Donald Duck Опубліковано: 25 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2013 (змінено) Куплю консольные унитаз и биде Hatria и Duravit. Змінено 25 січня 2013 користувачем Donald Duck Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Felicita Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 У каждого производителя широкий модельный ряд санфаянса. Какая модель нужна? Могу предложить унитаз и биде Hatria Scultura На складе также есть You&Me. Дюравит какой нужен. Старк Третий подойдет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stimul-group Опубліковано: 5 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2013 Куплю консольные унитаз и биде Hatria и Duravit. добрый день ваша закупка еще актуальна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Donald Duck Опубліковано: 5 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2013 добрый день ваша закупка еще актуальна? Пока еще актуальна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Donald Duck Опубліковано: 28 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2013 Хатрия куплена. Предложите Duravit серии Starck 3 с крышкой медленно опускающейся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Donald Duck Опубліковано: 28 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2013 Хатрия куплена. Предложите Duravit серии Starck 3 с крышкой медленно опускающейся. Уточню, модель компакт 360х485 с скрытым монтажем, по каталогу #222709 www.duravit.com/website/homepage/products/product_overview/series/starck_3.com-en.html/p-657480 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirceramics Опубліковано: 1 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2013 в наличии имеется www.duravit.com/website/homepage/products/product_overview/series/starck_3.com-en.html/p-93752 вместе с крышкой 3997 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Donald Duck Опубліковано: 1 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2013 в наличии имеется www.duravit.com/website/homepage/products/product_overview/series/starck_3.com-en.html/p-93752 вместе с крышкой 3997 грн. Внимательно перечитайте мое сообщение. Для того, что бы мне не присылали весь каталог унитазов, я специально дал каталожный номер того, что меня интересует. Вы мне предлагаете другой. К тому же, цена Ваша, на данный момент, не интересна, при этом Вы еще не в Киеве. С ув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirceramics Опубліковано: 1 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2013 Donald Duck, Я предложил альтернативу, а в Киеве фура каждую неделю так, что не проблема просто передать компакт. Удачи в поисках Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Donald Duck Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 26 березня 2013 Еще актуально: Duravit Starck 3 компакт 360х485 с скрытым монтажем, по каталогу #222709 www.duravit.com/website/homepage/products/product_overview/series/starck_3.com-en.html/p-657480. А также к ниму в комплект куплю крышку медленно опускающейся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iljump Опубліковано: 31 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2013 Еще актуально: Duravit Starck 3 компакт 360х485 с скрытым монтажем, по каталогу #222709 www.duravit.com/website/homep....html/p-657480. А также к ниму в комплект куплю крышку медленно опускающейся. Ответил в личные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Donald Duck Опубліковано: 4 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 Все куплено. Прошу закрыть тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз