xSandr Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Много ли форумцев из Бориспольского р-на., кто откуда и кто такой общие интересы, занятия... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 11 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2013 Много ли форумцев из Бориспольского р-на., кто откуда и кто такой общие интересы, занятия... с какой целью интересуетесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xSandr Опубліковано: 11 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2013 с какой целью интересуетесь? просто интересно, возможно есть знакомые или друзья или даже соседи а Вы против? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 11 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2013 просто интересно, возможно есть знакомые или друзья или даже соседи а Вы против? я не "Баба Яга" участок в Артемовке. дооформил. планирую начинать с весны деятельность Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xSandr Опубліковано: 11 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2013 я не "Баба Яга" участок в Артемовке. дооформил. планирую начинать с весны деятельность о, у меня есть друзья с Артемовки, а сам живу в Иванкове Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз