Agasha Опубліковано: 19 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2013 Куплю профнастил PRINTECH Naive (темное дерево) ПС-10, 40 пог. м, высота - 2.10 м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РусланР Опубліковано: 20 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2013 Профлист нужен в Одессе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Agasha Опубліковано: 21 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2013 да, профлист нужен в Одессе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РусланР Опубліковано: 21 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2013 не предложу, так как я в Киеве Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Agasha Опубліковано: 21 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2013 (змінено) А в чем проблема? У Вас нет представителей в Одессе? В крайнем случае есть "Нова Пошта" Змінено 21 квітня 2013 користувачем Agasha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РусланР Опубліковано: 22 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2013 Представителей нет. А "Новой почтой" передавать профлист- я думаю Вам это получится неинтересно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РусланР Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 сбросьте мне ваш телефон в личные , я передам представителю в Одессе и они из Ки ева Вам привезут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз