Михалів Опубліковано: 22 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2013 Прошу поради - треба закупляти деревину для стропіл, згідно проекту за моїми розрахунками ціна лісу, в тій кількості яка в проекті, буде до 10 000,00 грн. Є сумніви стосовно правильності розрахунків архитектора, в проекті правильно вказано специфікацію та кількість кубів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 22 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2013 у вас сомнение в подсчете количества или же подбора сечений? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleksandr2508 Опубліковано: 22 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2013 (ссылка на изображение устарела) С того что бросилось в глаза, отметил. 1 и 1*позиции я надеюсь вы считали стоимость чего то одного! 6 позиция ригели, где они находятся не нашел на чертеже! Добавлено через 2 минуты или же подбора сечений этот момент не учитывал, как по мне маловато!И длина 8м хм... где есть такой лес? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михалів Опубліковано: 22 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2013 вас сомнение в подсчете количества или же подбора сечений? Кількість дерева, по розмірам питань нема але хочу додатково зробити прогони. на мансарді стіни несучі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yantarbud Опубліковано: 14 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2013 Прошу поради - треба закупляти деревину для стропіл, згідно проекту за моїми розрахунками ціна лісу, в тій кількості яка в проекті, буде до 10 000,00 грн. Є сумніви стосовно правильності розрахунків архитектора, в проекті правильно вказано специфікацію та кількість кубів? а під який матеріал покрівельний рахувалась покрівля ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михалів Опубліковано: 14 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2013 битумка, хочу метал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз