vadimv Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 5 хвилин тому, seksinika сказав: При чем тут Ска))) Действительно, причем тут электричка? Тут жеж тема совсем про другое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 6 хвилин тому, vadimv сказав: А електрички - це такі недомобілі, які нездатні без дозарядки доїхати до Польщі. Все ще і досі неясно? І де підтвердження вашої брехні про "соціальне житло"? Почалось... Вношу ясність. 1. Всі мої дописи стосувались розмови з Нікою. 2. Потрібно щось знайти з того, що не сподобалось в моїх словах, то шукайте. Я не збираюсь витрачати час на те, з чим не спілкуюсь, чиї слова нічого не важать для мене і чиї дописи сприймаються фіглярством, знов таки, для мене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 1 година тому, allanek сказав: Потрібно щось знайти з того, що не сподобалось в моїх словах, то шукайте. Я не збираюсь витрачати час ОК, це ваш вибір - можете і надалі писати лайку, наклепи і брехню. Змінено 20 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 2 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Вы жмот по жизни. У Вас все действия происходят, вольно или невольно, через эту призму. Понятно, своё г....но не воняет. Но остальным то это видно. И Галисия тут не при чем. Галисия))), я прошлой зимой в Румынии зимовала), комплекс Стефан Билдинг называется(Вадим Гугл в помощь), квартира не то что бы люксовая была, но большая студия с двумя спальнями и двумя сан узлами, балкон на все три окна с прямым видом на море, от балкона до моря ну метров 50 +-, за комплексом другие дома были и тоже как бы в пешей доступности все итд, но коморки а не квартиры и вот там так Водимов ютилось неимоверное количество), причина не в том что квартиры в аренде дешевле ибо квартиры Румыния оплачивала и даже не в том что я 100 долларов дала что бы в своей жить, а не полуподвальном помещении где поблизости, а в том что в тех коморах метраж меньше и коммуналка соответственно тоже, а так рядом жили дети в футбол вместе гоняли, вот только когда к моим кто приходил из соседей то со словами УГО, а мои один раз в гости сходили и вернулись с глазами квадратными и словами "мама там бомжатник, больше не пойдем". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 16 хвилин тому, seksinika сказав: При чем тут Ска))) В мене С-ка. І на ній ми доїхали до Польщі. Звісно, що не так, як дристун до Карпат, бо нам не було куди поспішати. Тому і маршрут по Польщі проклали не автобанами, а тихими далекими другорядними дорогами. До речі, навіть в маленьких містечках Польщі заряджались без проблем. З Польщі теж на ній повертались. Вже автобаном. Заряджались в Україні десь близько біля кордону, вже не пам'ятаю. Але в Польщі нам, що автобан, що зарядка нічого не коштували, а в Україні за зарядку заплатили. Змінено 20 липня користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 8 минут назад, vadimv сказал: Действительно, причем тут электричка? Тут жеж тема совсем про другое. Смотрю туго у вас с восприятиям совсем)? Упрощу максимально), Вадим кто лузер я с Ской которая в Польшу не доехала и мне пришлось мучаться в микроавтобусе или вы такой "умный" который просра... все включая свою ущербную недвижимость добытую продажей того что по наследству досталось??? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Тільки що, seksinika сказав: кто лузер Вы опять темой ошиблись Тут про недомобили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 7 минут назад, vadimv сказал: Вы опять темой ошиблись Тут про недомобили Ну понятно но тут еще и про одного чудика который очень "умный" все знал о всем писал, но все просра... из за собственной лени и ущербности. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 3 хвилини тому, seksinika сказав: но тут еще и про одного чудика который очень "умный" все знал о всем писал, но все просра... из за собственной лени и ущербности. Это ж флуд и оффтоп, наверно Постоянно вбрасываемый с одной стороны Почему б вам не завести наконец тему "Как правильно колотить понты"? Змінено 20 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня А тот недомобиль, который вам покоя не дает ибо в Польшу не доехал, отслужив два года верой и правдой дал доход с продажи 4500 + сэкономил еще столько же на топливе с ТО и таки за эти деньги можно в Польшу на такси ездить при желании))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 1 минуту назад, vadimv сказал: Это ж флуд и оффтоп, наверно Вадим это правда и ни чего кроме правды, а весь флуд и оффтоп исходит от вас, при этом вы понятия не имеете о чем вы топите и вот именно из за этого в итоге имеете то что имеете то что имеете!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 6 хвилин тому, seksinika сказав: А тот недомобиль, который вам покоя не дает ибо в Польшу не доехал, отслужив два года верой и правдой Припоминаю, кто-то писал, что приходится в гололед пересаживаться с него на другой недомобиль, переднеприводный Чтобы не убиться Отака она "вера и правда" 1 хвилину тому, seksinika сказав: вы понятия не имеете о чем вы топите Как хорошо, что тут есть имеющие понятие, но при этом ездят автобусами до Польши и ДВС до Болгарии То есть совсем не на том, за что топят Змінено 20 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Можно было резину зимнюю купить, вопрос зачем если есть РАВ-4 ев))), который тоже в плюс продан если что))). Вадим по существу что скажите или будите из пустого в порожнее гонять типа "я с 13 года трынжу"??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 5 хвилин тому, seksinika сказав: Можно было резину зимнюю купить Жлобы так не и поступают 5 хвилин тому, seksinika сказав: Вадим по существу что скажите В 356-й раз? ОК, так уж и быть, скажу: иметь электричку (в качестве единственного недомобиля) - плохая идея в стране с дефицитом электричества Хотя да, у меня ж опыта нет - надо самому приехать, купить и убедиться Змінено 20 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 1 час назад, vadimv сказал: Жлобы так не и поступают В 356-й раз? ОК, так уж и быть, скажу: иметь электричку (в качестве единственного недомобиля) - плохая идея в стране с дефицитом электричества Хотя да, у меня ж опыта нет - надо самому приехать, купить и убедиться У жлобов как правило зима/лето надета , не жлобы переобуваются или два комплекта имеют, некоторые не переобуваются по причине нецелесообразности ибо зимний автомобиль имеют, у некоторых для лесных заездов еще какой то 4х4 есть нормальный а не паркетник с 1.6 это я не о себе у меня нету но знаю многих у кого есть). Вадим, это не по существу а ваш трындеж, по существу это я о том как такой "умнейший" м "всезнающий" трендевший везде с 13 года умудрился все просрат... и по какой причине)??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) Прочитала та згадалась цитата про безкінечність Всесвіту та людської дурісті ( недоумства). Це про " плохая идея ". Змінено 20 липня користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Вадим, вот с чем я с вами согласна так это с тем что неплохо сейчас иметь на всякий случай жилье, где то поближе к границам Евросоюза, более того даже озадачилась этим вопросом) но присматриваю где то в центре чего то, в каком то еще царском доме, даже почти определилась что нравится Каменец-Подольский. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 1 час назад, seksinika сказал: У жлобов как правило зима/лето надета , не жлобы переобуваются или два комплекта имеют, некоторые не переобуваются по причине нецелесообразности ибо зимний автомобиль имеют, у некоторых для лесных заездов еще какой то 4х4 есть нормальный а не паркетник с 1.6 это я не о себе у меня нету но знаю многих у кого есть). Вадим, это не по существу а ваш трындеж, по существу это я о том как такой "умнейший" м "всезнающий" трендевший везде с 13 года умудрился все просрат... и по какой причине)??? Ще раз - для всього свої умови. Великі пробіги влітку на великих дистанціях - літня гума. Взимку зимова. От, припустимо, я не жлоб (є звісно люди, що думають інакше). І маю на одне авто два комплекти дисків і пʼять комплектів гуми. Але проїхавши за рік на цьому авто якісь 4 ткм по місту в спокійній манері, і заплативши за шиномонтаж 2*50€, плюс зберігання, думаю, що краще був би комплект всесезонки. Про що я? Відійдіть вже нарешті від штампів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 3 години тому, seksinika сказав: Вадим, вот с чем я с вами согласна так это с тем что неплохо сейчас иметь на всякий случай жилье, где то поближе к границам Евросоюза Я с этой мыслью расстался 24.02.2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 4 години тому, allanek сказав: Прочитала та згадалась цитата про безкінечність Всесвіту та людської дурісті ( недоумства). Це про " плохая идея ". Оце хто тут виступає? Володарка Тесли, яка навіть не знає про існування Тесли із заднім приводом і пише ось таку дурню: Цитата Откуда вы черпаете такие "знания" о Теслах? Где это неиссякаемый источник маразма? В семье Тесла полноприводная, с двумя моторами. В случае, если бы какой-то долбодятел захотел заказать конфигурацию S одноприводную, он бы не смог, нет такой позиции. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Плющить "гішпанця" добряче. Бачу за мною конспектують 🤣. Невже вікіпедія не написала, що з 2018 року (сподіваюсь, що не помилилась з датою, якщо щось, то Ніка поправить) для моделі Тесла S є тільки 75D та 100D? Вже мовчу про зміни з 2021 року. Тож так, мені нічого не відомо про Теслу S , що мають рік виходу на ринок раніше, ніж рік випуску моєї автівки. А він навіть не 2018 року. То чому я маю цікавитись тим, що було колись, замість того, що є зараз та планується в майбутньому? Ніка казала - "балабол", я би сказала "довбодятел". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 1 година тому, allanek сказав: Бачу за мною конспектують 🤣 Звичайно. Я ж на відміну від декого не пишу наклепів і відвертої брехні. 1 година тому, allanek сказав: Тож так, мені нічого не відомо про Теслу S То може варто помовчати? 1 година тому, allanek сказав: То чому я маю цікавитись тим, що було колись Ну може хоч якісь знання з'являться. 1 година тому, allanek сказав: Ніка казала - "балабол", я би сказала "довбодятел". Бачу у вас повно аргументів. Змінено 20 липня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) Подобається Лесь Подерев'янський за здатність кратко і ємно дати характеристику персонажам, діям та словам. Поки читала посвяту мені, якось само згадалось - "унилоє г**но" ( Лесь Подерев'янський). Змінено 20 липня користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 6 годин тому, allanek сказав: дати характеристику персонажам, діям та словам. Я б ще додав, учасникам дискусії і електромобілям. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 1 година тому, ozor сказав: і електромобілям. Про електромобілі це з власного досвіду чи , як більшість тут, що бачила їх на дорозі, читала в вікіпедії або знайомі катали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення