gothic3men Опубліковано: 10 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2013 Придбав GSM сигналку...... мимоволі в неті знайшов глушилку для GSM, ціна від 1500 грн...капець, смисел нашої сигналізації? хібащо сирена завиє..... хто що думає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Друже Бобер Опубліковано: 10 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2013 Вы сами ответил на свой вопрос.Правильно,смысла нет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 10 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2013 Придбав GSM сигналку...... мимоволі в неті знайшов глушилку для GSM, ціна від 1500 грн...капець, смисел нашої сигналізації? хібащо сирена завиє..... хто що думає? Вот теперь потеряете сон.. 1) все воры ходят с глушилками. 2) все глушилки глушат все в радиусе 1км! 3) у меня есть GSM которая глушилкой не заглушится. Я вполне серьезно, но стоить будет конечно дороже. Как устроено - "секрет фирмы", демонстрировать могу только на установленном обьекте, точнее если их два на одной улице. Вы будете получать сигнал - "ВКЛ ГЛУШИЛКА" и будет срабатывать сирена. ЗЫ: купите ту глушилку за 1500грн и попробуйте с улицы заглушить, будете очень приятно удивлены. А вообще поройте в темах - регулярно поднимается об этом вопрос, там есть все ответы. маленький ответ на часть вопроса - у меня на всех система внешняя GSM антенна, такую систему трудно и невозможно заглушить. У вас стоит скорее всего внутренняя антенна, сигнал такая система от GSM базы получает слабый, и если вкл. помеху неподалеку - есть большая(ноне 100%) вероятность что ваша сигнализация потеряет GSM сигнал. Теория это одно - вы проверьте. ЗЫ: я радиосвязью занимался 20 лет, знаю о чем говорю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gothic3men Опубліковано: 10 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2013 Теория это одно - вы проверьте. ЗЫ: я радиосвязью занимался 20 лет, знаю о чем говорю. Не маю жодних причин сомніватись у Ваших словах... тому 1500 шт. викидать щоб пересвідчитись не стану З повагою Добавлено через 3 минуты купите ту глушилку за 1500грн и попробуйте с улицы заглушить, будете очень приятно удивлены. ну да бо вона тягне на 10м тут мабуть потрібні речі подорожче 3000-5000 грн, радіус до 50м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 10 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2013 ну да бо вона тягне на 10м тут мабуть потрібні речі подорожче 3000-5000 грн, радіус до 50м если стать недалеко от БС оператора связи, то выяснится что и 1-2 метров нету.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gothic3men Опубліковано: 13 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 если стать недалеко от БС оператора связи, то выяснится что и 1-2 метров нету.. Підкажіть пліз який стартовий пакет краще поставити, вроді нормально тягне Київстар та МТС, які тарифні плани - якщо хтось з цим стикався і з ходу може підказати....сам сижу на Київстарі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 13 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 я ставлю киевстар. но у моих вариантов есть на то основание, около 60% это контроль обьектов(температура состояние входов) с отображением текущих данных на бесплатном сайте. это позволяет сильно экономить на смс, и быть постоянно в курсе к примеру какая температура в доме. так вот - с GPRSом у кивстара пока все прозрачно, минимум подводных камней с тарификацией, в отличие например от МТС. В можете в вашем случае использовать что угодно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koropetsky Опубліковано: 6 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2013 Підскажіть будь-ласка схему заживлення через аккумулятор і січення дротів + 2 датчика + сиренка. Поки йде ремонт потрібно кинути кабеля. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 6 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2013 Підскажіть будь-ласка схему заживлення через аккумулятор і січення дротів + 2 датчика + сиренка. Поки йде ремонт потрібно кинути кабеля. Дякую. кабеля на датчики - ALARM - есть в магазинах где продают кабель для электропроводки. в темах здесь есть и его фото и т.д.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bedzy Опубліковано: 18 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2013 Шановні друзі, Що скажете про такі девайси: Централь від Satel СА-6 і вслід за нею мені всунули ще таку радість - GSA-4 (дозвонщик), що комутується від централі через реле. В принципі входи і виходи мене задовільняють, + на клавіатурі є ще додаткові 2 входи. Що мені не ясно - дуже вона "заморочена" що-до програмування. І не зрозуміло мені, як в парі, буде та вся "радість" працювати... Бо задум у мене благородний)), я хочу "розбити" своє помешкання на 2і зони контролю - себто перший і другий поверхи. Коли припустимо прийшла дитина зі школи і поставила на охорону перший поверх а по другому собі преспокійно пересувається (клавіатуру прикурив другу). Провів комутацію сам, все підєднав і геркон і датчики руху і клавіатури, сирени, - боюся сам то все запускати щоб не наробити шкоди обладнанню, і напевне запрошу спеціаліста з фірми щоб запустив... Єдине хотів би послухати думку шановного товариства чи ба я не зробив дурниці купивши вказане обладнання... (для заспокоєння душі і совісті звичайно - бо "поїзд вже...")... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 18 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2013 крайне все просто но по гса в такой комплектации не будете понимать а что собственно сработало.. также у ребенка не может быть "тревожной кнопки".., не будете знать когда он пришел и т.д... я бы задумывался о подключении всего железа до покупки, а не после. специалиста можете пригласить - он подключит так как знает, а не так как нужно вам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bedzy Опубліковано: 19 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2013 ГСА я можу в принципі повернути, (тому самому спеціалісту коли приїде налаштовувати), а є якісь альтернативи (по дозвонщику) ?? Бо хотілось щоб був гнучкий контроль зон і т. д... Чи треба міняти всі "мозги" докорінно включно з централлю ?? я бы задумывался о подключении всего железа до покупки, а не после. специалиста можете пригласить - он подключит так как знает, а не так как нужно вам. На 100% згоден!" Протупив" трошки!!! На роботу в студію звукозапису, я собі придбав ОКО - у - таке мале "нещастя" а дуже гнучке і кероване має безліч цікавих функцій і опцій... Задоволений ним поки що! На хату мене відрадили його брати бо казали що воно може підглючувати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 19 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2013 (змінено) ГСА я можу в принципі повернути, (тому самому спеціалісту коли приїде налаштовувати), а є якісь альтернативи (по дозвонщику) ?? Бо хотілось щоб був гнучкий контроль зон і т. д... Чи треба міняти всі "мозги" докорінно включно з централлю ?? там же старенькая, простая централь сател стоит? вы если к ней будете подключать любой дозвонщик то только две цепи- цепь постановки в охрану и цепь тревоги, и все... иначе как от сател получить и передать сигнал тревоги? и вот в этом варианте контролировать по GSM каждую зону охраны - никак не получится. исходить нужно из задач, часть из них описано выше, но мне не все ясно что хотелось бы. клавиатуру хотелось - это ясно а что еще? Вообще есть два пути кардинального решения: или все делать на умном дозвонщике без этой простой централи сател, или все делать уже на умной централи типа satel wrl128(не бюджетное решение, но очень гибкое, разширяемое), но последняя дороже, и для настройки требует знаний специалиста!! я даже уверен, что если тем ребятам скажите - хочу satel wrl128, то начнут мяться и отговаривать, так как скорее всего в ней ни в зуб ногой.. Змінено 19 березня 2013 користувачем Diver Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bedzy Опубліковано: 19 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2013 но мне не все ясно что хотелось бы. клавиатуру хотелось - это ясно а что еще? Та в принципі я не фанатично хотів клавіатуру ) Але знімати і ставити треба охорону - клавіатура як на мене - надійний спосіб... Та й задача у мене проста, я вже описав постом вище, розділити обєкт на 2і зони контролю щоб керувався двома контролерами (типу клавіатури). Та й все в принципі... Тривожна кнопка малюку як на мене не дуже допоможе, бо дозвонщик спрацює - і так я буду знати, що щось не гаразд, Буду обходитися тим, головне щоб це все в парі працювало надійно. Жаль пізно я знайшов цей форум з тими темами... ((( Може б і Ви мені допомогли з придбанням і порадою! Шкода. Все рівно дуже дякую за конструктивні поради всіх Вам благ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз