allanek Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 11 хвилин тому, seksinika сказав: Стеклянная крыша мне тоже не нравится на самом деле) Чому? Я її не помічаю взагалі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 14 минут назад, allanek сказал: Коли сперечаються ті, хто має власний досвід та може порівняти різні електрички, залюбки слухаю, тому що в таких "сперечаннях" завжди з'ясовуються якісь цікаві деталі. Коли це роблять невігласи, що люблять відмітитись в цій темі, це виглядає дурнувато. Ви смілива, тому що на форумі намагаються не розкривати реальні показники, натомість навипередки розказують, хто яку приблуду зробив, щоб зекономити якусь копійку на опаленні. В темі "Підскажіть по обігріву" була вражена світлиною, де людина через будинок по дверям протягнула якусь трубу, щоб від каміну тепло по тій трубі йшло. Вигляд вражає, але викласти фото не можу, тут тема про інше. Основная приблуда это все таки утепление дома, у меня сейчас температура носителя 24 градуса стоит, в доме при этом 22-22.5, выше 26 в этом сезоне еще ни разу было в полах. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 4 хвилини тому, allanek сказав: людина через будинок по дверям протягнула якусь трубу, щоб від каміну тепло по тій трубі йшло. Вигляд вражає Ви щоб уважно читали, то зрозуміли, що то був тимчасовий експеримент з переносною конструкцією (звісно та труба постійно би не висіла), нічого погано у тому, що такі розробки викладаються у розділі інженерних систем будинку немає, а ось те, що ви флудите по всім темам і постійно наживаєте нових ворогів це факт 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 8 минут назад, S_Vladimir_79 сказал: Ні, Тесли мені не подобаються, особливо биті. Понятно дело, аЙдИ 4 зато нравится правильно😂??? П.С. Про битые услышала), прониклась итд), если что то у меня целая так что не зашло www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=281778642 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 (змінено) а еще seksinika зарегистрирована на всех форумах где в основном тусуются мужчины ,ох не спроста это ,не спроста 🤪 Змінено 21 грудня 2023 користувачем Made in USSR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 4 хвилини тому, normal сказав: ви флудите по всім темам Десь я вже таке чула про те, що я по всім темам. Хіба вас не вчили в дитинстві, що брехати не гарно 7 хвилин тому, normal сказав: постійно наживаєте нових ворогів це факт Мій фан-клюб поповнився ще одним екземпляром? Це добре, тому що для мене це маркер. Дякую, що нагадали про себе😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 44 минуты назад, Made in USSR сказал: они тут 99 проц. все битые. І шо? Тут як з бабою - де ти зараз небитую знайдеш? 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 30 минут назад, seksinika сказал: Понятно дело, аЙдИ 4 зато нравится правильно😂??? Так, але якщо він буде не битий і не за 50к $ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 45 минут назад, Made in USSR сказал: а еще seksinika зарегистрирована на всех форумах где в основном тусуются мужчины ,ох не спроста это ,не спроста 🤪 Заманивает??)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 еще как ,с таким то ником ........да и дом полная чаша ,он сколько добра, одного утеплителя 100 кубометров 😁 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 2 часа назад, Made in USSR сказал: они тут 99 проц. все битые. Много но не больше 40%, Лифов не больше 20% при льготной нулевой растаможке ситуация немного другая чем с ДВС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 2 часа назад, allanek сказал: Чому? Я її не помічаю взагалі. На солнце очень заметно, в Х вообще капец какой то и все с лобовым, я если есть выбор то предпочитаю машины без панорамы, + вижу только один светофоры хорошо видно). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 18 хвилин тому, seksinika сказав: На солнце очень заметно, Літом придивлюсь, в S не помічала . Але то таке, не суттєве для мене))) Буває, що ручки мене дратують більше, коли самі закриваються. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 3 часа назад, Made in USSR сказал: а еще seksinika зарегистрирована на всех форумах где в основном тусуются мужчины ,ох не спроста это ,не спроста 🤪 А еще она оружием торгует и это основной бизнес а не машины🤣 reibert.info/threads/akm-i-7-62x39-linijka-travmatichnix-pistoletiv-fort-ar-15-ta-inshe.686112/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 3 часа назад, S_Vladimir_79 сказал: Так, але якщо він буде не битий і не за 50к $ Тогда он будет еще и в ущербной комплектации ко всем своим прелестям). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 2 часа назад, seksinika сказал: А еще она оружием торгует и это основной бизнес а не машины🤣 reibert.info/threads/akm-i-7-62x39-linijka-travmatichnix-pistoletiv-fort-ar-15-ta-inshe.686112/ да .да пришлите пожалуйста пару АКМ 7.62х39 наложенным платежом по новой почте и пару рожков .😆 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 5 часов назад, Made in USSR сказал: еще как ,с таким то ником ........да и дом полная чаша ,он сколько добра, одного утеплителя 100 кубометров 😁 И зачем мне кого то заманивать то с таким утеплением😂? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 4 часа назад, allanek сказал: Літом придивлюсь, в S не помічала . Але то таке, не суттєве для мене))) Буває, що ручки мене дратують більше, коли самі закриваються. Меня панорама сильно напрягает), Ска у меня была без люка и панорамы, в Ске между лобовым и панорамой есть промежуток + козырек солнцезащитный, у Х этого нет и стекло почти до задних дверей), все солнце на голове, козырек не спасает. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 29 минут назад, Made in USSR сказал: да .да пришлите пожалуйста пару АКМ 7.62х39 наложенным платежом по новой почте и пару рожков .😆 Это вам не ко мне а к моим партнерам нужно, набирайте по многоканальному 102 дальше переключат😂, а у меня есть в наличии приезжаете в магазин с разрешением на приобретение и покупаете, лично для вас 1200 долларов за единицу отдам АММ 7.62х39😉 П.С. Брать будете??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 ВЫ знаете ,сейчас такое время ,что некоторые просто бесплатно хотят врулить автомат мужикам. ДА ЕЩЕ И гранат дадут ..... не спасибо не надо нам , мы пацифисты 😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 Ну не надо, то и не просите тогда😂, бесплатно могу если хотите тот поспособствовать??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 (змінено) спасибо обойдусь как то без вашей помощи. Змінено 21 грудня 2023 користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 Ну как знаете, если что на связи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня (змінено) ⚠️ Влучання в автосалон Тесла у Києві + загорілися резервуари з пальним спочатку ніц не зрозумів, потім звернув увагу на + Змінено 2 січня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня В 02.01.2024 в 09:18, Фрай сказал: ⚠️ Влучання в автосалон Тесла у Києві + загорілися резервуари з пальним спочатку ніц не зрозумів, потім звернув увагу на + То наші вже роблять Апдейти Тесл с генераторами, тому й паливо є))) Жартую.. сподіваюсь в цю зиму без цих "радощів" будемо жити.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення