aborigen Опубліковано: 2 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2013 (змінено) Паз-гребень размеры 360х200х600, количество 100штук по 25гр/шт, если недалеко, то с моей привозкой,которая входит в цену блока! 0667735034 Змінено 2 березня 2013 користувачем aborigen добавил номер тел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав2008 Опубліковано: 2 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2013 на сколько я понял 575 грн га куб и какой район Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aborigen Опубліковано: 2 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 березня 2013 а при чем здесь район?, если привозка моя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 2 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2013 а при чем здесь район?, если привозка моя ключевая фраза " если недалеко" человек сразу хочет оценить заморачиваться или нет....неумеете продавать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aborigen Опубліковано: 2 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 березня 2013 Между прочим я не сильно стараюсь и продать, а "недалеко"- я имел ввиду до 50км Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав2008 Опубліковано: 2 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2013 (змінено) Без всяких обид 50 км от какого населенного (пунтк отправки) ведь может быть у Вас Житомирское направление от КП 20 км и уменя 30 км только Вышгородское напраление и между нами не 50 км а получаеться 100 км к примеру Змінено 2 березня 2013 користувачем Вячеслав2008 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aborigen Опубліковано: 2 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 березня 2013 Да какие там обиды. Если Вышгородское направление, то нормально! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smuffy Опубліковано: 3 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2013 на сколько я понял 575 грн га куб и какой район а у меня получилось 595 грн за куб. Для примера на заводе 625 грн, в Мастерке на окружной 25,06 грн штука ((ссылка устарела)). Делайте скидочку;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostapeg Опубліковано: 3 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2013 прикольная цена а я покупаю по 21грн/штука но правда без доставки:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aborigen Опубліковано: 3 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2013 Спасибо всем!Тему можно закрыть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав2008 Опубліковано: 3 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2013 Поделитесь инфой плиз прикольная цена а я покупаю по 21грн/штука но правда без доставки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bomberman Опубліковано: 6 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2013 не-не.. не закрывайте!! надо узнать где? прикольная цена а я покупаю по 21грн/штука но правда без доставки:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав2008 Опубліковано: 6 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2013 ну нет такой цены 21 грн уже звонил уточнял;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aborigen Опубліковано: 6 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 6 березня 2013 Именно такого газоблока по цене 25-ть грн/шт тоже нет, тем более с привозкой! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostapeg Опубліковано: 6 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2013 Да уже нет вчера дозаказывал уже по 600грн за куб.На заводе стоунлайт обещают еще повышение,только не знаю на сколько. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз