Хетфилд Опубліковано: 15 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2013 Як це здав? Пробу на бактеріологічний аналіз беруть безпосередньо на об'єкті працівники лабораторії в свій посуд. Послуга, звичайно, платна, але результатам такого аналізу можна більше довіряти. А стерилизованная стеклянная посуда только у работников СЭС есть? Вот так и сдал, как они мне сказали сделать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 15 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2013 А стерилизованная стеклянная посуда только у работников СЭС есть? Вот так и сдал, как они мне сказали сделать. E.coli можуть бути 1) у воді свердловини, 2) в пробі при порушенні правил відбору (крім стерилізованого посуду, потрібно обпалити кран і т.д.) або 3) при дослідженні (немиті заскорузлі руки лаборантки і т.п.). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2013 E.coli можуть бути ... 3) при дослідженні (немиті заскорузлі руки лаборантки і т.п.). ... 4) інфікований м'ясо-пептоний бульйон або агар, 5) ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хетфилд Опубліковано: 15 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2013 E.coli можуть бути 1) у воді свердловини, 2) в пробі при порушенні правил відбору (крім стерилізованого посуду, потрібно обпалити кран і т.д.) або 3) при дослідженні (немиті заскорузлі руки лаборантки і т.п.). ... 4) інфікований м'ясо-пептоний бульйон або агар, 5) ... какая "ценная" информация, хоть и вопрос был о решении проблемы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2013 какая "ценная" информация, хоть и вопрос был о решении проблемы... Хлорпатроны или хлорсодержащие таблетки Вам в помощь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Analitic Опубліковано: 16 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2013 Сдал воду из скважины (более 100 м) на анализ. В результате - обнаружена кишечная палочка Какие могут быть варианты по очистке? Кто-то уже сталкивался с подобной проблемой? Буду признателен за практические советы. Бактериальный анализ воды проводят по нескольким параметрам: общие микробное число, общие колиформы, энтероккоки, E.coli (кишечная палочка). Нужно смотреть и химич. анализ воды (окисляемость воды, аммиак..), а то может это "человеческий фактор" проведения анализа. Для такой глубины (более 100 м) -плохой только бак. анализ не может быть, будут еще проблемы и по химическим параметрам. Перед тем, как давать совет по борьбе с "врагом" нужно удостовериться в его наличие. Предъявите результаты анализа. Добавлено через 2 минуты Хлорпатроны или хлорсодержащие таблетки Вам в помощь. Ну просто так их не используют, нужно рассчитывать хлоропоглащаемость, а то избыток хлора подействует куда более страшнее, чем малюсенькая "кишечная палочка". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хетфилд Опубліковано: 17 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2013 Сегодня договорился о повторной сдаче анализов, но уже в другой лаборатории. Посмотрим, что выявят другие... Было дано ЦУ: воду нужно выпускать в течение нескольких часов и только тогда взять взять пробу в стерильную стеклянную посуду. Результаты предыдущего анализа: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasylenko Опубліковано: 24 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2013 Сегодня договорился о повторной сдаче анализов, но уже в другой лаборатории. Посмотрим, что выявят другие... Было дано ЦУ: воду нужно выпускать в течение нескольких часов и только тогда взять взять пробу в стерильную стеклянную посуду. Результаты предыдущего анализа: Я думал мы тут про мой колодец общаемся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Everpure Опубліковано: 25 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2013 Я думал мы тут про мой колодец общаемся... как? еще не решили проблему? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз