beavis Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Бронь плитки 32 м2,жду телефончик. Пардоньте за наглость - в какую сторону Вы повезете? Просто мне до Вышгорода далеко. Думаю мож кто себе лишних 7 м2 захватит, а б где-то в Киеве их забрал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Виталий22 Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Левый берег,Троещина. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Левый берег,Троещина. Да что ж такое... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Леся1609 Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Пересчитали, посоветовались. Нужно 10м.кв. Туда же на Тимошенко. Только,если можно,в конце недели, а лучше на следующей. Ставить негде. А вообще как у Вас получиться. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anoli Опубліковано: 28 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Пересчитали, посоветовались. Нужно 10м.кв. Туда же на Тимошенко. Только,если можно,в конце недели, а лучше на следующей. Ставить негде. А вообще как у Вас получиться. Спасибо. Сейчас жмем на паузу, желающих стало больше, чем товара на складе. Определяется №2, которому нужен весь остаток. Результаты будут объявлены. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Леся1609 Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Ой,как жалко. Так №2 хочет 32м. или нет? Жду, может все-таки мне достанется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Виталий22 Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Да мне нужно 32м2. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anoli Опубліковано: 30 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 2013 Плитка продана. Тема закрыта. Всем спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз