ambaluk Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 (змінено) 1) Ось такі грунти на ділянці. Може хто підкаже як називаються правильно? Бо як рили найшли міліораціні керамічні труби СССР. Було поле під сільське господарство я так зрозумів. (ссылка на изображение устарела) 2)Грунтові води високо. Зробили дренаж навколо фундаменту. Дренажні води просто стікають в рів а звідти в потічок. Такого достаньо? (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) 3)Під каналізацію вирили просто 4 кільця по 1м. Потрібно перед ним ставити великий пластиковий септик? Жити будемо вдвох. І який ставити, якщо води грунтові високо. От реальне фото і схема. (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) Змінено 11 лютого 2013 користувачем ambaluk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bio7 Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 Можно сделать как Вы, но я бы для себя сделал так: 1)поставил пластиковый септик, т.к. в ж/б колодец может попадать грунтовая вода и загидроизолировать очень тяжело или нереально. 2)под септик поставил бетонные блоки или дорожную плиту, чтобы не всплывал и привязал к септику. 3)объем септика взял бы 2000л, т.к. для 2-х человек с головой или поставил бы 3000л,чтобы с запасом на всю родню. 4)кольца бы использовал только для ливневки, потому как с таким грунтом нормальный дренаж из колец для канализации не сделаешь. В Вашем случае я бы сделал дренажное поле не менее 2 ветки по 12п.м., расстояние между ветками 1,5м и откосы 0,5м, т.е. 12x2=24кв.м. и засыпал его песком и щебнем фр.20/40 или 40/70. Подробнее как проектировать такой септик смотрите на www.bio7.com.ua 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ambaluk Опубліковано: 11 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 Який варіант з цих двох? Бо пише що для високих грунтових вод. + гляньте я в першому пості в кінці схему добавив. (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 или 40/70. При такой фракции п...ц дренажным трубам будет, проверено. Не забыть поверх щебня (тот кот над трубой, а не под ней!) ОБЯЗАТЕЛЬНО геотекстиль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bio7 Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 Який варіант з цих двох? Бо пише що для високих грунтових вод. + гляньте я в першому пості в кінці схему добавив. (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) В Вашем случае при высоком УГВ реальнее выполнить 1вариант. Добавлено через 2 минуты При такой фракции п...ц дренажным трубам будет, проверено. Не забыть поверх щебня (тот кот над трубой, а не под ней!) ОБЯЗАТЕЛЬНО геотекстиль. Мы используем Ostendorf SN4, дренаж работал нормально, но видеокамеру туда не опускал, поэтому тяжело сказать в каком состоянии он был под землей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз