Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Реєстратор не реєструє новозбудований будинок?

sashaMO

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Подаємо документи до реєстратора щоб зарреєструвати будинок і отримати на нього право власності всі документи є, це новобудова. Земельну ділянку яка була приватизована ми купили і переприватизували на себе і почили будуватись. Вчора завернули у кабінеті де звіряють всі документи мотивуючи тим що серія держакта на змелю який вказаний у нотаріуса в договорі курівлі-продажу відрізняється з номером держакта який я переприватизував на себе після купівлі землі. Підкажіть по логіці вони і мають буди різними адже в нотаріуса вказано держакт старих власників земельної ділянки а в моєму держакті уже мій. Не може ж бути два різних держакти під одним номером, співпадати повиннен тільки кадасторовий номер ділянки. Підкажіть чи я правильно думаю?

 

І ще питаннячко: після реєстрації будинку які далі дії по документам — в БТІ робити будинкову книгу і приписувати мою сім’ю?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

У них нет основани вам отказывать. подавайте заявление о регистрации права собственности, если откажут - обжалуйте в суде.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Підкажіть по логіці вони і мають буди різними адже в нотаріуса вказано держакт старих власників земельної ділянки а в моєму держакті уже мій

Все правильно.Покажіть їм ще раз ваш держ акт (новий), хай почитають підставу переоформлення - там буде вказаним договір купівлі-продажу!Або попросіть в землевпорядній установі, яка вам робила переоформлення, копію технічної документації(це повинно допомогти). Старий державний акт при переоформленні нотаріус повинен був вилучити.Коли робили купівлі-продаж?До речі, в нас в районі реєстратори часто відсилають людей за копією технічної документації і це допомагає їм розібратися в ситуації!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Сьогодні знову був в реєстратора то ніби нічого не говорили щодо різних номерів, але зареєструватине получилось бо черги на дні розписують людей ніби і небагато а приймають вкрай довго. У мене на уках є всі документи і по землеустрою і приватизації землі так що вразі чого будемо воювати :)

 

Дякую за те що підбадьорили!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вчора нарешті здав документи на реєстрацію будинку. Обіцяли через 14 днів зробити. Черги шаленні. Я такого ще не бачив з документами.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...