Vavilеn Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 В каталоге у НЛ я тоже не наблюдаю его, а в OBI я искал и спрашивал - нету. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
turbik78 Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 на малине брал из контейнера - сухой был в эпике на овидиопольской есть дикергорф точно (ну пару недель был когда я мешалку у них брал) - там много всякого, если не изменяет память, то 400-й николаевский синий, хотя точно не помню а зеленый - это скорей всего одесский Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vavilеn Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 если не изменяет память, то 400-й николаевский синий 500 белый с синим, А-Ш-400 белый с красным, Б-Ш-400 белый с голубым, шлакопортланд 400 белый с оранжевым. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
turbik78 Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Б-Ш-400 белый с голубым значит этот в эпике, 26 или 26.50 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гений Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Напоминаю,что шлакопортланд цемент нельзя использовать на конструкциях и изделиях подвергающихся частому циклу оттаивание-замораживание(цоколь,отмостка,внешняя штукатурка).Не забывайте это и не удивляйтесь по весне фразам "Штукатурка посыпалась" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз