Vovka28 Опубліковано: 30 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2013 Делаю ремонт в квартире будет в стиле хай-тек Вот не знаю как оформить окно? шторы тюли не хочу Может жалюзи из дерева на все окно? (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monika Опубліковано: 31 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2013 Мебель какая будет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vovka28 Опубліковано: 31 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2013 Мебель какая будет? Все минимально диван серый плазма и полочка белая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Storm_K Опубліковано: 31 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2013 вот так (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vovka28 Опубліковано: 1 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2013 вот так (ссылка на изображение устарела) да мне очень нравится а что там на окнах? жалюхи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monika Опубліковано: 1 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2013 Функциональность не важна? Тогда жалюзи, как на фото выше. Если пользоваться балконной дверью будете, то может обратить внимание на японские шторы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз