gennadiy1 Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 уважаеміые форумчане, в связи с убийственным состоянием дорог в Киеве, давайте поможем любимому Автодору увидеть этот ужас remcontrol.com.ua/# фоткаем и прикрепляем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PanKotskiy Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 уважаеміые форумчане, в связи с убийственным состоянием дорог в Киеве, давайте поможем любимому Автодору увидеть этот ужас remcontrol.com.ua/# фоткаем и прикрепляем предлагаю переименовать УкрАвтодор в УкрАвтодыр, до тех пор пока все не залатают 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gennadiy1 Опубліковано: 3 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 с утра было только 2 обращения, за 3 часа уже 190 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
U.S.Energy Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 оставила тоже 2 обращения :evil: Надоело машину гробить по Пражской... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 предлагаю переименовать УкрАвтодор в УкрАвтодыр, до тех пор пока все не залатают И зарплату не платить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexander Pryakha Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 предлагаю переименовать УкрАвтодор в УкрАвтодыр, до тех пор пока все не залатают Украв-До-Дыр 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Genkot Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drema Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 Обращение оставил. Поможет ли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 Как бы да.... Но маловат кружочек:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
U.S.Energy Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 :lol::lol: Шутки шутками... Но! Но на Пражской, на которую я нажаловалась сегодня, сняли и положили кусок асфальта метр на два! А это Вам не хухры-мухры... Тут такого не видано было уже много-много лет... а на карте написано 90 м.кв ремонта запланировано.. может быть еще пару кусочков положат... .. А еще порадовало, как кто-то "психанул" и выложил много фото красногвардейской и вискозной... Там дороги вообще нет уже несколько месяцев.. Допекло ведь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maris Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 нужно положить фотик в машину и на каждом перекрестке можно делать снимок! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 нужно положить фотик в машину и на каждом перекрестке можно делать снимок! Луше пешком. Тогда можно успеть все сфотографировать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
flacon Опубліковано: 3 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2013 Так вот куда идут деньги на ремонт дорог! Сайты делают... Даже интересно во сколько он обошелся "налогоплательщикам"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tobias Опубліковано: 14 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2013 ukrbash.org/picture/2663 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drema Опубліковано: 25 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 Обращение оставил. Поможет ли? Не помогло... Недели 3 назад приехали бойцы в помаранчевых жилетках, с ними МАЗ с отсевом. Позасыпали ямы (до 10 см глубиной) в асфальтном покрытии. После первого же дождя стало так, как было до "ремонта"!!!=@ Слов нет, одни выражения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 25 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 Слов нет, одни выражения. Одним словом, деньги на ветер. А списано возможно как за евро-дорогу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maris Опубліковано: 25 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 Одним словом, деньги на ветер. А списано возможно как за евро-дорогу. Подобным образом сейчас закатывает деньги в асфальт в Горенке. Даже не снимают верхний шар, просто поверху ложат. А качество ужас! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
U.S.Energy Опубліковано: 25 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 Увы, это везде так=( Мне пришел ответ, что возможно будут в 2015 году ремонтировать, если будет финансирование.. Но, поездив не по центральным улицам Киева, я поняла, что у меня еще жить можно... Что за страна=((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 25 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 (змінено) если будет финансирование А финансирование идёт из каждого литра бензина. ОККО даже Вольво позволяет клиентам дарить. Добавлено через 34 минуты Сбросил только что фото. Выскочило окно Дякуємо за звернення. Ми розглянемо ваш запит та надішлемо відповідь електронною поштою або повідомимо по телефону. КК «Київавтодор» звертає Вашу увагу на те, що роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на вулично-дорожній мережі магістрального та районного значення заплановано завершити в термін до 9 травня 2013 р.; на вулицях і дорогах місцевого значення — до 20 травня 2013 р. Ваше звернення буде включене до планів ремонтних робіт в зазначені періоди. Зазначимо, що роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості виконуються, як профілактичний захід для припинення глибинного руйнування конструкції дорожнього покриття, після чого почнеться виконання планового ремонту найбільш пошкоджених ділянок дорожнього покриття доріг Києва. З повагою та подякою за Вашу участь у проекті, «Київавтодор» Не подскажите какой сейчас год Змінено 25 червня 2013 користувачем Svet_LED Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 25 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 Не подскажите какой сейчас год 2013-й, Нашей эры! А там про эру ничего не сказано:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bodjas Опубліковано: 15 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2013 Я слышал, что Укравтодор отрапортовал перед кабмином о том, что 93% дорог отремонтировано. Как-то странно. Или может быть я постоянно езжу по дорогам которые входят в 7%.:crazy: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 15 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2013 Я слышал, что Укравтодор отрапортовал перед кабмином о том, что 93% дорог отремонтировано. Как-то странно. Или может быть я постоянно езжу по дорогам которые входят в 7%.:crazy: Это украдено 93%, осталось обналичить 7%. После таких дорог я могу спокойно на скакуне держатся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз