Kotsu Опубліковано: 10 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 Перед тем как идти к архитектору решил определиться с приблизительной планировкой дома. Перебрал сотни вариантов и остановился вот на таком. Интересно какие есть проблемы и что стоило бы поменять. Дом до 250 кв м, 2 этажа (2й возможно мансардный) и подвал небольшой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр2008_111 Опубліковано: 10 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 Важко сприймається ескіз на якому двері позначені як двері і вікна як двері. Не вистачає розмірів. Невистачає внутрішніх несучих стін. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vickov Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Я бы не хотел иметь дверь в санузел в столовой... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ionico Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Честно говоря, "советская" планировка: вход, коридор, всё разрезано на комнатушки. Неужели не хочется более современную открытую планировку с просторными пространствами и без коридоров, хотя бы возле входа? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 11 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Важко сприймається ескіз на якому двері позначені як двері і вікна як двері. Не вистачає розмірів. Невистачає внутрішніх несучих стін. к сожалению в home sweet 3d так все устроено Добавлено через 49 секунд Я бы не хотел иметь дверь в санузел в столовой... согласен нужно его чем то прикрыть - буду думать. Спасибо! Добавлено через 2 минуты Честно говоря, "советская" планировка: вход, коридор, всё разрезано на комнатушки. Неужели не хочется более современную открытую планировку с просторными пространствами и без коридоров, хотя бы возле входа? А можно пример? Просто чтобы сравнить и понять что такое современная открытая планировка. Коридор самому не нравится. Комнатушки это вы про первый этаж или второй? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
вторик Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Извините. А зачем Вы этим занимаетесь, если собрались идти к архитектору? лучше бы использовали зря потраченное время на что нибуть полезное. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 11 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Извините. А зачем Вы этим занимаетесь, если собрались идти к архитектору? лучше бы использовали зря потраченное время на что нибуть полезное. Сам хочу сначала понять чего хочу, чтобы изложить свои мысли архитектору а он под линеечку все начертит и рассчитает. Если предложит какие то кардинально лучшие варианты - буду рад. А совет ваш действительно дельный и я с вами согласен на все 100% Как только надоест - остановлюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
вторик Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Я еще один постик в Вашей теме ок?. Архитектор с начала должен создать дом, который Вы хотите, потом начертить, и расчитать, Ваши почеркушки ему никчему. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Перед тем как идти к архитектору решил определиться с приблизительной планировкой дома. Перебрал сотни вариантов и остановился вот на таком. Интересно какие есть проблемы и что стоило бы поменять. Дом до 250 кв м, 2 этажа (2й возможно мансардный) и подвал небольшой. недоліки з моєї точки зору. 1, порушено зонування - кухня далеко від входу, сан вузол що виходить в вітальню.... 2, гардероб більший за кухню? вам потрібно окремо кімната-гладільня? - краще зробилиб там ще одну спальню або перекинути туди кабінет з 2-го поверху. (гардероб більш логічний або при вході для верхнього одягу (але явно менших розмірів) - або на 2-му поряд зі спальнями (чи ви вранці за чистою білизною будете а 1-й поверх іти?). Загалом подумайте - мутне приміщення у невдалому місці. 3. Неясно цільове призначення комірчини при вході, топкова? кладова? гардероб? 4. я особисто вважаю що кухня має бути ізольованою від вітальні - та це справа смаку. 5. Якщ бажаєте - скину подивитись кілька більш вдалих варіантів (з моєї точки зору). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 11 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Я еще один постик в Вашей теме ок?. Архитектор с начала должен создать дом, который Вы хотите, потом начертить, и расчитать, Ваши почеркушки ему никчему. Спасибо за пост и советы. Последнее слово будет за архитектором в любом случае. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Спасибо за пост и советы. Последнее слово будет за архитектором в любом случае. Тут ви не праві, останнье слово за проектантом має бути лише в плані конструктивів - а по плануванню - архітектор має лише підказати нюанси і направити - а вирішуєте ВИ. Архітектору там не жити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 11 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 недоліки з моєї точки зору. 1, порушено зонування - кухня далеко від входу, сан вузол що виходить в вітальню.... 2, гардероб більший за кухню? вам потрібно окремо кімната-гладільня? - краще зробилиб там ще одну спальню або перекинути туди кабінет з 2-го поверху. (гардероб більш логічний або при вході для верхнього одягу (але явно менших розмірів) - або на 2-му поряд зі спальнями (чи ви вранці за чистою білизною будете а 1-й поверх іти?). Загалом подумайте - мутне приміщення у невдалому місці. 3. Неясно цільове призначення комірчини при вході, топкова? кладова? гардероб? 4. я особисто вважаю що кухня має бути ізольованою від вітальні - та це справа смаку. 5. Якщ бажаєте - скину подивитись кілька більш вдалих варіантів (з моєї точки зору). 1. Про кухню - в другом случае вид из гостинной будет грустным (у меня уклон 3 метра на участке), но спасибо за замечание - подумаю еще. Про сан узел понял - как то сам не заметил - буду думать куда переместить и выложу что получилось 2. Да гардероб хочу большой, комната гладильня - постирочная и она же кладовая нужна. Спален хватает вродебы. Но я очень хорошо обдумаю ваши комментарии и постараюсь "примерить" на себя. 3. по задумке это Тамбур-гардероб в котром 4 человека могут одновременно одеться 4. я хочу что то среднее и отдельно и без дверей 5. с удовольствием посмотрю. За ранее благодарен! Добавлено через 2 минуты Тут ви не праві, останнье слово за проектантом має бути лише в плані конструктивів - а по плануванню - архітектор має лише підказати нюанси і направити - а вирішуєте ВИ. Архітектору там не жити. Я, возможно, не правильно выразился. Хочу прийти к архитектору уже с чем то (какие то идеи - пожелания). А он уже поможет подправить - улучшить и задокументировать. А решать подходит это мне или нет буду сам (ну почти сам... вторую половинку еще спрошу ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Ок. справа ваша. З практики - гладільна у вас буде у тій кімнаті де буде стояти телевізор. Напишіть мені на почту - кину кілька варіантів, може поможуть. seyvalter@yandex.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 11 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Ок. справа ваша. З практики - гладільна у вас буде у тій кімнаті де буде стояти телевізор. Напишіть мені на почту - кину кілька варіантів, може поможуть. seyvalter@yandex.ru Так сложилось что телевизор не люблю смотреть вообще. Я больше по части музыки Написал вам письмо по указанному адресу. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Так сложилось что телевизор не люблю смотреть вообще. Я больше по части музыки Думаю це білье буде стосуватись Вашої дружини , кармеліта, бідна настя і т.д. саме те під глажку Добавлено через 14 минут Написал вам письмо по указанному адресу. Спасибо! Скинув 5 штук щоб вам було чим у вечері зайнятись . Всі планування вже "обсмоктані" - деякі - вже побудовані ( а перший - вже і не один раз ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
вторик Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Kotsu, если не передумаете ити к архитектору посмотрите тему обратите внимание на пост №18. подобного рода задание много больше поможет Вам, нежели планировочные попытки. но если нравится ... seyvalter, сори, но вы немного отстаете от современных гаджетов. сегодня телевизор там где планшет.:drinks: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 11 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 seyvalter, сори, но вы немного отстаете от современных гаджетов. сегодня телевизор там где планшет.:drinks: :D не те. планшет -планшетом - а щоб телевізор гавкав для фона - то святе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 11 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 Kotsu, если не передумаете ити к архитектору посмотрите тему обратите внимание на пост №18. подобного рода задание много больше поможет Вам, нежели планировочные попытки. но если нравится ... Спасибо. Пойду почитаю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ionico Опубліковано: 12 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2013 А можно пример? Просто чтобы сравнить и понять что такое современная открытая планировка. Коридор самому не нравится. Комнатушки это вы про первый этаж или второй? Спасибо! Например, сейчас такой дом делаю: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 12 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2013 Например, сейчас такой дом делаю: [ATTACH]267113[/ATTACH] [ATTACH]267108[/ATTACH] [ATTACH]267109[/ATTACH] [ATTACH]267112[/ATTACH] Спасибо! Красиво получается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 24 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 Сходил к архитектору. Вот какой вариант получился. На втором этаже это второй свет (справа внизу) Что скажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 24 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 не в образу колегам - та ваш архітектор - або недоучка - або кретин. Погляньте на сан.вузол другого поверху - а тепер сумістіть його з планами першого поверху. Каналізаційні стояки у вас будуть йти прямо посеред кладовкі. Хай ваш, з дозолу сказати, архітектор - розставить вентканали - і подиветесь де і як вони повилазять на другому поверсі. Також зверніть увагу - у вас по будинку немає ніодної внутрішньої несучої стіни - а з того що бачу я їх має бути мінімум 3. Наскільки я зрозумів - будинок мансардний? скати даху будуть сікти вікна на 2-му поверсі. Далі - друге світло - воно вам треба? це пряма втрата площі будинку - при тому що будувати і опалювати цей об"єм ви всерівно будете, крім того друге світло на такому невеличкому участку буде мати вигляд скоріше дивний ніж гарний, крім того - це реально дуже незручно у експлуатації (скажімо навіть вікна мити на 2-му в районі 2-го світла) - загалом подумайте над цим моментом. І заодно над тим - чому про це все неподумав ваш "архітектор".... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 24 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 не в образу колегам - та ваш архітектор - або недоучка - або кретин. Погляньте на сан.вузол другого поверху - а тепер сумістіть його з планами першого поверху. Каналізаційні стояки у вас будуть йти прямо посеред кладовкі. Хай ваш, з дозолу сказати, архітектор - розставить вентканали - і подиветесь де і як вони повилазять на другому поверсі. Також зверніть увагу - у вас по будинку немає ніодної внутрішньої несучої стіни - а з того що бачу я їх має бути мінімум 3. Наскільки я зрозумів - будинок мансардний? скати даху будуть сікти вікна на 2-му поверсі. Далі - друге світло - воно вам треба? це пряма втрата площі будинку - при тому що будувати і опалювати цей об"єм ви всерівно будете, крім того друге світло на такому невеличкому участку буде мати вигляд скоріше дивний ніж гарний, крім того - це реально дуже незручно у експлуатації (скажімо навіть вікна мити на 2-му в районі 2-го світла) - загалом подумайте над цим моментом. І заодно над тим - чому про це все неподумав ваш "архітектор".... Т.е. планировка в общем имеет право на жизнь, только надо поработать над техническими моментами. Я полностью согласен со всеми вашими аргументами и обсужу их с архитектором при встрече. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seyvalter Опубліковано: 24 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 справа в тому що коли добавляться тіж вентканали і стоякі - це планування политить у топку- бо комунікації повилазять серед кімнат. тому НІ - права на життя вона немає - вона зміниться, ну або комин серед спальні стане для вас сюрпризом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotsu Опубліковано: 24 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2013 справа в тому що коли добавляться тіж вентканали і стоякі - це планування политить у топку- бо комунікації повилазять серед кімнат. тому НІ - права на життя вона немає - вона зміниться, ну або комин серед спальні стане для вас сюрпризом. Вашу мысль понял, большое спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз