murava Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) Там по памяти по задумке авторов холодная вода идёт от отсечного крана на смеситель и там в смесителе встроен тройник, по которому эта же вода иным шлангом идёт на колбу, а с колбы ещё третьим шлангом идёт на свой вывод типа очищенной воды. Итого один шланг надо глушить заглушкой. А может в этой модели не так, хотя я сильно сомневаюсь, что радикально изменили концепт. Змінено 5 травня 2023 користувачем murava Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 26 минут назад, standov сказал: Та шось ці інші моделі поки не гугляться в комбінації висувний гусак та фільтрована (в принципі приблизно зрозуміло чому). Мабуть доведеться цей колхоз крутіть fabiano.com.ua/ru/kombinovanyi-fkm-3143-black-steel/ чому ж не гуглиться... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) del Змінено 5 травня 2023 користувачем shneider_vova Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 2 минуты назад, shneider_vova сказал: fabiano.com.ua/ru/kombinovanyi-fkm-3143-black-steel/ чому ж не гуглиться... Це не висувний гусак, цікавить саме висувний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 9 минут назад, murava сказал: Там по памяти по задумке авторов холодная вода идёт от отсечного крана на смеситель и там в смесителе встроен тройник, по которому эта же вода иным шлангом идёт на колбу, а с колбы ещё третьим шлангом идёт на свой вывод типа очищенной воды. Итого один шланг надо глушить заглушкой. А может в этой модели не так, хотя я сильно сомневаюсь, что радикально изменили концепт. Там в них є моделі під їхні фільтри "блушототам", це інше трохи, цей під звичайні фільтри сторонніх вкндорів але от саме із осмосом де є тиск після зупинки подачі ця їх задумка не спрацювала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 51 минуту назад, standov сказал: Це не висувний гусак, цікавить саме висувний Ну цей знімається і вставляється назад. Функціонал той самий. Але якщо треба щоб воно виглядало, як висувний, то ок, це не то Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 (змінено) 1 час назад, shneider_vova сказал: Ну цей знімається і вставляється назад. Функціонал той самий. Але якщо треба щоб воно виглядало, як висувний, то ок, це не то Там скоріше питання не вигляду а надійності і функціоналу. В мене змішувач вимушено зміщений а мийка досить не маленька, тож великий оперативний радіус, стосовно конструкції з гибким носом дуже багато нарікань по надійності, багато хто скаржиться що воно не живе, на відміну від дуже простої схеми з автономним висувним носом на армованому шлангу Змінено 5 травня 2023 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 5 часов назад, standov сказал: Там скоріше питання не вигляду а надійності і функціоналу. В мене змішувач вимушено зміщений а мийка досить не маленька, тож великий оперативний радіус, стосовно конструкції з гибким носом дуже багато нарікань по надійності, багато хто скаржиться що воно не живе, на відміну від дуже простої схеми з автономним висувним носом на армованому шлангу В мене такий, чи аналогічний, як по посиланню. За майже 4 роки нарікань немає, не знаю, що там може зламатися. Як на мене, висувний шланг скоріше зламається. Габарити мойки 400*800 здається, можу поміряти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 6 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 Наприклад з вчорашнього. Змішувач з висувним шлангом і підключенням осмосу. Працює. Але за його довговічність не ручаюся. Всі шланги, з часом, виходять із строю. А їх заміна іноді проблематична. Схема 2 в одному: вода- осмос, більш менш функціональна в стаціонарних моделях. Всі ж розуміють, що в гусаку- шлангу проходять дві труби. І якщо для осмосу це непринципово, то для мийки, зниження напору неминуче. На даному об*єкті підняв редуктором тиск до 4,5 Бар, щоб добитися більш-менш нормального виливу. Але це квартира, а чи можливо це буде зробити в будинку ? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 А який кран? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 Доречі про тиск не подумав, в цьому що я кидав грое схоже що одна трубка на ізліві, через то і цей колхоз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 6 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 Якщо одна, то десь по "дорозі" стоять два зворотні клапани на обох водах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 2 часа назад, B.S.V. сказал: Якщо одна, то десь по "дорозі" стоять два зворотні клапани на обох водах. Відео там раніше дали як воно влаштоване, там просто кран *до* фільтра а далі воно все відкрите (на одну дірку схоже) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 6 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 6 минут назад, standov сказал: Відео там раніше дали як воно влаштоване, там просто кран *до* фільтра а далі воно все відкрите (на одну дірку схоже) Трохи подивився. До кінця, звичайно не вистачило сил. В шлангу знаходиться орієнтовно 100-150 мл. "грязної" води, тому при використанні осмосу, бажано злити. Такий вхід каналізації (після сіфону мийки) і залишків води з осмосу не гігієнічний. Бажано його розташовувати до сифону. Імхо, але якщо Ви не полюбляєте збочення, то я б не рекомендував.🥺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 20 минут назад, B.S.V. сказал: Трохи подивився. До кінця, звичайно не вистачило сил. В шлангу знаходиться орієнтовно 100-150 мл. "грязної" води, тому при використанні осмосу, бажано злити. Такий вхід каналізації (після сіфону мийки) і залишків води з осмосу не гігієнічний. Бажано його розташовувати до сифону. Імхо, але якщо Ви не полюбляєте збочення, то я б не рекомендував.🥺 Так а який інший варіант? Якщо цей кран. Бо поки що я нагуглив лише варіанти міксен і взагалі якийсь китайський підвал. Про залишки води з осмосу не зрозумів, там зливається не залишок з осмосу а вода з мережі яка подається "на фільтр", тобто навіть не зливається а імітує тиск для спрацювання реле і відкриття соленоїду виходу, сам осмос підключений до мережі напряму а його вихід напряму на вихід крану але через соленоїд щоь ловити момент закривання крану Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2023 підкажіть крани fabiano, на скільки то продукція яку варто купувати? Бо ціна вже зовсім не китай а виглядає ще трошки як китай ) Це я так зрозумів Турція під виглядом Італії? Є якась статистика/враження довготривалі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 9 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2023 1 час назад, standov сказал: підкажіть крани fabiano, на скільки то продукція яку варто купувати? Бо ціна вже зовсім не китай а виглядає ще трошки як китай ) Це я так зрозумів Турція під виглядом Італії? Є якась статистика/враження довготривалі? в мене кран та витяжка. майже 4 роки. проблем немає. коли купував, теж цікавився статистикою, були такі ж відзиви. Це Турция, яка мімікрує під Італію, але не скриває, що Турция. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2023 23 минуты назад, shneider_vova сказал: Це Турция, яка мімікрує під Італію, але не скриває, що Турция А це саме виробництво чи китайський оем? Чи невідомо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 9 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2023 54 минуты назад, standov сказал: А це саме виробництво чи китайський оем? Чи невідомо? Достеменно не відомо, але мені здається, що саме виробництво в Турції. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 Декілька запитань: 1) в мене центральна вода. хочу встановити гідроакумулятор після насосної станції, бо вдень тиск малий, і осмос мучає насос, який займається підвищенням тиску. такий - нормальний? skvagina.com.ua/ua/gidroakkumuljatory/imera-av150.html 2) хочу провести ревізію бойлера та замінити анод. Модель така - Drazice OKC 250 NTRR/BP 2019 року випуску - косвенного нагріву, з 2 теплообмінниками та бічним фланцем. не можу знайти, який саме анод потрібен, та скільки (деякі інструкції в інтернеті показують, що там 2 аноди - один зверху, а другий в бічному фланці). Чи хтось стикався? Може, відомо, де саме шукати цю інформацію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2023 В системі водопостачання будинку використовується насос Скала2. В ньому як відомо виробник встановлює всі необхідні реле. В користувача з часом виникла потреба додати в систему гідроакумулятор. По класиці на магістралі після ГА потрібно встановити реле тиску й підключати насос беспосередньо до нього. Але насос від ГА доволі далеко - 3-4м й тягнути дроти зверху не дуже гарно. Чи можливо обійтися без цього додаткового реле тиску в даному випадку? Скажемо накачати тиск у ГА на те саме значення що й на насосі чи навіть трохі більше. Чи таким чином помітно знизиться рабочий об'єм води в ГА? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 22 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2023 В 09.05.2023 в 17:19, shneider_vova сказал: Достеменно не відомо, але мені здається, що саме виробництво в Турції. трошки моєї болі про той фабіано https://www.stroimdom.com.ua/topic/204179-moya-stroyka-zx50-vorzele-zamorochkami/page/71/#comment-5292284 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 22 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2023 БУГАГА! Добро пожаловать в неожиданный и увлекательный мир чистовой сантехники. Здесь такое сплошь и рядом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 23 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2023 23 години тому, Vikctor сказав: В системі водопостачання будинку використовується насос Скала2. В ньому як відомо виробник встановлює всі необхідні реле. В користувача з часом виникла потреба додати в систему гідроакумулятор. По класиці на магістралі після ГА потрібно встановити реле тиску й підключати насос беспосередньо до нього. Але насос від ГА доволі далеко - 3-4м й тягнути дроти зверху не дуже гарно. Чи можливо обійтися без цього додаткового реле тиску в даному випадку? Скажемо накачати тиск у ГА на те саме значення що й на насосі чи навіть трохі більше. Чи таким чином помітно знизиться рабочий об'єм води в ГА? Трохи дивно звучить питання, бо в інструкції Скала2 все описано. Ну і там не реле, а плавне управління оборотами двигуна, тому скала може працювати без ГА. ГА до Скала2 потрібен, якщо хочеться мати запас води при частих відключеннях води або ж якщо дебет джерела води є менший, ніж пікове споживання. У вашого клієнта така ситуація? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 23 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2023 53 минуты назад, volomoto сказал: ГА до Скала2 потрібен, якщо хочеться мати запас води при частих відключеннях води так, або слабий тиск в магістралі, а при роботі осмосу це приводить до дуже частих (період 30-60 секунд) вмикань насоса тривалістю 5-10 секунд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз