Nobel Опубліковано: 25 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2013 комод і тумбочки до ліжка 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 25 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2013 Вы молодец !!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sov1178 Опубліковано: 25 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2013 Тумбочка вообще мегазачетная ! Да и остальное все супер! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сherry Опубліковано: 25 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2013 Комод просто супер! Вы молодец!! А чем будете покрывать? Добавлено через 10 минут В смысле каким цветом? Вы раньше писали: Буде колоруватися в 2 тони. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 25 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2013 комод йде в комплект до односпального ліжка, відповідно буду колорувати в один стиль, а тумбочки (2шт) + полички - до двоспального... зараз обдумую ще один комод і стіл в свою спальню... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 25 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2013 Рекомендую льняное масло. Дерево тонируется, структура ставится выразительнее и запах приятный. А чем, кстати, колеруется льняное масло? Пробовал им вскрывать - хочется темнее цвет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Lava Опубліковано: 26 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2013 зараз обдумую ще один комод і стіл в свою спальню... __________________ А з чого ви це все майструєте? Де матеріал берете? Ціна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Матеріал сосна/ясен... Сосна дошки 2,5см *10см*3м, і 3*10*3м, різний брус 7*7см, 10*10см і багато іншого... Все замовлялося на лісопилці з подальшою сушкою в камері. Ціна питання - 1800грн/куб з сушкою Ясен і інші - то свій матеріал, но його мало...буде чисто для декору і можливо пару речей зроблю... Дошка клеїться...потім обробляю щити і вирізаю те, що потрібно... 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сherry Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Nobel, показала я Ваши изделия мужу, ему очень понравились Ваши работы! И возникла у нас такая себе идея. Мой муж в молодости работал с деревом, и руки у него с нужного места растут. Поделитесь, если не секрет, на каком оборудовании Вы работаете? И какое оборудование, Вы как специалист, можете посоветовать для такого дела дома? Когда начали интересоваться стоимостью готовой мебели, то маленько офигели…… И вот, посетили такие шальные мысли, может смастерить самому.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreytext Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Поскольку я купил новую сварочную маску-хамелеон, то дерево считаю для себя неприемлемым ТС, кроватка зачет, супер просто! Добавлено через 2 минуты Все замовлялося на лісопилці з подальшою сушкою в камері. Ціна питання - 1800грн/куб з сушкою Тернопіль... В нас значно дорожче. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 А чем, кстати, колеруется льняное масло? Пробовал им вскрывать - хочется темнее цвет... Не в курсе. Я пока что только дуб вскрывал льняным маслом, он сам по себе темный. Но вопрос поддерживаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Поделитесь, если не секрет, на каком оборудовании Вы работаете? з того що маю і чим працюю: 1. фрезер ручний + маса фрез... 2. електрорубанок 3. дискова пила 4. торцовочна пила 5. електролобзік 6. шліфмашинка стрічкова 7. шліфмашинка вібраційна 8. болгарка і різні круги для декору і патенування дерева 9. саморобний стіл з 4-ма зажимами для склеювання мебельних щитів 10 шуруповерт акумуляторний і мережевий 11. дрель різні коронки на дрель, насадки, шліфувальні/полірувальні круги ну і різні саморобні пристосування, які полегшують роботу на разі мрія - рейсмус...він би прискорив роботи з деревом в кілька раз...але річ дорога...і відповідно купівля чисто для себе - під питанням, якби на замовлення хоча б пару речей в місяць - то ще куди не йшло..но це питання ще "під питанням" склеювання щитів на клей Д3...одразу під прес...25-30 хв в пресі, ще година просто сушки - і можна обробляти щит...був би рейсмус - обробка щита була б дуже швидкою...а так приходиться "побавитись" 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сherry Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 Спасибо большое за ответ. Покажу мужу, а то для меня это темный лес. Добавлено через 4 минуты на разі мрія - рейсмус...він би прискорив роботи з деревом в кілька раз...але річ дорога...і відповідно купівля чисто для себе - під питанням, якби на замовлення хоча б пару речей в місяць - то ще куди не йшло..но це питання ще "під питанням" А на замовлення - это отличная идея! А почему нет? Лишние деньги еще никогда не были лишними. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 27 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 не в нашому регіоні...тут народ не завжди собі може дозволити дешеві корпуусні, а про дерево - мало хто купить..а хто може купити, то замовляє з-за кордону Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сherry Опубліковано: 27 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2013 не в нашому регіоні...тут народ не завжди собі може дозволити дешеві корпуусні, а про дерево - мало хто купить..а хто може купити, то замовляє з-за кордону Ну такое дело. Возможно со временем. Идея есть, это уже хорошо. У Вас действительно с мастерством все в порядке! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreytext Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 на разі мрія - рейсмус...він би прискорив роботи з деревом в кілька раз...але річ дорога...і відповідно купівля чисто для себе - під питанням, якби на замовлення хоча б пару речей в місяць - то ще куди не йшло..но це питання ще "під питанням" Спробуйте пошукати б/у. Звісно такі речі дуже рідко продають, але трапляється. Пошукайте на Сході, в нас деревообробка не так розвинута як в вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seymur Опубліковано: 30 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2013 один з цих варіантів....генеральний буде "затверджений" на днях...тоді і буду креслити В целом - зам-мечательно, но, ИМХО, выступающие углы нужно убрать. Иначе, побитые ноги обеспечены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2013 выступающие углы нужно убрать після встановлення матрасу ніяких кутів "в ногах" не буде... Добавлено через 6 минут Свіжі роботи Комод 160см Стіл Переносні вішаки для одягу....зручна штука І ще пару тумбочок в іншу спальню 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Paul Lukashov Опубліковано: 2 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2013 Спасибо за подсказку вешалки для одежды! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seymur Опубліковано: 7 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2013 після встановлення матрасу ніяких кутів "в ногах" не буде... При чем здесь матрас?! Вот эти выступающие углы. Можно их закруглить, но это не будет вписываться в общую концепцию кровати, поскольку там везде прямые углы. Скорее срезать под 45грд... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2013 так то ж я то ліжко не робив, в мене інші...я розглядав лише варіанти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 9 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2013 Переносні вішаки для одягу....зручна штука Матеріал - сосна? Чим покривати плануєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 9 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2013 Матеріал - сосна? сосна... морілка і безколірний лак..щось з Белінки напевне 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ali777 Опубліковано: 9 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2013 Скажите, пожалуйста, как крепили столешницу тумбочек и комода к основе? Сверху не видно шурупов.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 9 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2013 Nobel, я в восторге!!!!! Прошу не забывать, что я первая в очереди на бизнес проект)))) Нужны: туалетный столик, комод, тумба для обуви; чуть позже меблюшка и декор в детскую. Я пишу серьезно. И думаю, что тут есть еще немало Ваших заказчиков. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз