ievgen.p Опубліковано: 26 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 Добрый день, подскажите где можно приобрести в Киеве подвески для шкафов SAH 215/216, спасибо (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ievgen.p Опубліковано: 26 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 Производитель - Hettich(ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ievgen.p Опубліковано: 26 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 Вот фото, для наглядности Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 26 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 Раньше в "Вияре" были, теперь не завозят, потому что никому они не надо .Посмотрите "ПКФ Выбор", ещё видел такие-же , но не "Хеттих", а кажется "Camar" в "МТ". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inhome Опубліковано: 26 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 Вот фото, для наглядности hafele-shop.com/ru/catalog/podvsnoj_krepezh_skrytogo_montazha/ Эти посмотрите! Поидее одинаковые я только не знаю у вас уже присажено именно под Хетих? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 26 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 присадка одинаковая "Система 32" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inhome Опубліковано: 26 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2013 присадка одинаковая "Система 32" Я так и предполагал! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз