Телесистемы Опубліковано: 13 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2007 Я угадал все, а вы? ЗЫ: Ахтунг! Есть ненормативная лексика Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 13 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2007 хде цей тестік? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 13 квітня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2007 та здесь: (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kunar Опубліковано: 13 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2007 Я не дотянул до "даун" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 13 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2007 "2 Ж 2 4" - не для моей морали, воще бред какой-то :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tatiana Опубліковано: 13 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2007 Я угадал все, а вы? ЗЫ: Ахтунг! Есть ненормативная лексика хороший тестик, тебе респект за гениальность! из даунов вышла :-D еле до таланта дотянула %) 25-й Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Winter Опубліковано: 13 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2007 Хорошо хоть даун из меня получился Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fuzik Опубліковано: 13 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2007 1-4 Очень низкий уровень (Даун). Очень обрадовался что я не даун, у меня то результат 0 а даун от 1 до 4 :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 13 квітня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2007 Я не дотянул до "даун" Ай-ай-ай! Даже 5ти З К ниче не подсказывает? Ароматный такой! Я уже полгода как на Варцихе подсел, с легкой руки начальника технагляда Печерского узла связи! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз