semengv Опубліковано: 16 лютого Поділитись Опубліковано: 16 лютого Доброго всем дня! По арке вроде разобралась, но есть вопросы по монтажу потолка. Может у кого есть ссылка под рукой на техкарты, а то у меня черти что открывается. Размер помещения 7,8х4.4 + эркер с аркой и возле окна еще для карниза нишу хочу сделать. Плюс теневой профиль и подсветка лед. В общем хотела попроще - не получается . Ребенок требует лед подсветку по периметру. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня (змінено) Хочу зробити ГК стелі на 2 поверхах за ситемою D113. Стелі прості 1 рівневі, лише в головній кімнаті 1 поверху хочу зробити ніші для карнизів і тіньовий шов по периметру. ГК планую в 1 шар 12,5мм. Не можу зрозуміти який крок профілів робити. Якщо зробити 60смх60см це норм чи занадто? А який тоді робити відступ від стін теж 60см? Ще питання по 2 поверху. Там стеля підшита 2см дошками. Потрібно кріпити підвіси до балок (між якими відстань теж 60см) чи можна до тих 2-сантиметрових дошок просто густіше (наприклад через кожні 40см)? Змінено 7 березня користувачем Куркуль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 15 годин тому, Куркуль сказав: Якщо зробити 60смх60см це норм чи занадто? Норм. 15 годин тому, Куркуль сказав: А який тоді робити відступ від стін теж 60см? Такий відступ можна робити , коли ви використовуєте УД профіль в якості несучого , тобто прикручуєте ГК до нього. В такому разі між стіною та УД профілем потрібно прокладати демпферну стрічку , щоб компенсувати розширення ГК. У разі не силового використання УД , СД профіль кріпиться приблизно 100мм. від стіни. В такому варіанті ГК не можна прикручувати до УД. ПС.. Хоча я роблю , ще дещо по іншому , на попередні сторінці викладав фото , як. 16 годин тому, Куркуль сказав: Ще питання по 2 поверху. Там стеля підшита 2см дошками. Потрібно кріпити підвіси до балок (між якими відстань теж 60см) чи можна до тих 2-сантиметрових дошок просто густіше (наприклад через кожні 40см)? Скоріш за все дошка там 25мм мінімум , і вона спокійно витримає ваш варіант стелі навіть без частішого використання підвісів. Але враховуючи якість сучасних матеріалів , гірше не буде. ПС.. 400мм то забагато , достатньо буде 700мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня И я за порадою. Будь ласка допоможіть. Вводная: Ванная комната гипсокартон. 2 раза покрыт гидроизоляцию. Кафель внутри душевой кабины. Больше кафеля не будет. Это без вариантов. Но, тропический душ с потолка 3 метра. При пользовании, в процессе купания капли (грамм 50) отбивает вверху на стену. Забить на это и покрасить? Бред. Если покрыть эту часть (3-4м2) чем наружная отделка домов, палитра богатая. Поможет? Вентиляция и отопление помещения в порядке. 2 человека по 3 минуты под душем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня Ще задам кілька питань. В одній з кімнат 1 поверху стеля буде 5м*3,64. Намалював таку розкладку з листів 2*1,2: Виходить, що зсув листів буде всього 36см. Як бути в цій ситуації? Розрізати в непарних рядах 2м лист навпіл і формувати цей ряд з частинок 1+1,64+1? І ще питання по 2 поверху. Якщо робити по системі 112 (2 рівня профілів то кріпити профілі все ж в поперек балок чи вдовж? Якщо в поперек то думав про варіант прикручувати скоби не просто в балку дірявлячи пароізоляцію а в місця перетину балок і дошок чорнової стелі, тоді вийде що дирка в пароізоляції буде міцно затиснута між деревом і деремом. І останнє питання як правильно обіграти оцей участок: Зелене - це вже зроблена ГК фальшстіна для вбудованої шафи, боюся що тут може піти тріщина в сторону вікна, може тут краще спеціально зробити тіньовий шов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня В 07.03.2024 в 16:08, Куркуль сказал: Хочу зробити ГК стелі на 2 поверхах за ситемою D113. Стелі прості 1 рівневі, лише в головній кімнаті 1 поверху хочу зробити ніші для карнизів і тіньовий шов по периметру. ГК планую в 1 шар 12,5мм. Не можу зрозуміти який крок профілів робити. Якщо зробити 60смх60см це норм чи занадто? А який тоді робити відступ від стін теж 60см? Если еще актуально. Нашла техкарты. У меня потолок аналогичный, только размер поболее. Позвонила сначала по объявлением - думала заказать, чтобы спецы сделали. Но ... Все кверху дрыгом от принятых норм и цена впечатляет конечно... Решила сама и позвонила еще для консультации на офис КНАУФ. Молодцы, все разъяснили. Итак. При системе D113 профиль на стену -в данном случае теневой- крепится через 30 см дюбелем 6Х40. Желательно уплотнительную ленту. Я не ставила. И на этом профиле отверстия желательно углублять - чтобы саморез не торчал сильно. Я это тоже не делала. Мне торчащая шляпка не мешает. UD профиль ставится с расстоянием 1.2 м при монтаже листа 12.5 мм! Этот вопрос отдельно уточнила - сказали все будет нормально, но нужно использовать : Подвесы с толщиной металла не менее 1 мм, крайнее - 0,9. Тоже касается и профилей. Подвес крепится не на пластиковый дюбель!!! а на металлический дюбель-гвоздь (в плиты). Расстояние между подвесами максимальное -750 мм(могу чуть ошибиться, но 700 с хвостиком). Я для перестраховки добавила 1 подвес - вышло 500 с хвостиком. Подвес крепится по центру... одним дюбелем - если в плиту. Я провела экперимент до того и вопрос о количестве креплений и наявных отверстий вызвал сомнения. В дерево - 2 саморезами (какими - не уточняла) в два отверстия. При таком способе крепления (1 дюбель)нормалный подвес от моего веса не гнется. Тонкий подвес не выдержал. Далеее - поперечные профили - через 500 мм. выходит как раз по длине листа кратно. Из важного - первый лист (у вас он справа) надо подрезать на 5-10 см. Зачем - не уточняла. Соотв. расположение основных профелей трохи сместится. Ни основные профиля, ни гисокартон по периметру к теневому профилю не крепят. (Здесь у меня есть сомнения, но практика покажет). Профиля от теневого располагаются в 5-10 см по периметру. Вроде все. Крабы тоже надо брать нормальной толщины металл. из практики - сделала нишу под шторы - профиля соединять саморезом-блохой не понравилось совсем - хлипко и не удобно. Купила заклепочник - другое дело. Немного дольше по времени (надо засверливатся до того), но держит хорошо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня В 08.04.2024 в 18:41, Куркуль сказал: Зелене - це вже зроблена ГК фальшстіна для вбудованої шафи, боюся що тут може піти тріщина в сторону вікна, може тут краще спеціально зробити тіньовий шов? У меня площадь 4.4х7.8 + выступающий эркер 2.8х0.9. Никакие диф.швы не нужны. На КНАУФ так сказали.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 3 години тому, semengv сказав: У меня площадь 4.4х7.8 + выступающий эркер 2.8х0.9. Никакие диф.швы не нужны. На КНАУФ так сказали.... То точно були представники КНАУФ , бо їхні висловлювання якось не дуже поєднуються з їх же документами. Або я чогось не розумію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 5 травня Поділитись Опубліковано: 5 травня В 02.05.2024 в 13:13, andrey_ka сказал: То точно були представники КНАУФ , бо їхні висловлювання якось не дуже поєднуються з їх же документами. Або я чогось не розумію. Точно... В 16.02.2024 в 11:11, semengv сказал: Размер помещения 7,8х4.4 + эркер с аркой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня Чи можна зробити отакий маленький перестінок (виступатиме всього на 20см) для душу з БОКОВИМ розміщенням СД профілю? Простінок хочеться зробити максимально тонким, бо спочатку його не планував і кожен міліметр його товщини забиратиме шинину душової. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня (змінено) 5 годин тому, Куркуль сказав: Чи можна зробити отакий маленький перестінок (виступатиме всього на 20см) для душу з БОКОВИМ розміщенням СД профілю? Простінок хочеться зробити максимально тонким, бо спочатку його не планував і кожен міліметр його товщини забиратиме шинину душової. а СД замість уд. тому ,шо на 1 мм тонкіше? або краще намалюйте,як ви сд плануєте ставить Змінено 9 травня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_Nikol Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 6 годин тому, Куркуль сказав: Чи можна зробити отакий маленький перестінок (виступатиме всього на 20см) для душу з БОКОВИМ розміщенням СД профілю? Простінок хочеться зробити максимально тонким, бо спочатку його не планував і кожен міліметр його товщини забиратиме шинину душової. А чому не поставите просто калене скло від пола до стелі?? Мурування перестінка, підрізка плитки, кути... буде не дешевше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 15 часов назад, Куркуль сказал: Чи можна зробити отакий маленький перестінок (виступатиме всього на 20см) для душу з БОКОВИМ розміщенням СД профілю? Простінок хочеться зробити максимально тонким, бо спочатку його не планував і кожен міліметр його товщини забиратиме шинину душової. Не делайте этого. На личном опыте, херня получается по толщине. Вам посоветовали. Или стекло, или что то фантастическое типа листового материала. Он расти в толщине будет во время монтажа на глазах. Профиль, гкл, клей, кафель, дай бог в 8-10 см вложиться. Пару страниц назад я спрашивал совета. Ща лежу смотрю на бордюр алькова над кроватью, балка балкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 11 часов назад, МаТраС сказал: а СД замість уд. тому ,шо на 1 мм тонкіше? або краще намалюйте,як ви сд плануєте ставить Сварить раму из двадцатой профильной трубы. С перемычками. Заполнить проем магнезиитовой плитой или пенополистиролом, армировать сеткой, положить кафель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 14 годин тому, МаТраС сказав: а СД замість уд. тому ,шо на 1 мм тонкіше? або краще намалюйте,як ви сд плануєте ставить Я мав на увазі, чи можна СД поставити отак, щоб вони займали шинину не 60, а лише 30мм. А для підсилення якщо необхідно вставлю СД в СД щоб вийшла труба 30*60. 3 години тому, Дорофеев Сергей сказав: Не делайте этого. На личном опыте, херня получается по толщине. Вам посоветовали. Или стекло, или что то фантастическое типа листового материала. Он расти в толщине будет во время монтажа на глазах. Профиль, гкл, клей, кафель, дай бог в 8-10 см вложиться. Пару страниц назад я спрашивал совета. Ща лежу смотрю на бордюр алькова над кроватью, балка балкой. Я хочу залишити проєм 80см і в майбутньому туди поставлю склянні двері-гармошку. А на простінок теоретично має піти 15+12+30+12+30 = 8,5см Не робити теж думав, але за концепцією увесь санвузол виглядатиме так: Над інстаняцією буде шафа з фільтрами і кранами і буде красивіше щоб її від душу відділяло не скло, а повноцінна стінка. На вихідних бачив таке рішення в готелі (хоч там санвузол був більший) - дуже сподобалося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня (змінено) 9 годин тому, Куркуль сказав: мав на увазі, чи можна СД поставити отак, щоб вони займали шинину не 60, а лише 30мм. А для підсилення якщо необхідно вставлю СД в СД щоб вийшла труба 30*60. Можна, зверху уд,знизу і зі стіни уд. Чкщо висота 200 мм,то буде стояти Змінено 10 травня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-ROMEO- Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня вітаю планується перегородка (по 2 гкл на сторону) в офісі, 2.7м*2.7м з проємом для дверей прихованого монтажу питання: чи можна замість 75мм використовувати профіль 50мм? Що про це кажуть тех.карти Кнауф? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 19 травня Поділитись Опубліковано: 19 травня (змінено) Можно В стойки, которые у дверной коробки вложите деревянные бруски. Или ищите специальный усиленный профиль для этого места. Дорого. Змінено 19 травня користувачем Vitaliy67 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня (змінено) Підкажіть, як правильно це робиться. Будинок - монолітні стіни та перекриття. Висота від підлоги до перекриття 3100. От я роблю перегородки з гіпсокартону. Перегородка буде висотою 3000 - за розміром листа та профілю. А як закріпити верхню частину перегородки до перекриття - оті 100 мм? Нагнути зі стартового профілю П-подібні перемички? Чи не кріпити, а потім та ж гіпсокартонна стеля все зафіксує? Змінено 9 липня користувачем Ihor Chumak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня @Ihor Chumakа якщо спочатку змонтувати стелю h3000, а потім вже між нею і підлогою ставити перегородки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 22 липня Поділитись Опубліковано: 22 липня Та висота стелі мені ще невідома. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sirifil Опубліковано: 8 вересня Поділитись Опубліковано: 8 вересня Доброго дня Підкажіть будь ласка чим краще заробити такий брак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 вересня Поділитись Опубліковано: 8 вересня 1 година тому, Sirifil сказав: Доброго дня Підкажіть будь ласка чим краще заробити такий брак Там де сквозна, то відкрутити гк, вставити в уд сд профіль. І вже до нього гк. Там ,де є профіль: уніфлот , фугенфюллер або аналоги... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня А порадьте таке. Чим заповнюють перегородки для звукоізоляції? Бачу є якась акустична вата для звукоізоляції. Воно? Чи є суттєва різниця між виробниками? І якої щільності буде достатньо? Ще бачу багатий вибір плит товщиною 50, 100 мм. У мене перегородки 75 - вибір лічені одиниці. Чи обмежитися 50? Чи можливо буде втиснути 100ку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olenai Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня 1 час назад, Ihor Chumak сказал: Ще бачу багатий вибір плит товщиною 50, 100 мм. У мене перегородки 75 - вибір лечению одиниці. Чи обмежитися 50? Чи можливо буде втиснути 100ку? acoustic.ua/recommendations.html?g=1 Знайти тут перегородку потрібної товщини і робити за технологією. Пихати вату 100 мм в простір для 50 мм сенсу немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз