Дорофеев Сергей Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 8 минут назад, DimaF сказал: А что это за сушилка!? Там внутри что, вода? 3 часа назад, AnMig сказал: Система розповітрена. Мені страшно перекривати крани в рушникосушці. Навіть лишаю один кран постійно відкритим (вхід чи вихід - хз). А шо там может быть? В стандартном полотенцесушителе выкручена заглушка и вкручен тэн с терморегулятором. По форме терморегулятора вкручен снизу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал: А шо там может быть? А я почем знаю, я их первый раз этом году ставил. По весу и не скажешь что он водой заполнен. Думал там какой то кабель. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 37 минут назад, DimaF сказал: А я почем знаю, я их первый раз этом году ставил. По весу и не скажешь что он водой заполнен. Думал там какой то кабель. Нах задавать вопросы, и не читать ответы? Извините, это я не вам. Вы меня не путайте. Ваш, электрический, полотенцесушитель заполнен кварцевым песком, и в нем 90% стоит карбоновый шнур. В теме идёт речь о отдельно приобретаемом терморегуляторе для радиатор/полотенцесушителя. В данном случае человек перекрыл краны, выкрутил заглушку и вкрутил терморегулятор приобретаемый отдельно. По ощущениям он (полотенцесушитель) сильно греет и чтобы не закипел человек открыл один кран. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал: В теме идёт речь о отдельно приобретаемом терморегуляторе для радиатор/полотенцесушителя. В данном случае человек перекрыл краны, выкрутил заглушку и вкрутил терморегулятор приобретаемый отдельно. По ощущениям он (полотенцесушитель) сильно греет и чтобы не закипел человек открыл один кран. Не совсем понятно зачем этот кружок "очумелые руки". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 41 хвилину тому, DimaF сказав: Не совсем понятно зачем этот кружок "очумелые руки". Як варіант, був у людини водяний полотенчік і була централізована гаряча вода, потім не стало гарячої води. Що робити? Купувати електричний полотенчік, дирявити кахель чи вкрутити ТЕН в існуючий полотенчік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня Дякую. Рушникосушки Маріо - водяні, розмір не підкажу - середні такі. Ставив тени не я а бригада що робила всю сантехніку і опалення в домі - вони рекомендували водяні рушникосушки з тенами, самі їх і підбирали. Так розумію, що проблема в тому що 300Вт забагато для них. Що ж - не буду перекривати один кран і старатися не торкатися до них без причини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня (змінено) 1 година тому, DimaF сказав: Не совсем понятно зачем этот кружок "очумелые руки". Мені рекомендували так: зимою працює від загального опалення. Літом від електрики при потребі. Враховуючи проблеми з електрикою в зимовий період - здалося цілком ОК варіант Змінено 2 жовтня користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 5 хвилин тому, AnMig сказав: Дякую. Рушникосушки Маріо - водяні, розмір не підкажу - середні такі. Ставив тени не я а бригада що робила всю сантехніку і опалення в домі - вони рекомендували водяні рушникосушки з тенами, самі їх і підбирали. Так розумію, що проблема в тому що 300Вт забагато для них. Що ж - не буду перекривати один кран і старатися не торкатися до них без причини. Вмикайте через реле часу, хвилину працює, хвилину ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня Только что, BugS сказал: Вмикайте через реле часу, хвилину працює, хвилину ні Запорите терморегулятор. Это не тэн а нагревательный элемент с терморезистором и автоматикой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 5 минут назад, AnMig сказал: Мені рекомендували так: зимою працює від загального опалення. Літом від електрики при потребі. Враховуючи проблеми з електрикою в зимовий період - здалося цілком ОК варіант Я не нашел в интернете инструкции по настройке вашего терморегулятора. При условии что вы правильно выставили настройки: 1. Положите градусник на полотенцесушитель и узнайте настоящюю его температуру. 2. Если на табло нет индикации включения тена, выключите все электроприборы и по миганию светодиода или оборотам колеса на счетчике проверьте выключается ли он вообще. Могли залипнуть контакты реле. 3. Напишите результат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 6 хвилин тому, Дорофеев Сергей сказав: Я не нашел в интернете инструкции по настройке вашего терморегулятора. При условии что вы правильно выставили настройки: 1. Положите градусник на полотенцесушитель и узнайте настоящюю его температуру. 2. Если на табло нет индикации включения тена, выключите все электроприборы и по миганию светодиода или оборотам колеса на счетчике проверьте выключается ли он вообще. Могли залипнуть контакты реле. 3. Напишите результат Не маю градусника який би показав - 60-90 градусів, а звичайні боюся вгробити від високої температури. Тобто вибрати на табло мінімальний час (2год) і мінімальну температуру (30гр). І треба визначити чи нагрів за цих 2 години буде виключатися/включатися. Вірно? Маю портативний ватметр. Треба буде якось перевірити. Але в мене таких 3 тени і всі працюють однаково - перегрівають. Не думаю що всі 3 вийшли з ладу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня (змінено) Перший відгук в розетці: Температуру вибрати не можливо. Вказавши 30 чи 60 градусів, значення не має, тен нагріє батарею до всіх 100 і у вас буде обпечена шкіра на долоні Описана ситуація зазвичай виникає при некоректному монтажі. Оскільки датчик температури розташований в кінці тену, а гаряча вода підіймається вгору, то при монтажі, в якому голова тену буде вгорі, а датчик, відповідно, внизу - температура буде вимірюватися некоректно. ВАЖЛИВО: монтаж тена необхідно виконувати згідно інструкції Встановлено правильно? Змінено 2 жовтня користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня (змінено) Тен підключений вірно - внизу. Але ось результати досліду. 1. Перше що показав ватметр - це 550-570Вт при 30 градусах. З трудом зазирнув на тильну сторону тену - і там пише 600W а не 300. 2. При 70 градусах - ватметр далі показує 550-570Вт 🙃. Отже відгук на розетці правдивий. 3. Перший нагрів десь 5хв. Потім тен виключається/включається періодично. Значить реле (чи що там стоїть) працює. На 30 градусах споживають те ж саме що й на 70. Значить температуру вони регулюють більшими/меншими затримками ввімкнення. Хоч тен і на 600Вт, а не на 300 як я раніше думав, все рівно він би мав по-різному нагрівати при різних заданих температурах. А суб'єктивно в руку пече однаково шо на 30 шо на 70. Тому схиляюся до думки що просто ці тени гівно Змінено 2 жовтня користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 5 минут назад, AnMig сказал: Тен підключений вірно - внизу. Але ось результати досліду. 1. Перше що показав ватметр - це 550-570Вт при 30 градусах. З трудом зазирнув на тильну сторону тену - і там пише 600W а не 300. 2. При 70 градусах - ватметр далі показує 550-570Вт 🙃. Отже відгук на розетці правдивий. 3. Перший нагрів десь 5хв. Потім тен виключається/включається періодично. Значить реле (чи що там стоїть) працює. На 30 градусах споживають те ж саме що й на 70. Значить температуру вони регулюють більшими/меншими затримками ввімкнення. Хоч тен і на 600Вт, а не на 300 як я раніше думав, все рівно він би мав по-різному нагрівати при різних заданих температурах. А суб'єктивно в руку пече однаково шо на 30 шо на 70. Тому схиляюся до думки що просто ці тени гівно Вы правильно решили. На 30 и 70 градусов потребление одинаково. Мощность не регулируется. регулируется время включения - отключения. Последний эксперимент, и по домам. Если при разных выставленных температурах периодичность отключения одинакова значит проблема в регулировке температуры. Сейчас циркуляция есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня может там банально в районе датчика температуры, а он вроде как вверху должен быть воздух ? и от того и работает неверно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня (змінено) 1 годину тому, Vikingua сказав: может там банально в районе датчика температуры, а он вроде как вверху должен быть воздух ? и от того и работает неверно Розповітрювач у лівій трубі вверху. Тен вкручений в праву внизу. В лівій трубі повітря нема. В правій - хз Змінено 2 жовтня користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 31 минуту назад, AnMig сказал: Розповітрювач у лівій трубі вверху. Тен вкручений в праву внизу. В лівій трубі повітря нема. В правій - хз Без воды (охлаждения) уже давно бы перегорел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня так не без воды имелось ввиду, а сам датчик в воздушном пузыре сверху или просто упирается в металл а не в воде, что не сильно, но все-же меняет характеристики Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 53 минуты назад, Vikingua сказал: что не сильно, но все-же меняет характеристики 6 часов назад, AnMig сказал: Не маю градусника який би показав - 60-90 градусів, а звичайні боюся вгробити від високої температури Человек выставляет минимально допустимую температуру 30° Там стоит терморезистор на 10кОм. Во шо он должен упираться чтоб была погрешность 200-300%? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 16 часов назад, BugS сказал: чи вкрутити ТЕН в існуючий полотенчік. Вариант как видно не взлетел.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 28 хвилин тому, DimaF сказав: Вариант как видно не взлетел.... Ви однобоко оцінюєте результат. Пошук істини може бути цікавіше самої істини 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 44 минуты назад, BugS сказал: Ви однобоко оцінюєте результат. Пошук істини може бути цікавіше самої істини 😁 Молодёжь? что её (истину) искать? Она всегда в вине была. Это китайское электронное чудо. Интернет кроме цены и шаблонного описания вообще не даёт о ней никаких сведений. На фотографии указано время "2Н" это скорее всего режим "турбо" где тэн включается на полную мощность и отрабатывает заданный промежуток времени. Полагаю выставив значение "0" мы сможем перевести работу прибора по температуре. Я любитель приблуд с Али. Есть модуль таймера реального времени. Рабочий. Но режим настроек абсолютно противоположен описанию в мануале. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2Н - це 2години. Або я не поняв сарказму. 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 15 минут назад, AnMig сказал: 2Н - це 2години. Або я не поняв сарказму. 🙂 Где вы видите сарказм. В чём заключается режим "Турбо" Что происходит через 2 часа? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 3 жовтня Поділитись Опубліковано: 3 жовтня (змінено) 2H, 4H, 6H, 8H - час який можна виставити для роботи тена. Якщо задати 4h: то через 1год роботи на табло буде писати 3H, потім через годину 2Н, потім 1Н, а потім тен виключиться. Можливості щось змінити крім часу і температури цей тен не має. Та й на настройки температури йому по барабану. Змінено 3 жовтня користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз