MEBELDOM Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Доброго времени суток! Куплю индюшат, яйцо инкубационное, и кроликов. Жду предложений, заранее благодарен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
papirinfo Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 кролей живых на развод, я так понимаю?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 27 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Да живых, на разводю Но в первую очередь интересуют индюшата))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
papirinfo Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 жаль с кролями помог бы думаю, теща в свободное время разводит:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 28 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Так предложите кроликов, какая порода, возраст, где находятся и цена? Спс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
d_egor Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Так предложите кроликов, какая порода, возраст, где находятся и цена? Спс Есть самки белого панона (мясная порода), 3,5 мес., цена 250грн., находятся рядом с Киевом, 10 км. по Житомирской трассе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 28 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Давайте быть честными!!! Сам 5 лет держал кроликов, в прошлом году не било. Крольчатина в супермаркете 37-40 грн за кило!!!! Почему всегда почти все пытаются живьем продать так дорого!?!?!? Вам проще забить и продать тушу??? Я никогда этого не понимал! Вообщем начну с начала куплю индюшат, яйцо инкубаторное индюков и кур бройлеров, крольчат. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
d_egor Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Крольчатина в супермаркете 37-40 грн за кило!!!! Почему всегда почти все пытаются живьем продать так дорого!?!?!? Вам проще забить и продать тушу??? Это где такие цены? В каком супермаркете? Для Вас 250грн. за породистого кролика дорого, ищите за 40грн., желаю успехов. Если Вы 5 лет держали кроликов, то должны понимать разницу между кроликом, который идет на мясо, и кроликом, которого можно оставить на дальнейшее воспроизводство. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 28 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Я не про Вас говорил— это раз. Два— поступило просто невероятное предложение в районе 100 у.е. Три— я думаю мы с вами сторгуемся, думаю одну девочку и двух мальчиков, но ближе к марту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миротворец Опубліковано: 29 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2013 Есть самки белого панона (мясная порода), 3,5 мес., цена 250грн., находятся рядом с Киевом, 10 км. по Житомирской трассе. Интересует. дадите подробности в личку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 1 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2013 Все еще ищу, предлагайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 2 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2013 Открыт для предложений Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 5 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2013 Предлагаем индюшат и яйца) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 9 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2013 Актуально ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 13 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 Что ни у кого нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 16 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2013 Жду предложений Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 18 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2013 Все еще актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 21 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2013 Че никто индюков не разводит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SiniSha Опубліковано: 24 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2013 второй на очереди индюшат, цыплят ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 24 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2013 второй на очереди индюшат, цыплят ) Дык вообще никто ничего не предлагает( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 25 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2013 Попробуйте позвонить 0980771012 Юрий. Суточные точно есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inspektor Опубліковано: 19 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2013 Дык вообще никто ничего не предлагает( А звідки Ви? Мої батьки кожного року продають надлишок індюшат. Але ще рано. Індюшата ще не вилупились. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 19 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2013 Киев, а Вы где, и почем индюшата будут, порода? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inspektor Опубліковано: 20 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Киев, а Вы где, и почем индюшата будут, порода? Я в Тернополі, індюшата будуть в Миколаївській області. Порода мені невідома. Є білі, червоні і чорні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MEBELDOM Опубліковано: 20 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2013 Я в Тернополі, індюшата будуть в Миколаївській області. Порода мені невідома. Є білі, червоні і чорні. Озвучте пожалуйста цену. Заранее благодарен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз