SKar Опубліковано: 28 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2013 gazeta.zn.ua/LAW/zerna_gneva.html - там есть карта и обозначены спортные земли. дальше решайте сами, надо ли оно вам. на какой стадии спор, даже не знаю, но тянеться это все уже давно. если малютянка приглянулась - посмотрите в сторону масива рябинки или глевахы, чуть дальше по дороге, меторов 600-800, так есть куча участков без пролемных. Взрывают ли там что то, до сих пор? - взрывают, там не только сварка, там еще броню испытывают к нашим танкам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dominator18t Опубліковано: 29 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2013 gazeta.zn.ua/LAW/zerna_gneva.html - там есть карта и обозначены спортные земли. дальше решайте сами, надо ли оно вам. на какой стадии спор, даже не знаю, но тянеться это все уже давно. если малютянка приглянулась - посмотрите в сторону масива рябинки или глевахы, чуть дальше по дороге, меторов 600-800, так есть куча участков без пролемных. - взрывают, там не только сварка, там еще броню испытывают к нашим танкам. Да участок находится именно в этой чехорде))) изображенной в статье. Хотя когда был на местности, видел уже несколько застроенных, которые в статье обведены красным, выеду на местность позадаю вопросы, спасибо за инфу, буду разбираться дальше. Конечно неплохо бы пообщаться с продавцами которые дальше по дороге, кто продает безпроблемные, с предложенным тоже намерен разобраться, отпишусь по итогу, всех с наступающим! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P U M A Опубліковано: 31 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2013 Всех с Новым годом.А кто строится или будет строится по ул.Шевченка? Милости просим (будем соседями). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Omni Опубліковано: 16 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2014 НУ хотя бы с взрывобазой этой расскажите, Патона котораяВзрывают периодически. В будние. Бывает вообще не стреляют, а бывают 5 раз в день. "Волна" по силе разная. Бывает не заметишь, а бывает как труханет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Grisha_07 Опубліковано: 20 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2014 А есть ли какие-то новости об интенете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Omni Опубліковано: 20 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2014 А есть ли какие-то новости об интенете?Вроде ничего не изменилось. Все по старому - только безпроводка. Была где-то фотка, как пару мес. назад с Боярки на Малютянку шли "копатели" и укладывали оптику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Grisha_07 Опубліковано: 21 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2014 Вроде ничего не изменилось. Все по старому - только безпроводка. Была где-то фотка, как пару мес. назад с Боярки на Малютянку шли "копатели" и укладывали оптику. Копали . Слышал много гипотез, что укладывают (как обычно :D). Надеюсь, что всё-таки оптику... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 22 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2014 "Кристал" не дотягнув метрів 600-800 до Патона, в планах було зайти в Кожухівку через Малютянку. Поки зупинились, імовірно потягнуть далі, якщо будуть бажаючі. На весні спробую загітувати сусідів, щоб підтягти в р-н Патона. Поки озвучували ціну 200 дол. за підключення, абонплата 120 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Omni Опубліковано: 25 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2014 На весні спробую загітувати сусідів, щоб підтягти в р-н Патона. Поки озвучували ціну 200 дол. за підключення, абонплата 120 грн.Я готовий! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Grisha_07 Опубліковано: 26 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2014 Если получиться добить Wi-Fi ко мне, то я тоже готов и не один Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Grisha_07 Опубліковано: 5 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2014 Может это конечно известная информация, но я вот нашёл следующее: obltelecom.net/about/pokryitie-seti-obltelekom/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Katzerinka Опубліковано: 5 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2014 "Кристал" не дотягнув метрів 600-800 до Патона, в планах було зайти в Кожухівку через Малютянку. Поки зупинились, імовірно потягнуть далі, якщо будуть бажаючі. На весні спробую загітувати сусідів, щоб підтягти в р-н Патона. Поки озвучували ціну 200 дол. за підключення, абонплата 120 грн. готова. СОобщите пожалуйста когда будет возможность подключения. Известна ли скорость? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Девід Опубліковано: 5 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2014 2Katzerinka: (ссылка устарела) скорость и цена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitus Опубліковано: 5 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2014 Я готовий! Я тоже готов Заявку в Кристал уже кинул. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Grisha_07 Опубліковано: 5 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2014 Obltelecom начинает подключение в течении ближайших 2 недель. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 5 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2014 Obltelecom начинает подключение в течении ближайших 2 недель. умови кращі як в "інтерхати", яке у них обладнання ви дізнавались? якщо в нашого провайдера є ліміт швидкості, то треба було б вимагати "покращення" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Omni Опубліковано: 6 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2014 якщо в нашого провайдера є ліміт швидкості, то треба було б вимагати "покращення"Вже розпочав перемовини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Grisha_07 Опубліковано: 6 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2014 умови кращі як в "інтерхати", яке у них обладнання ви дізнавались? якщо в нашого провайдера є ліміт швидкості, то треба було б вимагати "покращення" Я руководствуюсь информацией с сайта, в частности obltelecom.net/tarif/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Omni Опубліковано: 6 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2014 умови кращі як в "інтерхати", яке у них обладнання ви дізнавались? Пряма мова: "если наконецто получим документы от сельсовета Малютинки - то примерно в мае будем подключать Вас. По второму вопросу, оптоволокно, до 1гбит GPON." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 7 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2014 Пряма мова: "если наконецто получим документы от сельсовета Малютинки - то примерно в мае будем подключать Вас. По второму вопросу, оптоволокно, до 1гбит GPON." ух ты, это Интерхата? буду в сельсовете на днях - спрошу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Omni Опубліковано: 7 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2014 ух ты, это Интерхата? буду в сельсовете на днях - спрошу Это ОблТелеком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitrieff Опубліковано: 28 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2014 Вчера по ул. Воровского обнаружил на столбе объявление "интернет оптика в дом" 068 - 353-99-00 - кто то знает кто такие? на телефон не отвечают Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@sms Опубліковано: 31 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 В субботу ходили от Васильковского прова Кристал, вели опрос кто готов подключиться, заявок было в 3раза больше чем планировали. Omni, я к тебе их направил - не знаю дошли ли. подключение 1,5к , абонка 120грн в мес, резерв порта при неиспользовании 20грн. скорось 100 + iptv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Grisha_07 Опубліковано: 31 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2014 В субботу ходили от Васильковского прова Кристал, вели опрос кто готов подключиться, заявок было в 3раза больше чем планировали. Omni, я к тебе их направил - не знаю дошли ли. подключение 1,5к , абонка 120грн в мес, резерв порта при неиспользовании 20грн. скорось 100 + iptv В субботу по селу таскали оптоволокно... Не спрашивал кто и откуда... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 1 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2014 Отдам даром, дрова липовые, чурки где-то по 1 метру, диаметр до 25 см. Много, 10-15 камазов. Только самопогруз и самовывоз - Малютянка, Киево-Свят район. Нормальный подъезд грузовиком. Задача достаточно срочная. 067-506-36-11 Татьяна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз