seksinika Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 49 минут назад, ozor сказал: Ваше життя вже ніколи не буде таким, якщо Вадим зникне. Це вже зараз серйозна тема для розмов з психологами, чи психіатрами. 100% я уверенна у него минимум человек 20 подписчиков на форуме . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 17 минут назад, vadimv сказал: постійно штовхають ті, кому нічого відповісти Вадим я вижу простое решение проблемы), вы просто сваливаете к вашему корешу в тему о счастливом браке и распинаетесь там о том какие классные матрацы после свиданий матадоров, тут вам будет что сказать, а в теме про элекрички вам не место ибо вы обычный пустозвонный лузер, точно так же не место как и в теме про любые машины ибо вы ЗИРО в этом вопросе!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня (змінено) 15 хвилин тому, seksinika сказав: 100% я уверенна у него минимум человек 20 подписчиков на форуме . 100% это показывает уровень пользования форумом Кстати, количеством подписчиков тут еще не мерялись. 11 хвилин тому, seksinika сказав: вы просто сваливаете а в теме про элекрички вам не место Вы видать решили, что торговать мусором с американской помойки (при полном отсутствии знаний, что показала история с недоприводной теслой) вам будет удобнее при отсутствии всякой критики. Так вот хрен вам. Змінено 24 серпня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 27 хвилин тому, vadimv сказав: До повного нехтування правилами. Не втрималась та відповім. Не нагадаєте , за що вас в бан відправили на пів року. І в якій темі це було? Якесь "божественне" явище- як тільки річ заходить за нього самого, пам'ять в повній амнезії Тож полегшу завдання та відповім- за те, що гидота паплюжила Україну і робила це, навіть, не в темі війни,де зібрався весь такий мотлох, а в якийсь із звичайних тем, може, скоріше так і було, що робив це тут, в цій темі. Зараз почне розповідати, що він політичний вигнанець форуму😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня (змінено) 32 хвилини тому, allanek сказав: гидота паплюжила Україну Коли лікар (медсестра, сторонній оглядач) каже, що здоров'я пацієнта в дуже поганому стані (м'яко кажучи) - це мабуть означає, що він його "паплюжить"? Змінено 24 серпня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня Та наче за порушення Правил була мова🤣 ? Вже нема бажання про це згадувати, коли самого пикою тицяють в те, що тільки в інших бачить? На цьому все. Треба було продемонструвати поведінку "пацієнта". "Пацієнт" не підвів, підтвердив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2 хвилини тому, allanek сказав: Та наче за порушення Правил була мова🤣 ? Тобто сказати, що пацієнт в дуже поганому стані - це порушення Правил? 2 хвилини тому, allanek сказав: самого пикою тицяють в те, що тільки в інших бачить? Тобто порушення правил (якщо воно було) кимось - це зелене світло на постійне порушення правил іншими? Тоді дійсно, до чого форум докатився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 44 минуты назад, vadimv сказал: 100% это показывает уровень пользования форумом Кстати, количеством подписчиков тут еще не мерялись. Вы видать решили, что торговать мусором с американской помойки (при полном отсутствии знаний, что показала история с недоприводной теслой) вам будет удобнее при отсутствии всякой критики. Так вот хрен вам. Вадим критиковать может то кто хоть что то понимает, а вы не он вы лузер который пишут люди в соседней теме способе только лишь надра.вать и я с ними полностью согласна и заметьте это они сами вывод сделали из вашего поведения). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 33 минуты назад, allanek сказал: Не втрималась та відповім. Не нагадаєте , за що вас в бан відправили на пів року. І в якій темі це було? Якесь "божественне" явище- як тільки річ заходить за нього самого, пам'ять в повній амнезії Тож полегшу завдання та відповім- за те, що гидота паплюжила Україну і робила це, навіть, не в темі війни,де зібрався весь такий мотлох, а в якийсь із звичайних тем, може, скоріше так і було, що робив це тут, в цій темі. Зараз почне розповідати, що він політичний вигнанець форуму😂 Я не согласна это не амнезия, это чистейшей воды шизофрения!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня (змінено) 4 хвилини тому, seksinika сказав: критиковать может то кто хоть что то понимает Например, понимает, что недомобиль (особенно недоприводный, зимой) не в состоянии проехать необходимое расстояние до Польши, и его придется бросить под Уманью. 2 хвилини тому, seksinika сказав: Я не согласна это не амнезия, это чистейшей воды шизофрения!!! Купив недомобиль у обкуренного чувака с синдромом Аспергера, вы сами подписались под своим диагнозом. Змінено 24 серпня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня Вадим, само главное понимать что в результате врождённой патологии или каких либо других повлиявших факторов, такой умнейшийпросто лузер и пустозвон как вы унаследовавший Хрущевки и дачные участки умудрился все просрат... и остаться таким же пустозвоном как и раньше но уже бомжем!!! Вадим я себе на полноприводный его уже давно поменяла), заработав на той Ске после 2х лет владения пару тысяч долларов и это без учета сэкономленных денег на бензине и это в то время когда "эксперт" по строительству курятников и владелец эмалированного рукомойника окончательно стал бомжем!!! Сидите там тихонько на своем отельном матраце в какой то бюджетной дыре Валенсии, прогревайте темечко и занимайтесь тем что вы умеете а это именно то что люди в вашей теме по кирпичи во Франике заметили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 9 хвилин тому, vadimv сказав: у обкуренного чувака с синдромом Аспергера, Він теж поряд з вами на пляжі? Бомжує ? Чи впливає на всю планету і, навіть, на Всесвіт. До речі, поки я вам не сказала, що в нього синдром Аспергера ви про це уяви не мали. Зате зараз козиряєте цим постійно. Зараз почне вимагати посилання, що це від мене він взнав, а не сам такий "начитаний". Не раджу, бо знову пикою похвицяю, як з порушенням Правил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 4 хвилини тому, seksinika сказав: Сидите там тихонько после поездки своим ходом в Польшу и возвращения на Пєжо 308, которая показала, что ваш недомобиль - это полный отстой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня (змінено) 1 година тому, allanek сказав: Він теж поряд з вами на пляжі? Бомжує ? Чи впливає на всю планету і, навіть, на Всесвіт. Володар Всесвіту, не інакше. А ті, хто купив теслу - володарі половини Всесвіту. 1 година тому, allanek сказав: До речі, поки я вам не сказала, що в нього синдром Аспергера ви про це уяви не мали. Залишається питання - як, знаючи про синдром Аспергера, можна купувати ці "вироби"? Хоча мабуть у тих, хто не знає про існування недоприводих тесл (маючи теслу), це в порядку речей. Змінено 24 серпня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 7 минут назад, vadimv сказал: после поездки своим ходом в Польшу и возвращения на Пєжо 308, которая показала, что ваш недомобиль - это полный отстой. Ну капец), так я на Пежо тоже 2000$ заработала если что, а у вас в это время все было стабильно вы стали бомжом), вы ввиду очень глубокой упоротости все никак понять некоторых вещей не можете, я до войны во Львов поездом ездила ибо с самолетами та туго было а максимальная дистанция для авто была Киев-Умань и та Ска с ней за глаза справлялась, а 99% моих дальних поездок а это 5-9 раз в год были самолеты, но вам то толку до этого вы тогда гоняли своим унылым Жужуки Сумы-Харьков что бы с гарантии не слететь), да покорили супер мускул кар Рапид с 1.2 и чумовой динамикой, вы Вадик даже не лузер а просто позорище, собственно года три назад это вам уже писала). А ваше главное достижение в жизни это то что распродав все унаследованное вами имущество вы стали бомжем, но при этом) пытаетесь тыкать пальцем на проданную два года назад Ску при чем проданную в хороший + после двух лет владения Вадя зависть плохое чувство), оно вас съедает изнутри и может привести к тому что закончатся деньги на оплату ваших теперешних апартаментов и кому вы будите тогда нужны если даже сын в такую прекрасную Валенсию с вами не поехал а решил остаться в стране где летают ракеты и которою вы со своего грязного матраца поносите из Валенсии!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 29 хвилин тому, seksinika сказав: я себе на полноприводный его уже давно поменяла который не в состоянии доехать до Каменец-Подольского без дозарядки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 34 хвилини тому, vadimv сказав: як, знаючи про синдром Аспергера, можна купувати ці "вироби"? Дуже дивне питання від того, хто любий емоційний стан пояснює хімичними сполуками та процесами в організмі. Вам ніхто не казав, про те, хіба не читали? Вже не питаю чи дивились Ютуб , що аутисти, наприклад, дуже гарні лікарі та садові ландшафтники. М-дя Іноді корисно поспілкуватись з таким обмеженим розумом. Але постійного "свята" спілкування я вам не обіцяю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня (змінено) 21 хвилину тому, allanek сказав: аутисти, наприклад, дуже гарні ... садові ландшафтники А, всьо, питань нема ))) 3 години тому, allanek сказав: чому я лагідна, коли спілкуюсь в темі саду Змінено 24 серпня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня Та це не дивно, щоб мати питання, потрібен розум та щось більше, ніж читання сторінок вікіпедії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня (змінено) 31 хвилину тому, allanek сказав: Та це не дивно, щоб мати питання, потрібен розум та щось більше, ніж читання сторінок вікіпедії. А щоб писати про те, що недоприводних модел S не існує в природі - то взагалі не потрібен: Цитата Откуда вы черпаете такие "знания" о Теслах? Где это неиссякаемый источник маразма? В семье Тесла полноприводная, с двумя моторами. В случае, если бы какой-то долбодятел захотел заказать конфигурацию S одноприводную, он бы не смог, нет такой позиции. Змінено 24 серпня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня десь тут в темі було ваше вихваляння про те, що ви невимовно афігеть який троль. Схоже, що ви , дійсно, впевненні в цьому😂 Для вас в мене "гуманітарка" на спілкування вже закінчилась. Звісно, що продовжите кляпати дурню, смикаючи шматки з моїх дописів. В бажанні постійно виставляти себе дурником для вас не існує перепон. Тож успіхів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 4 хвилини тому, allanek сказав: десь тут в темі було ваше вихваляння про те, що ви невимовно афігеть який троль. Схоже, що ви , дійсно, впевненні в цьому😂 Для вас в мене "гуманітарка" на спілкування вже закінчилась. Звісно, що продовжите кляпати дурню, смикаючи шматки з моїх дописів. В бажанні постійно виставляти себе дурником для вас не існує перепон. Тож успіхів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2 години тому, allanek сказав: , що аутисти, наприклад, дуже гарні лікарі та садові ландшафтники. Звідки у вас така інфа? Спитав тут, бо всеодно, все написане, не має відношення до теми теми. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 29 хвилин тому, ozor сказав: Дякую Якщо коротко, то ось тут про аутизм, проявом якого є і сіндром Аспергера. Стосовно садового ландшафту на Ютубі є невеликий цикл англійського садівника-аутиста, в нього доволі цікавий, не зовсім звичний нам підхід до планування саду. Дивилась давно, шукати не буду, якщо цікаво, спробуйте пошуком. Якщо, зненацька, побачу в Ютубі, обов'язково викладу тут. Аутисти в медицині гарні діагностики. В мене знайома родина , в якій росте дитина-аутист. Тому я трохи в темі. Аутизм буває різний. Іноді люди взнають , що вони аутисти вже в дорослому віці. Він не лікується, але навчитись жити з ним можна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 24 серпня Поділитись Опубліковано: 24 серпня 4 часа назад, vadimv сказал: который не в состоянии доехать до Каменец-Подольского без дозарядки Нормально я доехала 470км. пути с до зарядкой, у машины это заняло 40 минут а у меня с обедом полтора часа , при этом все остались довольны, дальше что??? У меня есть другая машина с баком на 136 литров которая проезжает без заправки 1100км., но почему то я поехала на Тесле и знаете я в отличии от вас понимаю почему, а вы напомню при своем уме бомж!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення