t-bird Опубліковано: 14 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2013 Осокорки. Заїхати можна машиною не більше ніж ЗІЛ-колгоспник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shebenkiev Опубліковано: 16 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2013 потрібен МИТИЙ відсів Есть обычный отсев. Где по вашему его должны мыть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 18 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2013 Есть обычный отсев. Где по вашему его должны мыть ? я знаю, де його НЕ треба мити. у мене на участку я уже кілька мішків в багажнику привіз і помив... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_U Опубліковано: 19 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2013 Ви його навряд чи купите такою партією. Тут або вагон, або 30-ти тонник. Та його зараз і не миють - на вулиці мінус. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 25 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2013 реально потрібен, коли сніг розтане і земля просохне. але велика машина не заїде просто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Smereka Опубліковано: 26 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2013 потрібен МИТИЙ відсів У нас на заводе есть установка по промывке отсева. Важно знать Ваши требования к конечному продукту. Только промытый от грязи или же еще что-то? От этого зависит цена. В любом случае, это возможно с наступлением тепла. Еще остается надежда, что оно когда-нибудь наступит)). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз