Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Що потрібно робити далі по документації

sashaMO

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Підкажіть що робити далі. Будинок збудований є будівельний паспорт було подано повідомлення про початок будівництва тепер на днях отримав з БТІ технічний паспорт будинку. Технічний паспорт будинку мен потрібен був для того щоб газовики могли почати робити проект газифікації.

 

Далі я так розумію мені потрібно ввести в експлуатіцію будинок і напевно приватизувати?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Так, тепер Вам необхідно ввести будинок в експлуатацію шляхом подачі до територіального відділення інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Декларації про готовність об'єкту до експлуатації, яку вона зобов'язана зареєструвати. Після цього ви маєте звернутись до реєстраційної служби та отримати свідоцтво про право власності на новозбудоване нерухоме майно.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дякую за відповідь. Але все таки порадьте, ситуація така, що в паспорті БТІ вказується що у мене присутнє опалення, каналізація, світло, а насправді цьго немає а в декларації є пункт де потрібно вказувати це все, як поступити? Теоретично опалення газвого не може бути раніш аніж я вироблю техпаспорт в БТІ а що вказувати в деклараці? Тобто не подавати декларацію перш ніж я зроблю опалення, світло, воду і каналізацію чи можна подавати наперед типу у мене все це уже є? Також вказується такий пункт як фасад. Я ще не вирішив чим буду утеплювати будинок, мені нічого не вписувати в дану графу чи залишити позначку дерев’яний брус?

 

І ще одне в декларації на першому листку вказується номер класифікації споруди і тип її складності. Де її брати адже у будівельному паспорті і в техпаспорті не зазначається таких данних. У мене просто пишеться "Індивідуальний житловий будинок мансардного типу". У мене дерев’яний будинок площею 160 м2.

 

Ще питаннячко що вказувати в пункті 6. Інформація про осіб, відповідальних за виконання робіт фактично я сам будував будинок своїми силами. Початок будівництва із повідомленням про початок 2010 рік

Змінено користувачем sashaMO
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...