B.S.V. Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня Септик приклад.pdf 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 26.01.2024 в 20:40, B.S.V. сказав: Септик приклад.pdf 158 \u041a\u0411 · 16 завантажень Сергій, не вдале креслення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня ну вот и специалист появился. Сейчас все расскажет как должно быть . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Хтось може мене тицьнути туди, де продаються обтискні фітинги для мідної труби типу таких як на картинці, але під дюймові труби? Метричних є повно, а дюймові бачу тільки в штатах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 годину тому, volomoto сказав: Хтось може мене тицьнути туди, де продаються обтискні фітинги для мідної труби типу таких як на картинці, але під дюймові труби? Метричних є повно, а дюймові бачу тільки в штатах. www.pivduyma.ua/truby-ta-fityngy-z-latuni-ta-midi/fityngy-latunni-cangovi-zatyskni Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 15 годин тому, Made in USSR сказав: ну вот и специалист появился. Сейчас все расскажет как должно быть . Будь ласка. Читиати не перечитати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 8 хвилин тому, naupv сказав: www.pivduyma.ua/truby-ta-fityngy-z-latuni-ta-midi/fityngy-latunni-cangovi-zatyskni Це також метричні, а мені потрібна на труби 1/4" та 5/8", такі як в кондиціонуванні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 18 часов назад, volomoto сказал: Це також метричні, а мені потрібна на труби 1/4" та 5/8", такі як в кондиціонуванні. Для кондиціонерних діаметрів цангових фітінгів я не зустрічав. Можна зробити перехідник, напаявши на 5/8 шматок 16 трубки, але я не певен чи буде цанга тримати тиск. Зазвичай розбірне з'єднання вальцується, тобто все одно доведеться паяти. + 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 2 години тому, blacktigra сказав: Для кондиціонерних діаметрів цангових фітінгів я не зустрічав. В американців є, бо то для них "нормальні" розміри, а не оті наші міліметри. 2 години тому, blacktigra сказав: Можна зробити перехідник, напаявши на 5/8 шматок 16 трубки, але я не певен чи буде цанга тримати тиск. Мені треба пройти фреоновою трубкою через стінку сталевого бака, відповідно цанга має тримати тільки тиск води в баці, а не тиск фреону. І для цього може бути достатньо в потрібному місці напаяти, кусок 18x1мм поверх 5/8, тоді остання пройде наскрізь через цангу, а напаяна муфта там затиснеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня В 28.01.2024 в 13:35, volomoto сказал: тось може мене тицьнути У Києві десь є спеціалізований магазин для кондиционерщіків. Можливо там знайдете. Контактів, на жаль, не маю. Або піти по шляху гідравліки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня В кондиціонерщиків всі з'єднання під розвальцування. Немає там цангових з'єднань. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 21 хвилину тому, Vikctor сказав: Немає там цангових з'єднань. Так, бо там вібрації, з якими цангові з'єднання не дружать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня Доброго вечора.Підкажіть в такому питанні.Колба фільтра Екософт.Немає маркування вхід- вихід.Як розібратись? Брудна вода по ідеї має бути з наружі картриджу, а вихід чистої з середини? Чи навпаки? Буду вдячний за пораду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня именно так ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 14 годин тому, Бублик сказав: Доброго вечора.Підкажіть в такому питанні.Колба фільтра Екософт.Немає маркування вхід- вихід.Як розібратись? Брудна вода по ідеї має бути з наружі картриджу, а вихід чистої з середини? Чи навпаки? Буду вдячний за пораду. На кришці колби повинні бути стрілки направлення рідини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 8 годин тому, naupv сказав: На кришці колби повинні бути стрілки направлення рідини. Так я знаю.А їх реально немає.Вже поставив так щоб брудна вода була по наружі картриджу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Підкажіть, чи маю право самостійно лічильники поставити в київський квартирі без сантехніка якщо вмію це як самоучка (постачальники води київводоканал, та теплоенерго), а потім просто пломбування замовити, чи є якась заборона? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Нема 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого murava дякую А ще питання, чи є сенс ставити в Києві в квартирі перед всіма лічильниками (4 штуки, 2 гарячих, 2 холодних) редуктори на тиск води, чи тільки там де бойлер достатньо одного? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) Давайте рознесемо ці питання по поличкам: 1. Чи є сенс в редукторах? В багатоповерхівках є. Але редуктор треба ставити на кожну ланку входу хвп і гвп, інакше буде передавлювати щось когось і буде біда. Якщо гвп з мережі ви не берете, а гвп від бойлера, то по суті ви не використовуєте входи гвп і там редуктор не потрібен. 2. По нормам до лічильника не може бути нічого, окрім фільтра і крана. Тому всі редуктори- після зворотного клапана, який після лічильника. 3. Редуктори на хвп і на гвп - це два різних по артикулу і ціні редуктора. Також вам необхідний той тип приладів, який тримає і статику, і динаміку. Оскільки поставити простіший, який відпрацьовує динаміку і пропускає статику - чрєвато. Змінено 1 лютого користувачем murava 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 12 минут назад, murava сказал: Давайте рознесемо ці питання по поличкам: Я подписываюсь под каждым вашим словом. Но человек спрашивает про "сенс". Чем ему грозит эксплуатация трубопровода при, якобы "повышеном" давлении. При условии что: 1. Бойлер и ст. машинка имеют редуктор. 2. Речь идёт о "брежневской девятиэтажке" проекте где кухня и санузел находятся в разных сторонах. Там запредельного давления просто не может быть. 3. Труба и гибкая подводка расчитаны от 10А. Я бы лчше обратил внимание на систему антипроточки. А при кап. ремонте мы бросаем транзиты между стояками, и водоканал пломбирует заглушки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Дякую, це звичайна 9 поверхова чешка в Києві, на кухні окремо стояки з водою, в санузлі в іншому кінці квартири окремо стояки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 1 час назад, murava сказал: 2. По нормам до лічильника не може бути нічого, окрім фільтра і крана. Тому всі редуктори- після зворотного клапана, який після лічильника. Зараз в новобудовах (маю на увазі у нашому селі) редуктори стоять як до так і після лічильників. Залежить від проекту, який затверджений водоканалом. До лічильника редуктор не розборний - без НГ. Ну й, відповідно, якесь лайно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого застрял , не вытягивается ... как его вытащить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 11 минут назад, Mystery сказал: це звичайна 9 поверхова чешка в Києві Если не больше 6 Атм. (откуда там больше) Один редуктор на бойлер и ст. машинку вам будет достаточно. Остальное вопрос веры. Если вы верите в гидроудары и сорванные смесители вы это точно получите. P.S 20 лет по шабашкам (сантехник) сталкивался только с сорванными шлангами ст. машинок. Сколько не проси перекрывать воду после стирок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз