IesuiT Опубліковано: 29 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2009 Не знаю, смеяться или испугаться.=) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KosEroh Опубліковано: 29 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2009 Не знаю, смеяться или испугаться.=) особенно "складно" читаются три темы подряд: - Доллар меньше 6 гр... - Улыбнуло... - А если дефолт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киевгорбуд Опубліковано: 29 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2009 Прикольно. Наверное глюк форума. Хотя всякое бывает. А вот расположение и название тем действительно улыбнуло! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 29 січня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 2009 Да ну, с чего бы сайту глючить? Просто удалось ПОДХВАТИТЬ ЗНАМЕНАТЕЛЬНЫЙ МОМЕНТ... сейчас циыерки разбежались уже.=) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdscom Опубліковано: 29 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2009 да уж, такое совпадение бывает не чаще кометы Галлея Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 29 січня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 2009 значит не бывать у нас больше курсу гр 6 к одному Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Total Опубліковано: 29 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2009 www.whbt.ru/forum/viewtopic.php?t=2238 надеюсь к посту имеет отношение не заводить же новую тему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киевгорбуд Опубліковано: 30 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2009 www.whbt.ru/forum/viewtopic.php?t=2238 надеюсь к посту имеет отношение не заводить же новую тему :o:o Поржалъ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lipton Опубліковано: 30 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2009 (змінено) особенно "складно" читаются три темы подряд: - Доллар меньше 6 гр... - Улыбнуло... - А если дефолт? Неееее, уважаемый, особенно складно читается первый пост в этой теме Iesuitа- 1.Не знаю, смеяться или испугаться.=) 2. Миниатюра 3. ......МОЯ ТРАВА Поделитесь Iesuit:grin: Змінено 30 січня 2009 користувачем Lipton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 31 січня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2009 Неееее, уважаемый, особенно складно читается первый пост в этой теме Iesuitа- 1.Не знаю, смеяться или испугаться.=) 2. Миниатюра 3. ......МОЯ ТРАВА Поделитесь Iesuit:grin: Не могу - она у меня внутри дымиццо!=) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз