zalex_ua Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Шукаю нормальних (гарна якість + невисока ціна) виконавців на внутрішні і зовнішні роботи. с.Гатне К-С району. В архівах (розбито бо є обмеження на розмір одного атача) таблиця, креслення і декілька фото для уявлення про що йде мова. Огляд на місці можливий якщо в мене виникне зацікавленість у вашій пропозиції. Заповніть табличку (Excel) вашими розцінками і надішліть мені. Нижче таблички цілий ряд деталей стосовно моєї пропозиції, прочитайте їх з самого початку. Коментарів типу: все зробимо, ось мій телефон … дзвоніть - будь-ласка робити не потрібно бо дзвонити я не буду. Дякую !На_тендер1.rarНа_тендер2.rarНа_тендер3.rar Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zalex_ua Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Забув зазначити одну дрібницю - зараз висота від чорнової підлоги до стелі 3 м. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анатолий62 Опубліковано: 14 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2013 Шукаю нормальних (гарна якість + невисока ціна) виконавців на внутрішні і зовнішні роботи. На "коробку" по тому-же принципу искали???? Над окнами да-же перемычек не сделали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zalex_ua Опубліковано: 14 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2013 (змінено) На "коробку" по тому-же принципу искали???? Над окнами да-же перемычек не сделали. Дякую за уважність до фото ! Так, по тому ж принципу шукав. А з висновками там поспішати не варто, бо перемички там є ;) Детальніше тут www.stonelight.kiev.ua/продукция/лотковые%20блоки Змінено 24 лютого 2013 користувачем Валерий Валентинович 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zalex_ua Опубліковано: 18 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2013 Дякую всім хто відгукнувся ! Дозволю собі маленький звіт, але тільки по "внутрянці", бо багато хто по утепленню фасаду або забору не давав пропозицій. Чітко виражений середній діапазон "розумних" пропозицій за всю описану внутрянку - 70-73 т. грн., є декілька і дешевше - 60-65 т., є дві на 100-115 т., що вибачте забагато для мене. На чому зупинився озвучувати не буду щоб уникнути дискусій Можливо до когось хто надіслав пропозиції буду звертатись влітку, ближче до осені з приводу забору і фасаду. Це був мій перший тендер на цьому форумі. Загальне враження - досить позитивне, побачимо чим все закінчиться Тендер закрито. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення