ZIZU Опубліковано: 13 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2013 кто подскажет где в Киеве можно отремонтировать насос для скважины, старый еще советский ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
burovoymaster Опубліковано: 13 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2013 марка насоса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 13 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2013 марку завтра попробую рассмотреть на нем, если найду, на вид как конотопский, серый, металлический... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Banker13 Опубліковано: 14 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2013 Если что-то с двигателем - то ремонт будет дороже покупки нового. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 14 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2013 Если что-то с двигателем - то ремонт будет дороже покупки нового. а где его можно отремонтировать ? хоть узнать результаты вскрытия ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Algebra Опубліковано: 17 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2013 Можно и я влезу в темку: поднялся уровень грунтовых вод и полность затопилась насосная станция. Вот думаю, что когда вода спадет, мы ее достанем...............выбрасывать или могут быть варианты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 17 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2013 кто подскажет где в Киеве можно отремонтировать насос для скважины, старый еще советский ? Фрунзе 86 ТЕХНОМАШ сервисный центр 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalik12007 Опубліковано: 17 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2013 Можно и я влезу в темку: поднялся уровень грунтовых вод и полность затопилась насосная станция. Вот думаю, что когда вода спадет, мы ее достанем...............выбрасывать или могут быть варианты? достать,разобрать,почистить,просушить должно помочь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tvingo Опубліковано: 17 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2013 Можно и я влезу в темку: поднялся уровень грунтовых вод и полность затопилась насосная станция. Вот думаю, что когда вода спадет, мы ее достанем...............выбрасывать или могут быть варианты? Выбросить всегда успеете. Мою затапливало раз пять, высыхала и работала, через два года пришлось почистить и поменять реле, по работает уже 8 лет ттт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalik12007 Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Выбросить всегда успеете. Мою затапливало раз пять, высыхала и работала, через два года пришлось почистить и поменять реле, по работает уже 8 лет ттт. все верно главное статор хорошо высушить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 20 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 вообще была и есть проблема грунтовых вод в погребе (гараж), (эта и каждая весна меня доканает) этот насос взял у товарища, а он ЁХТ, не арбайтЭн, психанул и купил насос для дренажа... но думаю тот старый оживить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ruslan-antars Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 разобрать, техническим феном высушить, заменить подшипники 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 20 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 разобрать, техническим феном высушить, заменить подшипники дело в том, что там стяжные болты под отвертку, во мне столько дури нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 21 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2013 дело в том, что там стяжные болты под отвертку, во мне столько дури нет Будь яке різьбове з'єднання можна розкрутити руками, попередньо відстукавши його молотком. Одного разу я виграв таке парі на 50$. Терпляче відстукайте (не розклепайте!) з'єднання, попередньо змочивши його WD'шкою, або гасом, або тормозною рідиною, або на край Coca-Cola'ю. Дурь замініть важелем і все вийде. :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2013 техническим феном высушить а потім покрасить в зелений і на мусорку.Якщо сушитти то правильно так: статор ставите на пол як відро і в нього опускаєте лампочку вкручену в патрон(тільки не економку а звичайну лампочку ілліча-ват на 100 -150) так щоб вона не торкалась стінок.І включаєте мінімум на сутки-бо якщо хвеном то або лак обгорить ,або не висохне ні фіга. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ruslan-antars Опубліковано: 21 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2013 а потім покрасить в зелений і на мусорку.Якщо сушитти то правильно так: статор ставите на пол як відро і в нього опускаєте лампочку вкручену в патрон(тільки не економку а звичайну лампочку ілліча-ват на 100 -150) так щоб вона не торкалась стінок.І включаєте мінімум на сутки-бо якщо хвеном то або лак обгорить ,або не висохне ні фіга. В шкафах для сушки обмоток - температура 100-110 градусов, такую температуру феном вполне можно контролировать. Да и сами сушили феном - работают нормально. Конечно если мотор дешевый, то способ с лампой наверное безопаснее будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз