АндрейХолостенко Опубліковано: 9 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2013 а такая полка продается где-то? видел оч много в продаже подобных полок. Зайдите на раздел мебель ,данного форума. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IRINA58 Опубліковано: 15 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2013 просмотрела раздел "Мебель" и не нашла...может кинете ссылку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2013 Такие полки, у которых скрытый монтаж, видела в продаже в эпике и в Леруа Марлен. Кстати, светильники в виде всяких чашек и прочей посуды, даже с ложками-вилками, сейчас продаются во многих магазинах. Всегда возле них останавливаюсь, от них , прямо, веет уютом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ируня Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Базовая люстра из черной ковки превратилась в люстру для девушки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ируня Опубліковано: 18 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 Вот что было вначале.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
гора одесса Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 вот сделал люстру по эскизу заказчика. фьюзинг восьми сигментный,собран по технологии тиффани. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Koskos Опубліковано: 24 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2013 Купил в эпицентре. Все из металла - и вилки с ложками тоже. При чем такое ощущение, что это были реальные столовые приборы и ими долго пользовались в реальной жизни) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aquatelevision Опубліковано: 12 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2013 aleks_a77, А где моджно посмотреть все ваши работы? Насколько сложно сделать такую полку со светильниками? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VikaSV Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 "Бабушкина" люстра для кухни. Стеклянный плафон куплен в магазине, бахрому прикрепили сами. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рушан Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 И все таки все самое красивое сделано в Италии... Это да, почему то аналогов нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яна_Art_Desighn Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 Красивые люстры. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VikaSV Опубліковано: 20 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2013 Вкусные люстры для кухни 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natisk Опубліковано: 16 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2013 Думаю что и на кухне будет классно смотреться такая люстра 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 17 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2013 Думаю, что именно такая еще нигде не продается, я только одну сделал ;) Даешь мастер-класс!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
internotes Опубліковано: 18 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2013 Забугорные идеи люстр internotes.com.ua/tags/dizaynerskaya-lyustra Мне вот такая очень понравилась Они туда петрушку вот садят для примера, а я б и специй насыпала ))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
astrolog Опубліковано: 24 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2013 Думаю что и на кухне будет классно смотреться такая люстра Подскажите пожалуйста производителя данной красоты (на фото) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Роман7 Опубліковано: 24 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2013 Где такие продают и почем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natisk Опубліковано: 25 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2013 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=42946&page=6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirceramics Опубліковано: 3 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2014 А я тащусь от стиля лофт, вот что мне нравится Кому тоже это близко? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olpi Опубліковано: 5 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2014 Дякую Linelka, автору цієї гілочки за цікаві ідеї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zeabis Опубліковано: 13 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2014 Я думаю что все уже видели эту люстру: Но где ее купить, или это все "проделки" дизайнеров и делается только под заказ? И вообще сколько стоит этот взрыв мозга? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 17 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2014 Я думаю что все уже видели эту люстру: Но где ее купить, или это все "проделки" дизайнеров и делается только под заказ? И вообще сколько стоит этот взрыв мозга? Идея ничего так... "Проделка" дизайнера офигительная! Но как ЭТО мыть?! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olimpiya Опубліковано: 18 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2014 Но как ЭТО мыть?! Я сразу об этом подумала )))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2014 ох и девочки!!! своей практичностью весь кайф сразу обломали :D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleks_a77 Опубліковано: 24 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2014 Но как ЭТО мыть?! И не светит нихрена 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз