Гість swarc Опубліковано: 26 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 Выбираю материал которым накрыть крышу (около 300 кв.м.). Подскажите пожалуйста каким лучше по соотношению цена-качество. Буду благодарен за дельные советы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Expert Опубліковано: 27 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2013 Выбираю материал которым накрыть крышу (около 300 кв.м.). Подскажите пожалуйста каким лучше по соотношению цена-качество. Буду благодарен за дельные советы. по запрашиваемому соотношению "цена-качетсво", даю в трех нисшах: А) азбесто-цементный шифер - эконом Б) металлическая кровля с полимерным покрытием - середина. В) керамическа черепица - премиум Для более развернутого и дельного ответа не хватает вводный данных, т.к., запрос звучит в стиле "посоветуйте транспортное средство с пробегом не более 300 тысч в соотношении цена-качество"... т.е., от бтр до пешком на трамвае )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 27 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2013 вы жеж про битумку забыли забыли,:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень Опубліковано: 27 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2013 вы жеж про битумку забыли забыли,:D О битумке начинают забывать все. В связи с глобальным потеплением когда в тени 36 градусов на крыше где упирается солнце выше 70-ти и битум начинает плавится, и подтекать. Кому это нравится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РусланР Опубліковано: 27 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2013 металлочерепица Руукки- качественно,надежно,доступно(1кв.м 68-115грн.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mepps Опубліковано: 27 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2013 В) керамическа черепица - премиум може я чогось не розумію, але чому ? Останні ціни, на які звернув увагу - Tondach - від близько 90 грн/м2, Creaton - приблизно 9 євро/м2. Це ціна середньої металочерепиці, яка рахується бюджетним матеріалом, а композитна в такі цінові рамки взагалі не влазить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 27 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2013 може я чогось не розумію, але чому ? Останні ціни, на які звернув увагу - Tondach - від близько 90 грн/м2, Creaton - приблизно 9 євро/м2. Це ціна середньої металочерепиці, яка рахується бюджетним матеріалом, а композитна в такі цінові рамки взагалі не влазить. Є таке поняття як повний комплект даху (добірні елементи/аксесуари і т.д.), і у виборі покриття раджу спочатку віддати свій проект на прорахунок різними видами матеріалів різним продавцям а потім порівняти ціну за м2. А саме головне виберіть зовнішній вигляд Вашого даху. і ще маленький нюанс, що під натуральну черепицю робиться набагато міцніший і дорожчий стропильний каркас а це також гроші для себе вибрав бітумну черепицю, а всі коменти про глобальне потепління і стікання бітумки нічого окрім посмішки не викликають))))) Добавлено через 4 минуты О битумке начинают забывать все. В связи с глобальным потеплением когда в тени 36 градусов на крыше где упирается солнце выше 70-ти и битум начинает плавится, и подтекать. Кому это нравится? Ви хоч колись це бачили? якщо покажете фото тільки тоді повірю, а так - просто болтовня... Я не продавець, просто цікаво)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень Опубліковано: 27 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2013 Є таке поняття як повний комплект даху (добірні елементи/аксесуари і т.д.), і у виборі покриття раджу спочатку віддати свій проект на прорахунок різними видами матеріалів різним продавцям а потім порівняти ціну за м2. А саме головне виберіть зовнішній вигляд Вашого даху. і ще маленький нюанс, що під натуральну черепицю робиться набагато міцніший і дорожчий стропильний каркас а це також гроші для себе вибрав бітумну черепицю, а всі коменти про глобальне потепління і стікання бітумки нічого окрім посмішки не викликають))))) Добавлено через 4 минуты Ви хоч колись це бачили? якщо покажете фото тільки тоді повірю, а так - просто болтовня... Я не продавець, просто цікаво)))) Бачив цим літом у себе вдома. Жалко фото не зробив. Якщо цікаво, то літом у спеку подивитеся на любий дах з бітумки або на асфальт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mepps Опубліковано: 27 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2013 Є таке поняття як повний комплект даху (добірні елементи/аксесуари і т.д.), я знаю, але в металочерепиці та композитної черепиці вони також є і коштують немало, особливо в композитної. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lndigo Опубліковано: 28 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2013 Считайте стоимость крыши итого, вместе со стропилкой, материалом кровли, пирогом утепления, аксессуарами. Для себя я рассматривал варианты иванофранковского крашеного шифера, цементно-песчаной черепицы и профлиста, также известного под названием "металлочерепица". Остановился на ЦПЧ, в апреле буду монтировать, отпишусь по результату Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алеф Опубліковано: 28 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2013 Я за битумку, хоть она и дороже. Меньше шансов. что её повредят при транспортировках, разгрузках, монтаже. Ведь даже если угробят пару листов МЧ , то таких вы уже не найдете и даже замена может отличаться в цвете на какие-то пол процента. Но карман диктует условия, если денег мало то МЧ первый в списке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 28 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2013 ИМХО по цене-качеству цветной шифер... и внешний вид ниче. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
immigrant Опубліковано: 28 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2013 Выбираю материал которым накрыть крышу (около 300 кв.м.). Подскажите пожалуйста каким лучше по соотношению цена-качество. Буду благодарен за дельные советы. Самый дельный совет в Вашем случае: выложить проект для просчета в нескольких видах кровельного материала, получить расчеты, почитать о каждом и принять решение... Какая бы ни была цена, важно, как она будет служить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 28 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2013 Самый дельный совет в Вашем случае: выложить проект для просчета в нескольких видах кровельного материала, получить расчеты, почитать о каждом и принять решение... Какая бы ни была цена, важно, как она будет служить. Это самый дельный совет. Ждем проект. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 28 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2013 Бачив цим літом у себе вдома. Жалко фото не зробив. Тоді напишіть будь-ласка виробника бітумної черепиці і наскільки сильно іде "стікання" і коли був укладений дах. Думаю Ваша відповідь буде цікава для багатьох))) принаймні для мене точно. Якщо цікаво, то літом у спеку подивитеся на любий дах з бітумки або на асфальт. так от і ходив і дивився, і як на бітумку укладену десь 10 років тому так і 2 роки тому, підходив на відстань витягнутої руки, ніяких видимих змін... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Savochka Опубліковано: 3 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2013 Выбираю материал которым накрыть крышу (около 300 кв.м.). Подскажите пожалуйста каким лучше по соотношению цена-качество. Буду благодарен за дельные советы. Все зависит от вашего бюджета и конфигурации кровли, проекта. Сейчас большинство домов мы покрываем битумной черепицей и металлочерепицей. Покажите проект, скажите примерный бюджет и мы подберем вам вариант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дахдекер Опубліковано: 4 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2013 Выбираю материал которым накрыть крышу (около 300 кв.м.). Подскажите пожалуйста каким лучше по соотношению цена-качество. Буду благодарен за дельные советы. Если серезно то альтернативы керамике к большему сожалению НЕТ Jungmeier EURO 2000 13Є/м кв германия Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Кременчужанин.UA Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Если серезно то альтернативы керамике к большему сожалению НЕТ Jungmeier EURO 2000 13Є/м кв германия А цементно песчаная черепица как вариант почему не рассматриваться? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз