбору). Кран як на другій фотці також нічого не вирішує, так як зможе перекривати трубу тільки від бойлера. І ось питання. Чи можна якось перекрити подачу гарячої води безпосередньо на з'єднанні з трійником? Або може існує такий фіттінг? Простір в душовій обмежений (суперкомпактна душова 75 см від стіни до шторки), тому окрім трійника між стіною та змішувачем особо нічого і не втулиш. Змінено 13 листопада користувачем mikhailoff71 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 13 листопада Поділитись Опубліковано: 13 листопада 33 минуты назад, Vikctor сказал: Ось так легко й невимушено yoojin та murava припинили бути сантехніками... Це ваш особистий висновок. На пустому місці. Не нагнітайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
simplyvitalya Опубліковано: 13 листопада Поділитись Опубліковано: 13 листопада В 31.10.2024 в 14:17, DraVVa сказал: Привіт. Якщо змішувач Hansgrohe Focus 31740 почав прокапувати це заміна картриджу? Дивився інструкцію - вказано код 92730000, але в інеті є М2 та М3 наче з різними діаметрами. Розбірати свій ? достаточно разобрать буксу и заменить там прокладки внутри. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 17 часов назад, mikhailoff71 сказал: Питаю у вас поради Имхо. Запаять входное отверстие тройника со стороны общей системы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 20 годин тому, mikhailoff71 сказав: Питаю у вас поради, бо самостійно не можу прийти до вирішення питання. Можна спробувати так: Трійника на 3/4 під рукою немає , тому приклад на ексцентрику , але , думаю , те саме вийде і з трійником.Така заглушка вільно входить в отвір , для щільності намотати на неї фум-стрічку + тиск додатково прижме її. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikhailoff71 Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада (змінено) 2 часа назад, andrey_ka сказал: Можна спробувати так: Трійника на 3/4 під рукою немає , тому приклад на ексцентрику , але , думаю , те саме вийде і з трійником.Така заглушка вільно входить в отвір , для щільності намотати на неї фум-стрічку + тиск додатково прижме її. О, дякую! Це напевно якась заглушка. Підкажіть, будь ласка, де вона використовується або її назву, спробую пошукати таку. Взагалі то її встановлення і планується в ексцентрік. Схоже на заглушку з наружною різьбою 1/2 від якогось приладу. Гадаю прийдеться підбирати з підручних матеріалів з доработкою напільником... Змінено 14 листопада користувачем mikhailoff71 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikhailoff71 Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада (змінено) 6 часов назад, SAN67 сказал: Имхо. Запаять входное отверстие тройника со стороны общей системы. Сваркой, имеете ввиду? Змінено 14 листопада користувачем mikhailoff71 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада (змінено) 1 година тому, mikhailoff71 сказав: О, дякую! Це напевно якась заглушка. Підкажіть, будь ласка, де вона використовується або її назву, спробую пошукати таку. Такі заглушки стоять в нових радіаторах , типу захист. Під час монтажу знімаються та викидаються. У будь-якого сантехніка їх валом. ПС.. Ота заглушка , що на вашому фото знизу , використовується в нових бухтах металопластикової труби , також типу захист. Можна зайти в епіцентр , та попросити декілька , всеодно вони їх , думаю , викидають. Змінено 14 листопада користувачем andrey_ka 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 1 час назад, mikhailoff71 сказал: Сваркой, имеете ввиду? Паять можно паяльником, газовой горелкой, бензиновой горелкой, ацетиленовой горелкой и т. д. Лично я паял паяльником. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikhailoff71 Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 1 час назад, SAN67 сказал: Паять можно паяльником, газовой горелкой, бензиновой горелкой, ацетиленовой горелкой и т. д. Лично я паял паяльником. Думаю таки запаять надежней будет, ибо пластиковую заглушку может выдавить в ту или иную сторону. На самом деле там герметичность на проток особо не нужна. Давление в системе будет примерно одинаковое с обеих сторон (разве что во время включения/выключения смесителя), лишь бы котел не включался и не подмешивал со своей стороны воду. А так да взять бронзовый тройник+кусок медяхи и впаять его вовнутрь. Дякую всім за відповідь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада Техпроцесс; изготовить нужного диаметра деревянную палочку, зачистить наждачкой участок под пайку, на электрической плите с закрытой спиралью, что бы не повредить покрытие, нагреть деталь, вставить деревянную палочку на нужную глубину и впаять заглушку с медной или латунной фольги оловянной проволочкой с припоем. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 12 часов назад, andrey_ka сказал: Можна спробувати так: Трійника на 3/4 під рукою немає , тому приклад на ексцентрику , але , думаю , те саме вийде і з трійником.Така заглушка вільно входить в отвір , для щільності намотати на неї фум-стрічку + тиск додатково прижме її. Всю жизнь монету подкладывали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада Підкажіть, хочу замінити підводки до змішувача на трубки (по типу альбертоні), в інструкції на змішувач отак Чи значить це шо підійде дефолтна трубка на 10мм "голку" чи вони бувають різні на 10? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 55 минут назад, standov сказал: Підкажіть, хочу замінити підводки до змішувача на трубки (по типу альбертоні), в інструкції на змішувач отак Чи значить це шо підійде дефолтна трубка на 10мм "голку" чи вони бувають різні на 10? Так, підійде трубка хромована мідна д. 10 мм, голка-трубка. На приборні вентилі (вони ж на 3/8?) взяти накидну гайку 3/8*10. Гнути пружинним трубогібом найпростіше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 1 минуту назад, yoojin сказал: На приборні вентилі (вони ж на 3/8?) взяти накидну гайку 3/8*10 я ще не купив, планував разом з трубками купувати одразу під 10ту цангу, якщо 10та трубка з голкою підходить. ок дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 15 листопада Поділитись Опубліковано: 15 листопада Уважаемое сообщество, а пластиковые резьбовые детали обратного пакуются, или там коническая резьба? В Экософте колбы скручены без паковки. "От руки бочонок закручивается только на половину. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 листопада Поділитись Опубліковано: 16 листопада 12 часов назад, Дорофеев Сергей сказал: В Экософте колбы скручены без паковки. Колбы какие? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 16 листопада Поділитись Опубліковано: 16 листопада 9 часов назад, DimaF сказал: Колбы какие? Не знаю. Колбы как колбы, пластиковые, белые. Резьба 1/4". Так же самое без ленты ФУМ накручены переходы 1/4 резьба × 1/4 трубка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
simplyvitalya Опубліковано: 21 листопада Поділитись Опубліковано: 21 листопада В 16.11.2024 в 19:40, Дорофеев Сергей сказал: Не знаю. Колбы как колбы, пластиковые, белые. Резьба 1/4". Так же самое без ленты ФУМ накручены переходы 1/4 резьба × 1/4 трубка. не знаю как в экософт, а в аквафильтр пакуется на фум. без фум или со слабой намоткой прилично протекает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
simplyvitalya Опубліковано: 21 листопада Поділитись Опубліковано: 21 листопада В 14.11.2024 в 23:21, standov сказал: я ще не купив, планував разом з трубками купувати одразу під 10ту цангу, якщо 10та трубка з голкою підходить. ок дякую если знаете размер, я бы брал сразу с завольцованной гайкой под плоскую прокладку, лично для меня они гораздо удобнее чем иголки под цангу, легко разобрать и заново собрать (заменить прокладку проще, чем медное колечко и уже деформированную трубку) и не нужно иметь ход трубки, чтобы ее утопить в фитинг во время сборки. имхо. конечно, если нужно по месту резать - то выхода нет, нужен либо фитинг, либо кран сразу под трубку (называется 1/2"*М10 - он имеет сразу цанговое соединение в комплекте) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 21 листопада Поділитись Опубліковано: 21 листопада 6 минут назад, simplyvitalya сказал: если знаете размер, я бы брал сразу с завольцованной гайкой под плоскую прокладку логіка зрозуміла але це ікеевські тумби і там все дуже тіснувато і поруч, з трубками під цангу значно реальніше компактно зробити і вставити згори в цангу. В мене з цими трубками досвід є по квартирі, просто питання було саме по сумісністю з змішувачем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз