VIP13 Опубліковано: 7 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2016 Просвітліть в чому сенс такого вишуканого рішення по перекриттю? Так в чему ж сенс? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 8 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2016 Незалежні балки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 8 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2016 Незалежні балки. В чому плюси-мінуси? Чому такий вибір? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 8 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2016 Краща шумоізоляція і менше тріщин на стелі У випадку з гіпсокартоном коли тягаєш меблів чи стрибають діти на 2 пов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 8 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2016 Балки для підлоги 20*7-8см. А для стелі 1 го пов. 15*5см. На 5 см нище основних балок, на тих самих стінах.У мене в проекті на господарчу будівлю та будинок при прольоті 4,5м проектні балки в розрізі 100мм на 240мм. мені здається, що в вашому варіанті товщина буде замала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 11 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2016 Питання як обійти комин якщо по планую 2 рівня незалежних балок перекриття? В голову приходят только два варианта: или жертвовать независимостью балок или использовать какую-то металлическую конструкцию(уголок, швелер). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 11 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2016 Краща шумоізоляція і менше тріщин на стелі У випадку з гіпсокартоном коли тягаєш меблів чи стрибають діти на 2 пов. Все правильно! Сам очень жалею что так не сделал во времянке (живу сейчас), и всем посоветую под подвесной делать независимую систему балок, цена вопроса не большая. думаю с головой хватило бы сечения 50Х150. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 11 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2016 Я саме такі балки і буду використовувати, питання як обійти димохід незалежним балками які перпендикулярні до нього і різниця знизу балок по висоті 5 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 11 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2016 Я саме такі балки і буду використовувати, питання як обійти димохід незалежним балками які перпендикулярні до нього і різниця знизу балок по висоті 5 см. сделайте в этом месте шаг больше. Про перепад не понял 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 11 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2016 Сам очень жалею что так не сделал во времянке (живу сейчас), и всем посоветую под подвесной делать независимую систему балок А что шумоизоляцию нельзя порешать какими-то другими вариантами, без независимых балок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 11 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2016 А что шумоизоляцию нельзя порешать какими-то другими вариантами, без независимых балок? можно но малоэффективно :) Я снизу подкладывал дихтунг сфверху вата+ несколько слоев вспененого пэ, + 2 слоя осб - резултат меня не устроил!сейчас бы сделал независимые контуры+ еще бы песка хоть не большой слой насыпал. вата вообще ни как не звукоизолирует, это я понял когда на ней начал работать в доме вообще жб делаю! Добавлено через 22 минуты хотя я в доме всю жизнь прожил, а в квартире на последнем этаже :)мож оно для кого-то и достаточно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 22 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2016 Стены медленно, но уверенно растут. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Опубліковано: 22 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2016 Просвітліть в чому сенс такого вишуканого рішення по перекриттю? У вас верхній та нижній ряди балок планується опирти в розбіжку на несучі стіни чи як? Препятствует передачи структурного звука (через конструкцию) Так же желательно перед креплением досок пола, простелить ленту из вспененного полимера на балки Добавлено через 2 минуты или использовать какую-то металлическую конструкцию(уголок, швелер). это особо не повлияет 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neal Опубліковано: 23 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2016 Стены медленно, но уверенно растут. Добрый вечер, просветите почему над некоторыми проемами у вас по 2 уголка ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 24 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2016 просветите почему над некоторыми проемами у вас по 2 уголка ? Или не несущие стены и нагрузка на уголки не большая или ширина проема не большая и двух уголков считаю достаточно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neal Опубліковано: 24 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2016 Или не несущие стены и нагрузка на уголки не большая или ширина проема не большая и двух уголков считаю достаточно. прошу прощения, не совсем понял. В сообщении 395 на первом фото над окном 1 уголок, над дверью - 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 24 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2016 Я имел ввиду, над узким окном два уголка - снаружи и внутри, над широкими (более 1 метра) 4 уголка - два снизу и два сверху. Они вместе создают некое подобие балки. Еще между верхними уголками и нижними планирую приварить перемычки из плосы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neal Опубліковано: 25 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2016 Я имел ввиду, над узким окном два уголка - снаружи и внутри, над широкими (более 1 метра) 4 уголка - два снизу и два сверху. Они вместе создают некое подобие балки. Еще между верхними уголками и нижними планирую приварить перемычки из плосы. благодарю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viktoria_dots Опубліковано: 27 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2016 Підписуюсь! Класна темка! Маємо розпочинати власне будівництво будинку та госп будівлі (з банькою). Думали спочатку будинок, а потім ГБ, але прочитавши Вашу тему задумалась.... Знову ж буду виносити питання на сімейну раду. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 29 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2016 На минувших выходных продолжали работы по стенам второго этажа. - Вышли на верх аттиковой стены. -Обустроили армошов между 5 и 6 блоком аттиковой стены. Выпустили шпильки для крепления мауэрлата предварительно приварив их к арматуре армошва. - Продолжили кладку стены со стороны одной фронтонной части. Иллюстрации на фото. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
URA-YURA Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 ...выпустили шпильки для крепления мауэрлата предварительно приварив их к арматуре армошва... - очень разумное и мудрое решение, имхо Игорь, витаю Вас! И закат хорош ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2016 Мелкими шагами приближаемся к кровле. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 25 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 Все работы сконцентрировал на выполнение цели войти в зиму с кровлей. Завез пиломатериалы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 25 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 Между делом, на отвоеванной у стройки территории начал разбивку второй части сада. Высажены три персика разного срока созревания и две черешни. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 25 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 В рамках подготовительных работ для сооружения кровли, были выложены колонны из кирпича 2NF. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз