Soyka Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Петля для шкатулки, коробки и пр. Длина 4 см. Цена 10 грн. за шт. У Вас их много? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
linetta Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Soyka, не много, но пока есть. Напишите, сколько бы Вы хотели приобрести. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Soyka, не много, но пока есть. Напишите, сколько бы Вы хотели приобрести. Пока забронирую 2, поговорю с дочкой, может ей еще нужны будут. Положите их к моим чайничкам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
linetta Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Soyka, уже положила. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sandy_Sandy Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 А мне 4 чайничка-подставочки, колокольчик и 2 петельки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
linetta Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Sandy_Sandy, хорошо, приготовлю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Добавьте еще две для шкатулки. Итого 4 для шкатулки и 3 ручки-чайника. Жду крючочки-чайники Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
linetta Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Soyka, всё соберу для Вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 я в этой теме чувствую себя в засаде:D:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
linetta Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 irina1969, заходите почаще. Не пропустите этот четверг-пятницу. Будут новинки. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 linetta! К моему заказу 6 петель, пожалуйста! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 ооо! так давайте встречаться после четверга, пятницы. авось нам нужны будут новинки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
linetta Опубліковано: 13 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 Julla, хорошо, добавлю. Люд-Мила, новинки будут неподъёмные. В пакетике не увезёшь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 новинки будут неподъёмные. В пакетике не увезёшь. К чему интриги? Показывайте фото. ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 еще немного и linetta сможет аукцион устраивать. Я в таком напряжении... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 Люд-Мила, новинки будут неподъёмные. В пакетике не увезёшь. Тем более интересно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
linetta Опубліковано: 13 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 Валерий Валентинович, пока фото нет. Вот приедет сюрприз, тогда и сниму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 на сколько на завтра будильник ставить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 на сколько на завтра будильник ставить? :D:D я с утра заступаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 :D:D я с утра заступаю Р-Р-Р-Р !!!! Я первый ! Кормушку от линетты разобрал - выдал дочке отвертку , она ее в 5 минут скрутила Получили массу удовольствия ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 Р-Р-Р-Р !!!! Я первый ! Кормушку от линетты разобрал - выдал дочке отвертку , она ее в 5 минут скрутила Получили массу удовольствия ! Эх! Значит я сегодня вообще не сплю Когда хоть посылка придет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 Ладно, пойду напьюсь с горя. Девушки, давайте договариваться! Здоровье дороже :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 да мы договоримся мне вот интересно, что это будет такое неподъемное ? чугунная статУя ?? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 Подключаю сирену с реакцией на сообщение linetta чтобы как только - так сразу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 Ладно, пойду напьюсь с горя. Девушки, давайте договариваться! Здоровье дороже :D Пейте, пейте! Я уже выспалась!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз