Cерж Опубліковано: 29 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2013 посмотрите на сладно, видел как то там продавали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavan oo Опубліковано: 29 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2013 А який там масштаб? Масштаб 1/87 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dina12 Опубліковано: 30 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2013 как с Вами связаться-хочу пико купить roman2007@ukr.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavan oo Опубліковано: 30 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2013 Зв'язався... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Возбужу-ка я тему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
I_L Опубліковано: 10 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 Попробуйте поискать здесь: collect.aukro.ua/masshtabnye-modeli-zheleznodorozhnye-63280 Но тратить время, силы и средства на старое PIKO очень не рекомендую. Сейчас технологии в моделировании ушли настолько далеко, что раз попробовав покатать современные модели, все старое PIKO моментально отправите в утиль. Я старые вагончики использую только как игрушки для малых детей - им интересно, а мне не жалко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 10 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 Оно то да, но мне катать железку с сыном 7 лет к тому-же бюджет ограничен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз