marsell Опубліковано: 6 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2013 несколько кубов срезанных и порезанных абрикос, груша, черешня + метров 15 старого разобранного забора виноградарь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gpv Опубліковано: 6 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2013 Готов забрать плодовые, сколько в машину влезет. Завтра можно подъехать? Какой длины? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 6 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2013 На шашлык в самый раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 Плодовыми можно только коптить, на шашдык они не пригодны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marsell Опубліковано: 7 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 длинна от 40 до 100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleksa80 Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 + метров 15 старого разобранного забора А забор совсем старый? Можно фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 Плодовыми можно только коптить, на шашдык они не пригодны. На шашлык они как раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 На шашлык они как раз.подержу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 ну ну. Я как то пробовал шашлык на фруктовых дровах, вскус был просто фруктовый а не мясной, поверьте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 yну ну. Я как то пробовал шашлык на фруктовых дровх, вскус был просто фруктовый а не мясной, поверьте. так вы мясо кушайте, а не дрова фруктовые - вполне на жарку шашлыка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 надо жарить на перегоревших углях если на дыму много выделяется смол, которые присутствуют в большом количестве в фрукт. дровах 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 Так шашлык и готовят на углях, но все равно запах фруктов присутствует Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 Так в том то и цынус. Сосна не шашлык не годится. Хотя я в гараже клоунов наблюдал на лакировнном паркете готовили. Я им говорю потравитесь, а они говорят, что мы с водовкой будем:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 Если с водкой, то можно. После 3-4 стопок уже пофиг чем закусывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 7 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2013 уже пофиг чем закусывать Можно и паркетом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marsell Опубліковано: 8 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2013 забором это назвать нельзя, просто так было легче описать -а так просто типа досок, но уже метров 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irbis Опубліковано: 8 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2013 Сосна не шашлык не годится. Да ладно! ;)По вашему соседи-белоруссы ходят в лес с дровами за спиной?:DДа и угли там берут только ленивые - кому влом сухостой поискать. А шашлык - отменный! Просто аромат не такой,как от шашлыка на дровишках плодовых деревьев.;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 8 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2013 Шашлык он на всем хорош. Даже на паркете:D. А то что говорят сосна или орех не годится, ерунда. Главное выжечь до углей. Смолы уже, обычно, все улетучиваются. А вот для копчения плодовые (особенно косточковые, орех) не совсем годятся. Горчит потом мясо. Ольху надо добавлять в большом количестве. Можжевельник можно добавить. Самый ароматный костер из сосны. Вечером на берегу речки или озера... Скорей бы лето Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 8 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2013 Шашлык он на всем хорош. Даже на паркете. Особенно если он с мяса или рыбы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marsell Опубліковано: 11 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2013 а доски без лака ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз