хамзат Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 Избавлю от старых вишнёвых деревьев. Задача показать ненужные деревья и место где они растут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
яАСик Опубліковано: 10 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 что взамен показа и вывода на место дислокации по звёздам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
хамзат Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2013 просите что вас устроило бы...только чтоб всё без криминала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юра12 Опубліковано: 15 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2013 А зачем Вам вишневые деревья, если не секрет?На доски для мебели?Просто интересно, есть старые сады... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
хамзат Опубліковано: 22 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2013 Одна девушка попросила меня помочь найти такие деревья.Что б потом эти ветки срезать и они бы зацвели.Украсить хотела что-то.В общем она флорист. а вообще кто куда я думаю резчики по дереву может им.Кто занимается копчением тоже такое нужно.В общем пока ответили всё уже без нашей помощи сделали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз