90BCO Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 2 минуты назад, allanek сказал: По -перше, це історія була давно; по-друге, не думаю, що він, взагалі, зараз цікавиться цінами на будь яке пальне))) Та, то зрозуміло. Головне - що він зробив людей щасливими !☝️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 3 минуты назад, seksinika сказал: ...на каждый день при наличии своей розетки машина должна быть на 100% электрической)! Отут підтримую на всі 100% ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 (змінено) 23 минуты назад, 90BCO сказал: Вже не каже ? 😊 Та уже дешевеет). Все равно дешевле от бензина, вопрос в пробегах, пусть 18 литров 95 это = 972грн./100км. и 20 литров газа + литр бензина это = 640+54=694грн/100км. Имеем разницу в стоимости 278грн./100км. на 10 тысячах это 27800, в моем случаи при V8 установка полностью окупится при пройдённом пробеге 30 тысяч километров а это как бы и не много при каждодневном использовании, по сути +- мой годовой пробег. Змінено 20 грудня 2023 користувачем seksinika 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 1 час назад, allanek сказал: Згадала, як цей персонаж надував щоки, розповідаючи про те, як він круто їздить в кабріолеті бмв, волосся назад, а ви тут всі ніщеброди. Тільки ці "волосся назад" чомусь не хотіло казати, що то бмв було, як люблять казати на форумі, "ніщебродської" комплектації та мало іншого власника, може і не одного, до того, як він його купив. Оце і є улюблене форумом "ніщебродство". Не, не, справа не в кабріолете) Ось орігинал, из першоджерела, там не так все просто (звиняйте що на рузьком)) lurkmore.pro/Нищеброд Цитата при подъезде к любому столичному аэропорту вы можете видеть выстроившиеся вдоль обочины автомобили. Это ждут прилета самолета встречающие, которые не хотят платить за парковку около здания аэропорта. И ладно бы там стояли одни «Жигули»! Как бы не так! Там стоят «Мерседесы» и БМВ за сто тысяч долларов и с красивыми номерами. Они не хотят платить 150 рублей в час за парковку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 2 хвилини тому, DimaF сказав: Не, не, справа не в кабріолете) Хочете щось сказати, то кажіть прямо, без натяків на оповідання з болот, де гроші рахують в рублях. А поки, то справа таки, в кабріолеті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 2 минуты назад, allanek сказал: Хочете щось сказати, то кажіть прямо, без натяків на оповідання з болот, де гроші рахують в рублях. А поки, то справа таки, в кабріолеті. Поміняйте рубли на грівни и все) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 Тільки що, DimaF сказав: Поміняйте рубли на грівни и все) Навіщо? Це ж ваше посилання, яким ви щось хочете сказати. Але напружуватись повинна , чомусь, я. Дивна логіка😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 Про аэропорт), не знаю что там на болотах но хорошо знаю как дела обстоят в Борисполе 😂 доводилось мне там и встречать и меня встречали, так вот чапать там до парковки ногами не близко + особенно не удобно этим заниматься когда прилетела в летних штанишках из Египта а на Родине -12 и снег летает, так вот идеальное решение вопроса это машина подъезжает непосредственно под выход из аэропорта, но стоять там нельзя ввиду чего самая удобная локация именно из под обочины с бесплатной парковкой синхронно с открытием двери из терминала 😂 добиться этой синхронности выезжая с платной парковки бывает сложнее). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 5 хвилин тому, seksinika сказав: хорошо знаю как дела обстоят в Борисполе 😂 доводилось мне там и встречать и меня встречали, так вот чапать там до парковки ногами не близко + особенно не удобно этим заниматься когда прилетела в летних штанишках из Египта а на Родине -12 и снег летает, Борисполь, взагалі, то аеропорт "феномену". Якщо треба залишити машину на 1-2 тижні, коли кудись летиш, то на стоянці аеропорту це коштувало, наче з Борисполя, виключно, багатії літають, а якщо поставити машину на стоянці, що знаходиться поряд, але не належить Борисполю, то там були гуманні ціни. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 тест расхода ЭЭ на VW ID.4 с ТН и без auto.24tv.ua/ru/daet_li_preimushhestvo_teplovoj_nasos_v_volkswagen_id4_jeksperiment_n49505 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 1 час назад, allanek сказал: Борисполь, взагалі, то аеропорт "феномену". Якщо треба залишити машину на 1-2 тижні, коли кудись летиш, то на стоянці аеропорту це коштувало, наче з Борисполя, виключно, багатії літають, а якщо поставити машину на стоянці, що знаходиться поряд, але не належить Борисполю, то там були гуманні ціни. Я когда машину на пару недель там оставляла, то делала на частных парковках в самом Борисполе не аэропорте, от туда у них трансфер в аэропорт организован и отвезти и забрать, опять таки удобнее чем с парковки с чемоданами идти. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 39 хвилин тому, seksinika сказав: Я когда машину на пару недель там оставляла, то делала на частных парковках в самом Борисполе не аэропорте, от туда у них трансфер в аэропорт организован и отвезти и забрать, опять таки удобнее чем с парковки с чемоданами идти. Так само)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 6 часов назад, Телесистемы сказал: тест расхода ЭЭ на VW ID.4 с ТН и без auto.24tv.ua/ru/daet_li_preimushhestvo_teplovoj_nasos_v_volkswagen_id4_jeksperiment_n49505 Эксперты однако😂 ни чего что один полноприводный а второй нет + колеса одинаковые нужно было ставить, раз уже умный тест задумали. П.С. Давно пишу аЙдИ 4 не надо, как и типа Хонда и типа Фольксваген тоже😂. П.П.С. У меня ТН дома стоит Электролюкс понятно Китайский), за прошлый месяц электричества на 3000грн. получилось вроде как и не мало но 225 квадратов отапливаемой площади, газа нету, дрова тоже засовывать некуда, готовка электро, отопление электро, вода итд тоже электро + 2 электрички, ни одной батареи везде теплый пол, у соседа электрокотел висит 115 квадратов + 1 электричка, газа с дровами тоже нету, за тот же период 7200грн., стены одинаковые, газоблок 400 + 150 енерджи, чего там у него с полом не знаю, у меня 100 стеродура, не знаю что с крышей, у меня 400 минваты. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 51 минуту назад, seksinika сказал: Эксперты однако😂 ни чего что один полноприводный а второй нет + колеса одинаковые нужно было ставить, раз уже умный тест задумали. П.С. Давно пишу аЙдИ 4 не надо, как и типа Хонда и типа Фольксваген тоже😂. «Для сравнения выбрали два полноприводных ID.4 комплектации Prime» Більше пишіть, бо продажі їх не зменшуються. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 (змінено) Особо не вчитывалась ибо зная что оно дерьмо на самом деле не очень важно🙄, этим вот ограничилась). при разных колесах, особенно при присутствии местами снега тест ни о чем, опять таки не вчитывалась но они по ходу еще и не вместе ехали а по отдельности? П.С. Пиши не пиши, падают не падают у меня есть четкое мнение по поводу этого автомобиля в целом и какие бы грандиозные продажи у него не были, себе я это не хочу и остальным не советую. Змінено 20 грудня 2023 користувачем seksinika 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 (змінено) Я б про смаки (машини) не сперечався. Знайомий купив Honda M-NV як першу електричку, за пару місяців продав, дуже плювався. Ще й по грошах втратив наче 6 тис (вони тоді стрімко дешевшати почали). Натомість взяв iD.4 PRO китай, цією дуже задоволений. Forester, правда, не продав - сказав, що поки війна, хай буде... А в морози позаминулого тижня сусіди в гості приходили, у них, як виявилось, 2 Zoi, зарядка у них нова свіжекуплена зламалась... Але Зойками теж дуже задоволені, для міста/роботи з головою з їх слів Змінено 21 грудня 2023 користувачем Offroad Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 7 часов назад, seksinika сказал: Особо не вчитывалась ибо зная что оно дерьмо на самом деле не очень важно🙄, этим вот ограничилась). П.С. Пиши не пиши, падают не падают у меня есть четкое мнение по поводу этого автомобиля в целом и какие бы грандиозные продажи у него не были, себе я это не хочу и остальным не советую. Зрозумів в чому проблема: ви читаєте та дивитись тільки заголовки і перші секунди відео. Ось на цьому відео чоловік ні разу не сказав, що ID погана, а просто показав мінуси та плюси з його точки зору. В кожному огляді машини будь-якого оглядача це так і робиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 та для seksinika тесла лучше всех , но поездивши в Tesla Model Y я понял ,что внутренний дизайн мне вообще не нравится ,да и стеклянная крыша вообще не нужна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 4 минуты назад, Made in USSR сказал: поездивши в Tesla Model Y я понял ,что внутренний дизайн мне вообще не нравится ,да и стеклянная крыша вообще не нужна. А ще й жорстка дуже. Я ж кажу на поціновувача. Головне що людям подобається. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 48 минут назад, S_Vladimir_79 сказал: Зрозумів в чому проблема: ви читаєте та дивитись тільки заголовки і перші секунди відео. Ось на цьому відео чоловік ні разу не сказав, що ID погана, а просто показав мінуси та плюси з його точки зору. В кожному огляді машини будь-якого оглядача це так і робиться. У меня складывается впечатление, что вы или уже купили это дермище или очень хотите это сделать😂??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 Коли сперечаються ті, хто має власний досвід та може порівняти різні електрички, залюбки слухаю, тому що в таких "сперечаннях" завжди з'ясовуються якісь цікаві деталі. Коли це роблять невігласи, що люблять відмітитись в цій темі, це виглядає дурнувато. 12 годин тому, seksinika сказав: У меня ТН дома стоит Электролюкс понятно Китайский), за прошлый месяц электричества на 3000грн. получилось вроде как и не мало но 225 квадратов отапливаемой площади, газа нету, дрова тоже засовывать некуда, готовка электро, отопление электро, вода итд тоже электро + 2 электрички, ни одной батареи везде теплый пол, у соседа электрокотел висит 115 квадратов + 1 электричка, газа с дровами тоже нету, за тот же период 7200грн., стены одинаковые, газоблок 400 + 150 енерджи, чего там у него с полом не знаю, у меня 100 стеродура, не знаю что с крышей, у меня 400 минваты. Ви смілива, тому що на форумі намагаються не розкривати реальні показники, натомість навипередки розказують, хто яку приблуду зробив, щоб зекономити якусь копійку на опаленні. В темі "Підскажіть по обігріву" була вражена світлиною, де людина через будинок по дверям протягнула якусь трубу, щоб від каміну тепло по тій трубі йшло. Вигляд вражає, але викласти фото не можу, тут тема про інше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 6 минут назад, Made in USSR сказал: та для seksinika тесла лучше всех , но поездивши в Tesla Model Y я понял ,что внутренний дизайн мне вообще не нравится ,да и стеклянная крыша вообще не нужна. Стеклянная крыша мне тоже не нравится на самом деле), тут такое дело что для объективности нужно еще как минимум на АйДи4 поездить теперь😂, а 3 и Y это конечно тоже Тесла но есть нюансы, понимаете это как Авео и Комаро и то и то Шевроле😅я не хочу иметь ни 3 ни Y даже при условии что они будут свежее чем С и Х, но тем не менее если бы мен поставили перед выбором Y или тот Китайский драчимотто то я бы выбрала Y. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 8 минут назад, seksinika сказал: У меня складывается впечатление, что вы или уже купили это дермище или очень хотите это сделать😂??? Ні, Тесли мені не подобаються, особливо биті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 7 минут назад, US7IGN сказал: А ще й жорстка дуже. Я ж кажу на поціновувача. Головне що людям подобається. Не ездили ни когда на Y но у меня была 3😂 с первой поездки стало понятно что этой машине не место в моем автопарке😂 от слова совсем, но в случаи с аЙдИ я бы лучше таки 3 оставила. Может оно конечно если бы я 3 после Болта имела, этих кстати у меня много было и тоже ну вообще не зашли), то как то бы спокойнее на первое знакомство отреагировала, но у меня еще и Тесла С в то время была, вот ее и дальше оставила а 3 продала, С 15 года была с пробегом под 200 тысяч, а 3 20 с пробегом 14 тысяч. Как бы много электричек через меня прошло, на сегодняшний день у меня старая Тесла х 18 года а не новый аЙдИ 4 той же стоимости, даже не знаю что еще добавить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2023 они тут 99 проц. все битые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення